falimners per komplimentin /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Per Zotin nuk ju ndiqkam dot me, kur merrkeni vrull ju shkodranet auuuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah mar nak mar nak.. si m'le 2 ore n'dyaqn me varse ne dore... ma xune perkthysen..ababa.. s'rrihet aq shume ne telefon edhe ti.. thu se don me zgjidh problemet e dyrnjas...Fillimisht postuar nga nak:
[qb]
genc, mire ban qe s'ke ra qe s'ke ra pre e mashtimeve te pashes. po ata ushtaret qe ka atje i ka besnike shejtani, po ia kam gjete fillin dhe atyne. sa te kete femna nen kete hane s'ka problem, ata fusin dreqin ne shishe, jo ma shoket e harapit.
[/qb]
----------------------------------------------Fillimisht postuar nga nak:
[qb] moj ti axl, shume po te kruhet shpina ty!!!
ca ju ka ba harapi ju femnave.......
po kot s'thone: q.... nanen tjetrit se te therret babe!!!!
ca s'ka ba nder ju, e prape e doni fort! trup t'ju vijne! [/qb]
sa her duhet me t'than se me ty s'flas maaa? :smash: edhe t'falun s'kerkon edhe vazhdon me m'nguc.Fillimisht postuar nga nak:
[qb] nder shume gjana qe perendija mund t'ju bajne, njena asht me ju marre shpirtin. pa lidhje????!!! nejse....
harap, ty mor zotni ka fillu me te levize toka nen kambe, po kompromis nuk ka. as me fjete me blu-ne apo me jeshile-n, a ca di une.
dhe ne ta mbajte me u dorezu une per vedi s'kam deshire tjeter vec me te zane, e me te cu para gjyqit te femnave, si kapedanin te filmi "kapedani".
genc, mire ban qe s'ke ra qe s'ke ra pre e mashtimeve te pashes. po ata ushtaret qe ka atje i ka besnike shejtani, po ia kam gjete fillin dhe atyne. sa te kete femna nen kete hane s'ka problem, ata fusin dreqin ne shishe, jo ma shoket e harapit.
moj ti blu, paske kene e padurueshme ti, asht tu tu djege gjella a?
tane kjo gja asht me cu nji figure si harapi para drejtesise, sepse me haremin e tij ka fy tana teorite e praktikat feministe qe kane lulezu keto 200 vjet e fundit. e ka me iu dashte me dhane llogari... ca kujton ai!!!!!!!!!!!!!!!!
e fatkeqesisht ka prej atyne femnave qe megjithe uljen e trysnine ( /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe ka ushtru harapi nder ta , prape duen me e mbrojte. s'du me dhane emna, po uroj qe tu vijne mendte!!!
harap!
s'e ke te gjate, ke me e hanger telin me ndihme te kolektivit! [/qb]
e ke meritu nje kompliment tesh ne mengjesFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ta shpallim WANTED moj abs e te vem nji shperblim te majme se mbase ia vlen mundimi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]