spontanisht ne istanbul

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: spontanisht ne istanbul

ti moj katile shif se s po t bjen hic dhurate sh.Valentini neser

Katile mu, qe jam kaq e amel. Kaq e mire. Kaq e shtrenjte duke me pa vec ne emer.
Si ta bani zemra me ma than maj /pf/images/graemlins/frown.gif
Ta po e sheh ti neser, ne ke me marre dhurate pra.
E pata ndermend tash s'du ma /pf/images/graemlins/laugh.gif
(......... Nuk po harxhonkam lek hic, ca qefi ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif )

tapo ti shkuli ato bishtaleca te vegjel po nuk u sjelle mire,se vetem njashtu merr vesht ti hajt tash na e fut dhe vllane tan n film ktu

E don a? S'po du maj /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: E ka shti Harapi ne pune maj /pf/images/graemlins/frown.gif Tuj majt rregull haremit te tij.) /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

o Genci une te lirova shpine ma po ku ta din kush sot.
edhe ika prej hallit ne shqiperi kur erdhet ju.
akujtove se kisha qejf a?? /pf/images/graemlins/smile.gif
o bo bobo
u rrit shume numri i armiqve.po mos harroni se doni me grabit shtetin(HaRapin) gja e pamundur.

lufte pra meqe doni me me grabit /pf/images/graemlins/smile.gif

genci

Primus registratum

Abstract flm naqe

nak.. na dy duhet me u marre me ata ushtart qe ka
harapi atje.. si thu e? se kam frige mos e dojne
me e rrah pervedi ato
/pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

abs

nuk e di...

s kam nevoj se ka kush ma bjen, ti bjer vec hisen tane /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: E ka shti Harapi ne pune maj /pf/images/graemlins/frown.gif Tuj majt rregull haremit te tij.) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku t shkon menja jarabi, shif moj perpara se kena qellime grabitcare, na doli djali dursh e na jan prish tana rrugt e shkodres, si s merr vesht moj vajze, ku t rreh ty e ku na bjen ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ma ven nje avar niher se po pajtohem pak me ty... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps;1 po t bajme dhe nje eskursion me kte rast ... /pf/images/graemlins/wink.gif

:rockband:

genci

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] o Genci une te lirova shpine ma po ku ta din kush sot.
edhe ika prej hallit ne shqiperi kur erdhet ju.
akujtove se kisha qejf a?? /pf/images/graemlins/smile.gif
o bo bobo
u rrit shume numri i armiqve.po mos harroni se doni me grabit shtetin(HaRapin) gja e pamundur.

lufte pra meqe doni me me grabit /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ik ma ik ma.. ti sh.. pis pa thojme si thet naku...
/pf/images/graemlins/laugh.gif ti na kishe frige neve pranejna sta majti.. pa
hajt hajt.. ske ka mshefesh tesh se kam fol edhe
me ata qe ke aty edhe gati me te dorzu jane
/pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

ehhhhh Genci jo vetem qe te lirova shpina po ju prenotova edhe lokalin /pf/images/graemlins/smile.gif
ore po mire a mund te bajme nje marreveshje ca doni psh per me me lane te qete mos me tentu me me grabit se tesh do kem frike e sme xen as gjumi naten .

abs

nuk e di...

Genc shif ban grupin gati ti po he...

Presim Agenten tone me sherbim ne australien Blue

--------------------

bebi

Primus registratum

ahahahaha, ku nuk mrrin pjella e trunit t'absit me garumllin nak e harap. sa te padurushem jeni mor qe s'keni prit dy min ma shum me e hap temen :mad:

ps: absi moj, ca ju duhet ai harapi i zi??? ne dac me grabit te difoj un brad pitt shkodran /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

absi moj, ca ju duhet ai harapi i zi??? ne dac me grabit te difoj un brad pitt shkodran /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

kte t ziun e dona per me na shtru rrugt, kurse at brandin na e ruj se na duhet dhe ai /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

bebi

Primus registratum

me sa pash po i ban sfide Neo-s. edhe taman para shen valentinit... puuupupupuup. Neo, kjo pune ndodh kur me xjerr ne qoshe te zemres mu, ta kam than /pf/images/graemlins/tongue.gif

donni

Primus registratum

Per BLU deshta me te than se qysh se jena noft nuk ka dit qe nuk mendoj per ty si shok kuptohet . Edhe tesh qe te njof me duket se perpra me ke mungu diça shpresoj qe se shpejti do te takohna edhe keshtu qe rrealitetit tja fus une shput edhe jo ai mua , ti e din se ku e kam fjalen edhe mbi te gjitha shpresoj qe mes nesh te jet si ktu ne interrnet te qeshim edhe losiom si ktu . Me falni se jam jasht temet po erdha ktu edhe deshta me shkru kyt edhe nje her tjeter tesh po shkruj per temen tuaj bye bye bye te gjithve suksese ne jet kudo qe te jeni

H

harap

Guest

Ah moj Blue ca kisha dasht me te pa tu u perdredh edhe ne harem njashtu si perdredhesh ketu.
po ti sado qe te thuash i zi aq ma shum e me dojn e njerezit se hala skane pa rob te bardhe qe ta kete te zi /pf/images/graemlins/smile.gif
prandaj mos i fut kasavete njerezve kot.
ej ju grabitsa do kisha nje deshire do dorezohem vete ose ju jap ca doni me nje kusht :

ME ME LANE NJE NATE ME BLUE /pf/images/graemlins/smile.gif se u ba kohe qe ka dal prej haremit edhe me ka marr malli /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

ehhh miku_d, rrofte velipoja /pf/images/graemlins/laugh.gif po ti mos m'ban mu kuq mor njiri, jeee, m'ke ba me marre.mgjth flm, t'kam shok t'mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Harap, me sa duket po te ik tema per lesh. thirr forcat...

bebi

Primus registratum

[qb] Ah moj Blue ca kisha dasht me te pa tu u perdredh edhe ne harem njashtu si perdredhesh ketu.
po ti sado qe te thuash i zi aq ma shum e me dojn e njerezit se hala skane pa rob te bardhe qe ta kete te zi /pf/images/graemlins/smile.gif
prandaj mos i fut kasavete njerezve kot.
ej ju grabitsa do kisha nje deshire do dorezohem vete ose ju jap ca doni me nje kusht :

ME ME LANE NJE NATE ME BLUE /pf/images/graemlins/smile.gif se u ba kohe qe ka dal prej haremit edhe me ka marr malli /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sa per dijeni, harapi asht rrencaku ma i madh ne histori!
he harap mi jep provat qe un kam egzistu ndojher ne harem :cool:
me sa shof vazhdon me pa andrra me sy hap...
thirri ato haremexhijet me t'ba fresk se t'ka kap t'xetit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Ehhhh blue leni filmat po ec tesh se je bashku me to se te kam nxjerr nga haremi.

abs

nuk e di...

[qb] Ehhhh blue leni filmat po ec tesh se je bashku me to se te kam nxjerr nga haremi. [/qb]
harap mos e tepro tesh, se s po ban gja tjeter vecse po ja shton `peshen` kurrizit tan...s ta po kan t ngopun njerzit tuj t torturu mor i shkret, tapo t vejme me thy gur /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
:rockband: :rockband:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Pasha, pergatitu re....se ajo nuk po vika vetem!!!! :eek: :tipsy: [/qb]
si mpaska pshtu mu kjo lujla, hajde doktoresh se na duhet dhe strategjija jote /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

don me pre viçin neser harapi... :tipsy:

--------------

bebi

Primus registratum

[qb] Ehhhh blue leni filmat po ec tesh se je bashku me to se te kam nxjerr nga haremi. [/qb]
tesh ndrroj plani i rrenes ee? je i mir ne rrene, por jo me ata si un qe ti xjerri tak-fak /pf/images/graemlins/wink.gif
-------------------------------
ec Blue me gjak mbretnor (blu) mbaj mendjen tande /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Erdhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiii :thumbsup:

--------------------

e ke ba gati dhuraten?