SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Shqiptarja

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] shqiptarja do jesh mjekja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Conte c'hall me thuaj mjekes ke ti?! Une mendoj qe ketu ka mjaft mjekë e mjeke te cilet mund te te dalin ne ndihme, e une duhet ta keshe ditur qe vij nga sektori publik, pra Ministria e Shendetesise dhe merrem me ceshtje administrative si: kontroll i dhomave per pastertine e tyre, rregullsine ne pune, interviste pacientesh per te verrejtur nese ka ndonje ankese apo jo ndaj mjekeve, cdo parregullsi qe ndodh ketu mund te me paraqiteni mua!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

COnte, po me thuaj ti, ke ndonje ankese nga spitali, ne menyre qe une te raportoj!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ore, vec mos me thuaj se bohet fjale per pacientet, jo per gjo tjeter po gjunah!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
E ti si pacient e ke nderrin te marrish nje dhurate ketu nga Ministria e Shendetesise, per nje shendet me te mire:

radO7NBE.JPG

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] RAUL!

Cfare eshte ky spital keshtu he?!!!! :shrug:
Me thuaj a ka nevoje per nje vizite te inspekcionit apo jo?! me sa e shoh unbe ketu punet nuk qenkan ne rregull sa duhet. Spitali i juej duhet te jete nje shembull i mire per te gjithe spitalet tjera sepse eshte spital privat ky!!!!!
:devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca te te them shqipetare,,spitalit tim po i vjen fundi.. /pf/images/graemlins/frown.gif do ta mbyll fare sepse pacientet kan filluar me e fol shqipen me thekth... :smash: :smash:

shtriga,mir ti rrusho si e kalove ne dasem.. :kiss:

shtriga

Primus registratum

erdha dhe une.
raulo ne dasem u kenaqa e tunda belin gjithe darken nuk u ula fare.kam 3 dite tani qe mezi eci /pf/images/graemlins/wink.gif
njofa dhe njerez fandastik /pf/images/graemlins/smile.gif u kenaqa me ter mend

RAUL

Primus registratum

Gezohem qe ja paske kaluar mire.. /pf/images/graemlins/wink.gif e paske tundur belin eeeee(you know what i mean..) /pf/images/graemlins/smile.gif
dasem shqiptare apo greke ishte ? :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
[qb] ore po deshe ja vazhdojme na se kam pik problemi /pf/images/graemlins/wink.gif thjeshte per ty e kom kapish /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
normal qe se ke problem se vari bidonat je /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
bidonat ti var per qaf e ti rrotullis si kollare une budalla /pf/images/graemlins/wink.gif pa merak e di qe te pelqen te thitthesh bidona e le per zanat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ik re se ti ron per munges vari /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

shtriga

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] Gezohem qe ja paske kaluar mire.. /pf/images/graemlins/wink.gif e paske tundur belin eeeee(you know what i mean..) /pf/images/graemlins/smile.gif
dasem shqiptare apo greke ishte ? :wave: [/qb]
SHQIPTARE FLORI SHQIPTARE.TUNDA BELIN=KERCEVA TE GJITHA VALLET :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

kordelja me njef mua ???????
ma di mua etiketen dhe edukaten ska lind akoma ai ose ajo qe hahet me mua me llafe dhe sidomos ca copa mishi qe me bojne si inteligjente gjithsesi ke te drejte sepse dhe une dola cik nga nervat nqs ka noj njeri ankese tek une vijne te ma thojne se ato qe me njofin e din shume mire se kush jam e se si jam dhe me heqin kapelen sle une cuna apo goca mami qe te me cojne hunden perpjete se ja kepus ok dhe kujdes me ato kujdesat e tua se sma ndje shume se kush je apo tek je vij ktu per qef dhe te jap mendimin tim jo qe te editohem ok ? hajt ja kalkofsh mire dhe njifi njerezit para se te paragjykosh se ne ket rast tregove zgjuarsine tende pyt para se te veprosh ta keshilloj
E pse duhet te te njoh une ty?!

Ti permbaju rregullores, mos shaj e kerceno dhe mbi te gjitha permbaj veten. Une s'kam nevoje te di hic se si jeni ju ne realitet, ketu une te shof pas ekranit sic me shef edhe ti dhe ketu pas ekranit trima e cuba jane te gjithe.

Mos me repliko me tutje!!!

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb]
[qb] Gezohem qe ja paske kaluar mire.. /pf/images/graemlins/wink.gif e paske tundur belin eeeee(you know what i mean..) /pf/images/graemlins/smile.gif
dasem shqiptare apo greke ishte ? :wave: [/qb]
SHQIPTARE FLORI SHQIPTARE.TUNDA BELIN=KERCEVA TE GJITHA VALLET :lol: [/qb]
e ty te lum jarabi se na paske neru si spital na paske qit faqebardh.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ate naplonin e morre mire apo vetem lushe komet.. :lol: :kiss:

RAUL

Primus registratum

miremegjesi piplla..un jom ketu sot gjith diten prandaj mos hyni pa rradh sepse do ju vizitoj te gjithave. /pf/images/graemlins/wink.gif .

hajde rradhaaaaaaaaa.. /pf/images/graemlins/wink.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

[qb] miremegjesi piplla..un jom ketu sot gjith diten prandaj mos hyni pa rradh sepse do ju vizitoj te gjithave. /pf/images/graemlins/wink.gif .

hajde rradhaaaaaaaaa.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une ste shof /pf/images/graemlins/frown.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] Hiq dore se s'e ke mire!! Do te te marre malli per AF. [/qb]
ty apo mua moj cop mishi kot ste thash njifi njerezit para se flet /pf/images/graemlins/wink.gif hajt tani e mos co me PM psikopate urt dhe shif punen tate sic te thashe me siper /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

dracula,ca ben ore .. :smash: :smash:

hajde ikim te pim noj kafe anej ka klubi ti bojm muhabet kto nervat tuaja.. /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

RAUL vizitoje mri ate re /pf/images/graemlins/laugh.gif
se me duket i ka ngateruar ilacet me lopen e komshiut ai u ka cmendur /pf/images/graemlins/laugh.gif