SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

motra :kiss: :kiss: te kom then mos u merzit se gjithqka do te kaloj. /pf/images/graemlins/wink.gif pastaj ti e di se jom psikolog i mire une.. /pf/images/graemlins/smile.gif

rozalina nga do ja fillosh meqense ke ardhur per vetem per mua. :kiss:

kjo fiona nga ka humbur mo se spo ja shof surratin e bukur.. :smash: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] hi..doktorr,doktorresha dhe pacienta. :wave:
si mi keni hallet mor amoni,peshko paske ardhe me marr rrogen me duket.. /pf/images/graemlins/wink.gifska rroge per ty se mi ke len pacientet me vdek. :tipsy:
zeqo mos i qaj hallin rozalines se do te ta sjell si kokrra e molles ne tabaka.. /pf/images/graemlins/smile.gif :lol: [/qb]
si yll te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ai peshkatari dini gjo si u be mi gra doktorresha???Sisha une,por peshkatar hesapi edhe me dhimbsej /pf/images/graemlins/frown.gif Kalova andej ke morgu edhe gjeta i skelet,te jete i tija valle?
Ky spital qeka si spital shqiprie,vdiske e u skeletoske edhe ste studion njeri as per anatomi :confused:
Do ankohem prane ministrise se shendetsise....
Shikoni si e katandiset mikun tim peshkatar I pasket shkul edhe dhomet e florinit ore hajduterit e dreqit /pf/images/graemlins/laugh.gif
skeleton.jpg

Florus

Forumium maestatis

Per merzine ka vetem nje ilac :idea: po le ta thote doktori me terma teknike /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

cili eshte ilaci??? :confused: parajsa ja moj naqe si punet e mia!!! :kiss:

RAUL

Primus registratum

rosela,ilaci me i mire eshte sikur te besh nje qetesi truri,ti harrosh te gjitha gjonat qe te merzitin,stakoje fare(kapishiii apo jo) /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: neqofse nuk te ben mire ateher hajde prap se do te te bej nje terapi teper te mire meqense te kom kusherin..ok
hajt pra flasim neser dhe te shikojm se cfar mund te te boj.. :kiss: :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Roseles ia heqin merzine shoqet e saja o doctor RAUL-i /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , ja duke i thene fjale te bukura si:yllo,je me e kendshmja e forumit, gjithe shoqeria te duam, haroje te djeshmen cfaredo qe te ka ndodhur e hajde me ne ketu se te heqim merzine menjehere....etj., etj...

Rosela nje pershendetje per ty yllo, edegjoje keshillen e pare te doctor Raulit dhe kuptohet, bashke me keshillen time /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

@d@

Primus registratum

Kush vdiq ? :eek: fol moj kush vdiq /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] vllacko a me gjen nej gje per koken mor /pf/images/graemlins/frown.gif e di vet ti ku ta kam muhabetin :cry: [/qb]
Hajde te lali jot ti se te boj un dermon,
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Kjo eshte doza e par,ne qoft'se nuk te kalon ka dhe doz me te fort /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

Raulo,Shqiptare :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: shume faleminderit!!! me nje kusheri si rauli e nje shoqe si ti shqiptare kalon ne vend merzia!!!thanx JU KAM SHUME SHUME XHAN!!! :kiss:

shtriga

Primus registratum

shefo vajta te mirja ilacet nga dollapi dhe ishte bosh.llogari nga ne kerkon ti por per vete nuk ben asnje pune te prokopis.
ketu me kini mua cfare te doni trokisni deren.

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga @d:
[qb] Kush vdiq ? :eek: fol moj kush vdiq /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kjo goca me nik @d: vdiq /pf/images/graemlins/tongue.gif pse nuk e dije ti.. :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] shefo vajta te mirja ilacet nga dollapi dhe ishte bosh.llogari nga ne kerkon ti por per vete nuk ben asnje pune te prokopis.
ketu me kini mua cfare te doni trokisni deren. [/qb]
fillove ti tani duke me kerkuar llogari.. :smash: ben sikur kam ndenjur duke dredh zingjirin.. /pf/images/graemlins/smile.gif avash sepse sot do marr nje funizim nga kryq i kuq.. /pf/images/graemlins/wink.gif por mbaje sekret se me e morr vesh pacintat nuk me japin asi lek.. :tipsy: hajt kur te vish rradhen tjeter i ke gati.. :kiss:

@d@

Primus registratum

Ti mos te me vdesesh mua ,paaaaaaaa per te tjetert s'po me duhet hic /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

Princesha

Primus registratum

Shih shih, si me paskan marr neper goje kto pacientat mashkuj te spitalit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kadal, ty zeqo mos te keputet kerthiza se nuk po te bjen gja ne sqep ty as raulit... po ishte muhabeti diku tjeter, po nejse do kemi kohe te diskutojm edhe per ket muhabet... /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga @d:
[qb] Ti mos te me vdesesh mua ,paaaaaaaa per te tjetert s'po me duhet hic /pf/images/graemlins/laugh.gif lol [/qb]
pse moj aq dobules ke per mua? :tipsy:

mos thuaj se nuk me duhen kto te tjeret se te dhash ilac te skaduar.. /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Shih shih, si me paskan marr neper goje kto pacientat mashkuj te spitalit

Kadal, ty zeqo mos te keputet kerthiza se nuk po te bjen gja ne sqep ty as raulit... po ishte muhabeti diku tjeter, po nejse do kemi kohe te diskutojm edhe per ket muhabet...

[/qb]
zeqo ca i bone goces mer se qenka merzit.. :tipsy:
rozalina mos me acaro se e di vete pastaj. /pf/images/graemlins/wink.gif te puth me zor une si ate dite tek kafja.. :tipsy: :kiss: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

RAULO u be xheloze ajo pse te thahs ty te kam si yll /pf/images/graemlins/tongue.gif
rozalina ketu ne spital jemi po spertove thoj ca halli ke te sheron shtriga motra ime /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
@d mos pyet hic si u be ai qe vdiq se u ka ber me mir ka filluar te haj /pf/images/graemlins/laugh.gif