SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Guest
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Peshko te shikosh dhe te ndjesh eshte dhurate e Zotit...megjithate do jemi icik cift modern apo jo..Fantazia ime i do icik kufijte e gjere se te ngushte na i ka bo jeta.. :wink: :wub:

RAUL

Primus registratum

apapapapaap si do ja shkuli floket asaj qe ka ber fjalimin /pf/images/graemlins/laugh.gif me kete fjalim ma mbylli spitalin kjo.. :tipsy: po pse moj keshtu te ka mesuar partia,,po ti moj tollombace ke dhe gjyshen komoniste dhe prap nuk merr vesh,,po pse moj goc me nxorre sekretet e spitalit.. :smash: o ty te honger ariu ishalla me gjith rroge.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :mad: Nuk e gjeta emrin ,as tek te ftuarit ,as tek menuja.... :mad:
[/qb]
kur u ktheve ti yllo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif se un kujtova se rraporti i lindjes mbaron muajn tjeter.. :tipsy: :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

shtriga tek dollapi gjen vetem perservativa :lol: asgje tjeter.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela pa takuar drejtorin me ju dhen recet as bo vakij me marr ilace.. :tipsy:

durrasake kenaqesia ime :kiss: ishalla ja ke kaluar mir ne parti.. :tipsy:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] shtriga tek dollapi gjen vetem perservativa :lol: asgje tjeter.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela pa takuar drejtorin me ju dhen recet as bo vakij me marr ilace.. :tipsy:

durrasake kenaqesia ime :kiss: ishalla ja ke kaluar mir ne parti.. :tipsy: [/qb]
:lol: :lol: :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

RAUL mir te gjen ty malukat kshu eshte kur ja le ne dor spitalin femrave /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Te nderuar paciente te spitalit te cmendurise

Si ndiheni sonte?

/pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

zeqo ke shume te drejt se vertet i kom fajet vete sepse i kom dhen shum liri gocave.. /pf/images/graemlins/laugh.gif po hajt mo thash meqense jemi ne demokraci ti bojm gjerat e barabarta /pf/images/graemlins/tongue.gif po a marrin vesh keta :smash:

rozalin ik se te futa gjilpern e modhe ty qe mos ta marrish veten per nje vit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ate te tertanozit,e di vete ti.. :lol: :kiss:

leonora

Primus registratum

He ka kush nevoje per dott.PaRajSen :rolleyes: se....... :eek: :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

gjesi
mua ketu me keni zyra eshte e hapur deri neser ne mengjes.jam dezhurn sot. :book:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] dott parajsa kam nevoj une per ty :kiss: :tipsy: [/qb]
ca ke mor zeqoo :eek: je tu na ba merak eee :rolleyes:
mir une pres vizita masdite se jam turrni dyt sante /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] dott parajsa kam nevoj une per ty :kiss: :tipsy: [/qb]
ca ke mor zeqoo :eek: je tu na ba merak eee :rolleyes:
mir une pres vizita masdite se jam turrni dyt sante /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kam dhimbje shpine kam degjuar se i ke duart e arta ti a me ben nje ashtu me masazh kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

RAUL ky eshte kondrapedali vere ketu roje spitali te veri qetesin /pf/images/graemlins/tongue.gif
ca143.gif

susana

Primus registratum

hi spitali :wave: mi bete derman Zeqos. se mos na iken nga duart mor aman /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] hi spitali :wave: mi bete derman Zeqos. se mos na iken nga duart mor aman /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
FIONA ti vetem je ilaci ime /pf/images/graemlins/laugh.gif
shife pak ate pershendetjen me foto se si dihet mbase te pelqen ajo qe te kam pershendetur une :kiss:

susana

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: auuuuu rrofsh ti rrofsh :lol: :lol: :kiss:

Princesha

Primus registratum

Raul, ti me ben gjilpanen, po un te bej noj gja qe sta ka ba kush noj her... /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Raul, ti me ben gjilpanen, po un te bej noj gja qe sta ka ba kush noj her... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: mir mor rrush meqen se e ke nda mendjen hajde bujrum.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: