...kush me paska dhene raport mua ,se une nuk konsumova gje.... :shrug:Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]kur u ktheve ti yllo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif se un kujtova se rraporti i lindjes mbaron muajn tjeter.. :tipsy: :kiss: :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]Nuk e gjeta emrin ,as tek te ftuarit ,as tek menuja....
![]()
[/qb]
Un po vij, po kam frike se do ma lesh vendin e drejtoresh se spitalit mu, se ti bahesh per pencion manej /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga RAUL:
[qb]:lol: :lol: mir mor rrush meqen se e ke nda mendjen hajde bujrum.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Raul, ti me ben gjilpanen, po un te bej noj gja qe sta ka ba kush noj her... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un nuk po marr vesh se kush nuk eshte tu ndenjur rehat un apo rozalina. /pf/images/graemlins/wink.gif meduket se rozalina eshte ajo e zerrikshmja ketu. :lol:Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] mbrema spitali :wave: si shkoje punet kteja? shefo, lerma Rozalinen rehat se te solla komshiun /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
P.S. Më mirë me pak shpresa fallco se për lesh!Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Zeqo, ti rri rehat se me ty do merrem me vone, tani kam ardh te merrem me Peshkatarin un se është keq...[/qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, po t'punoi peshku mos e vrit menien se ke hala ymër! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sot osht dit e hon ene njerzit jon nëpër mledhje ose ia kan fut gjumit me nai zyr! [/qb]
Cpate ti, ke pernrydh veshin more Peshko?Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] eueueueueueueueu(sirena e ambulances)
pfhiiiiiii(frenat)
Krrap krrup(dyret)
:tipsy: (une)
ooooooooohhhh ohhhhhhhhh ohhhhhhh(shume rende)
doktorresha doktorresha ku jane doktorreshat(thrrasin ropt qe me kane sjelle) :sleep: (koma) [/qb]
hey mos u mer shum me ate se si kam qef te konsumuarat une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Zeqo, ti rri rehat se me ty do merrem me vone, tani kam ardh te merrem me Raulin un... :wink: [/qb]