SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
Fillimisht postuar nga fiona:
[qb]
parajsa ca ke ti??? :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
ca me pas moj yllo se marova nga beli /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
pArajsa isaf sa e dredh belin ti gjynaf mos te dhembi /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] pArajsa isaf sa e dredh belin ti gjynaf mos te dhembi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
prap me gjuh jashe ti :smash: aman moj kolege a ja gjejme nje derman kti se ngeli me gjuh jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj c'ke me bel tim ti se mos je gje doktore /pf/images/graemlins/blush.gif

susana

Primus registratum

ja dhe fjalimin ku e ke se me vduqe. /pf/images/graemlins/laugh.gif
te dashur shoke dhe shoqe kolege. jemi mbledhur sot te festojme arritjet e spitalit tone, te drejtuar nga shefi yne i nderuar RAUl(qe e hengert mortja qe s'ma rriti rrogen). puna e tij e shkelqyer beri qe spitali yne te kaloi normen. nga te tere pacientet qe na erdhen 99% vdiqen dhe 1% jane larguar ne drejtim te paditur.akoma s'e dime se ku jane. po jemi te sigurt qe ngelen shume te kenaqur nga sherbimi yne.
QELLIMI YNE PER TE ARDHMEN ESHTE TE SJELLIM TE TEREN FORUMIN PER TU VIZITUAR KETU,DHE SHUMICEN E TYRE KUPTOHET MOS TI NXJERRIM GJALLE. SHUME SHUME MUND TI NXJERRIM SAKAT.
FALENDEROJME STAFIN E SPITALIT: UNE E PARA,PARAJSA,FANTAZIA_G,SHTRIGA,ROSELA, DHE NE FUND SHEFI RAUL /pf/images/graemlins/laugh.gif
ketu e mbyll dhe une fjalimin tim. hajt nje duartokitje per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] party do bohet me daten 17/10/2004.. /pf/images/graemlins/wink.gif
ftesat do shperndahen per keto persona.. :tipsy:

ZEQIRI ME GRUA.
FANTAZIA ...BURRE.
SHTIGA ME ZOTERIN 420 :confused:
SHOTA ME AZEMIN
ROSELEN PO E MBAJ NE TAVOLINEN TIME SI KUSHERIN QE E KAM.
MOTREN ME :wub:
ROZALINA ME KE TE DOJ..
DURRSAKJA
MIKRULA
HOTGIRL SEPSE I TUND ATO TULE SI NOJ ALGJERJANE.. /pf/images/graemlins/smile.gif

FIONA BO GATI FJALIMIN RRUSHO... /pf/images/graemlins/wink.gifSEPSE UN NUK DO MBAJ SE BOJ ME QARE TE GJITH TE FTUARIT.. :tipsy:

FLM [/qb]
:rockband: fenkjuuuuuuuuuuuuuu raul :kiss:

shtriga

Primus registratum

gjesi.
vdiqa nga koka. fiona nem nje paracetamol nga ato te mirat qe ka shefi te dollapi /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Shtrige ik tako me mire shefin se ku i dihet te pushon koka pa Paracetamol... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] pArajsa isaf sa e dredh belin ti gjynaf mos te dhembi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
prap me gjuh jashe ti :smash: aman moj kolege a ja gjejme nje derman kti se ngeli me gjuh jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj c'ke me bel tim ti se mos je gje doktore /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
we une jam mjek pupollor meeeeeeeee harove tija /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps: ec te bej nje masazh tke beli e te sherohesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] ja dhe fjalimin ku e ke se me vduqe. /pf/images/graemlins/laugh.gif
te dashur shoke dhe shoqe kolege. jemi mbledhur sot te festojme arritjet e spitalit tone, te drejtuar nga shefi yne i nderuar RAUl(qe e hengert mortja qe s'ma rriti rrogen). puna e tij e shkelqyer beri qe spitali yne te kaloi normen. nga te tere pacientet qe na erdhen 99% vdiqen dhe 1% jane larguar ne drejtim te paditur.akoma s'e dime se ku jane. po jemi te sigurt qe ngelen shume te kenaqur nga sherbimi yne.
QELLIMI YNE PER TE ARDHMEN ESHTE TE SJELLIM TE TEREN FORUMIN PER TU VIZITUAR KETU,DHE SHUMICEN E TYRE KUPTOHET MOS TI NXJERRIM GJALLE. SHUME SHUME MUND TI NXJERRIM SAKAT.
FALENDEROJME STAFIN E SPITALIT: UNE E PARA,PARAJSA,FANTAZIA_G,SHTRIGA,ROSELA, DHE NE FUND SHEFI RAUL /pf/images/graemlins/laugh.gif
ketu e mbyll dhe une fjalimin tim. hajt nje duartokitje per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
te lumte fiona.... :rockband: :rockband: :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fiona ti do nje plumbe kokes se ne sjemi ne komunizem qe ti na theret shok dhe shoqe ti puntore dhe mi theret mua shefit raul shok e ti duhet ti thosh atij zoteri malukate na korite af /pf/images/graemlins/tongue.gif qe mos u befsh te behesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: :kiss: une ty fiona muahq muahq

Guest

:thumbsup: Fiona te lumte,mos degjo cthote Zeqoja,se ka inot qe seshte ne Party..thuaj cte duash vetem pa fol mos rri.. :kiss:

Guest

[qb] fantazia_g muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qyqe, si ta thane truni vogel mo cunoooooooooo,se me trembe kerciti kompjuteri nga e pucmja jote /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te kesh puc bukur e meriton nje poezi...
po shfrytezoj rastin qe seshte Peshku ne linje.. :wink:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
[qb] fantazia_g muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qyqe, si ta thane truni vogel mo cunoooooooooo,se me trembe kerciti kompjuteri nga e pucmja jote /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te kesh puc bukur e meriton nje poezi...
po shfrytezoj rastin qe seshte Peshku ne linje.. :wink: [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Ca ke qe u merziteee??

Ne qofte se merzitja Zeqon ka pushtuar,
Mjafton te therase njehere,
Do shkoj, sa dhe ai se ke menduar,
ti jap nje pucje me vler..

Ne qofte se merzitja Zeqon ka pushtuar,
Dhe un merzitem bashke me te,
Te jesh shok sdo thot te jesh i dashuruar,