SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Raul do ishte me mire mos me kishe permend fare tek rrogat... :smash: Tani meqe e the i dua prej verteti... :tipsy: Jam s'jam une i dua regullisht cdo muaj ne llogarine time bankare....
ps...po heq tel te pakten... :angel: [/qb]
mire por duhet me ardhur ne zyre per te te hequr njollen pastaj shohim e bojm.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Flobo duhet te te shtrojme urgjentisht ,se ka dale nje virus tani ,qe fillon me dhimbje barku dhe perfundon me dhimbje zemre... :devil: [/qb]
:eek:
po un ku duhet te shkoj tani :rolleyes: te barkologu apo te zemrologu :confused:
e di ca :idea: a me viziton ti iher se e du nga dora jote :wub: e ke te lehte thone, a te keqen :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:

[/qb]
o te grina une ty, :mad: more vesh se ktu tek une kjo shenje £ eshte e liretes... se qa behet tek ty nuk di une [/QB][/QUOTE]po ku keni lireta ju moj moter eeee.. :smash: ju keni euro, prandaj mesohu te bosh llogarit se se shpejti do te boj llogaritare /pf/images/graemlins/wink.gif sepse jom duke e paguar si shume ate sekretaren qe kom marr tani :tipsy: do kalojm bisnes familjar. :kiss:

motra jepi noj lek asaj spijunes(shqiptares) se do na sjell noj bela. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol:

susana

Primus registratum

plasi korrupsioni edhe ketu. ate rogen time ma bete gati, se kam 2 ore qe pres ketu :smash: :smash:

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Raul do ishte me mire mos me kishe permend fare tek rrogat... :smash: Tani meqe e the i dua prej verteti... :tipsy: Jam s'jam une i dua regullisht cdo muaj ne llogarine time bankare....
ps...po heq tel te pakten... :angel: [/qb]
mire por duhet me ardhur ne zyre per te te hequr njollen pastaj shohim e bojm.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif hajt se po t'sjell bodyguardin e po t'ben ty me njolla /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:

[/qb]
o te grina une ty, :mad: more vesh se ktu tek une kjo shenje £ eshte e liretes... se qa behet tek ty nuk di une [/QB]
po ku keni lireta ju moj moter eeee.. ju keni euro, prandaj mesohu te bosh llogarit se se shpejti do te boj llogaritare sepse jom duke e paguar si shume ate sekretaren qe kom marr tani :tipsy: do kalojm bisnes familjar.

motra jepi noj lek asaj spijunes(shqiptares) se do na sjell noj bela. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol: [/QB][/QUOTE]
per te zez tate kur te kapi ne dore ty :smash:
per shum vite ka kene lireta ktu e tani eshte euro-ja por nga qe ti vune kte shejen £ thash lirete po nejse se i lajme hesapet ne shpi ne te dy
ate shqiptaren ma ler mua ti /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif hajt se po t'sjell bodyguardin e po t'ben ty me njolla /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]oh pleasssss bodyguardin thot kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif sa te trasha keto shqiptaret mer jahuu dyrekt e te babi shkojn duke:cry:....curramane sikur do te boj nej gjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif .une vetem njollen do te te heqi... :tipsy: :lol:

RAUL

Primus registratum

ajo sekretarja ime ku eshte... :smash: :smash: thua te ket shkuar me nje nga pacientet.. :lol:

fiona sorry per vonesen /pf/images/graemlins/wink.gif ja tek i ke parat rrusho.
ik e blej 1 pal mbathje te kuqe se une vdes kur te shikojjjjj... :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

kshu po. /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe jam tek pavioni mbathjeve, te te blej dhe ty ato breket e ushtarit qe te premtova,se do me thuash pastaj ja s'me bleu gje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] kshu po. /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe jam tek pavioni mbathjeve, te te blej dhe ty ato breket e ushtarit qe te premtova,se do me thuash pastaj ja s'me bleu gje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te pakten merri i cik te medhaja se une jom 95kg siq ke thon vet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

:lol: :lol: te kam thene 98kg, paske rene 3kg. :devil:

RAUL

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: te kam thene 98kg, paske rene 3kg. :devil: [/qb]
jom ber synet prandaj kom ren 3kg... :lol:

susana

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: e kam icik doren e gjate une kur operoj. :devil: :devil:

RAUL

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: :lol: e kam icik doren e gjate une kur operoj. :devil: :devil: [/qb]
mashalla si e kishe doren. /pf/images/graemlins/laugh.gif sa koh duhet me mbajtur fashot? jo per noj gjo por me duhet te hap gropa te reja... :lol: :lol:

susana

Primus registratum

:smash: :smash: :lol: fashot do mi mbash nja 2jave.kjo pune do durim :angel: :angel: se na merr ndonje infeksion pastaj dhe na mbetesh ne dere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

H

harap

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] fiona me thane si ti merresh me synetlliqet [/qb]
Yep, u have found the right person. how can i help u? :idea: [/qb]
a ban me te thane ne privat aaa se kam turp ketu.

shtriga

Primus registratum

erdha dhe una.
qe sot doktoresha ju pret per vizit si gjithmon.
besoj se muajin qe kaloj nuk pesuat deme te medha. /pf/images/graemlins/smile.gif

gatula

Primus registratum

erdha dhe une,,,SHEF puna me rrogat mbaroi...mezi i hoqa qafe keto grate e spitalit(njera me dhe pak,tjetra me dhe shum)uuuuuuuf,,!!HEJ shef mora vesh se u operove:TE SHKUARA!Ato fashot mos u nxito ti heqesh se mos na pesosh ndonje infektim more dhe c'te te bejme pastaj,,,hajde se gropat aty jane,nuk do ikin,mos ki merak,,!! :lol: :lol: :lol:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] erdha dhe una.
qe sot doktoresha ju pret per vizit si gjithmon.
besoj se muajin qe kaloj nuk pesuat deme te medha. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o kush paska ardheeeeeeee :kiss: :kiss:
ku je naqe si ja kalove pushimet??
mir se na erdhe :wave:

Vdiqa nga mesi /pf/images/graemlins/frown.gif ,dua nje masazh ju lutem... :angel:
Shtriga mirseerdhe :kiss: