SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

susana

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

mirdita /pf/images/graemlins/laugh.gif si e kam shefin njehere :kiss: :kiss: tani qe te hoqa fashot, s'do lesh grope pa hapur. :kiss: opo kjo Parasja dhe 82shko i njejti person jane se jam ca si mbrapa une :idea:
na se harova Mr.Harapin s'te lene mend keta :smash: Harapi,une s'bej vizita pas orarit te punes,s'ka korrupsion me mua. prandaj beje zemren gure,lere turpin menjeane dhe thuaja Doc.Fiones si e ke hallin ketu para kolektivit te punes. :wave:
HAVE A GREAT WEEKEND EVERYBODY!BYE-BYE :wave:

RAUL

Primus registratum

hopa hopa.. e kush kercen naplonin eee rauli me fionen eee..hopa hopa.. :kiss: fiona flm me shpetove jeten qafsha komshien.. /pf/images/graemlins/wink.gif ja tani po iki ta qaj iher se nuk e kom qajt ka dy jave.. :lol:

kesaj sekretares do ja fus noj shpull qe ta mbaje mend mire... :smash: tani meqense e don keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif merr te gjitha kartelat e te semurve dhe kontrolloj shpejt e shpejt..more vesh.. :smash: :smash: move your asssss. :kiss:

Guest

O RAULO PO PER MU A KE NDONJE VEND BOSH /pf/images/graemlins/frown.gif PAK SI ME VONES POR EDHE UN DU PUN,HAJT MO PO VI NDONJE DIT ATY TE SPITALI KUR MOS KENI ILACE DHE PO I FUSIM CA LLAFE ZOTI :tipsy: SE KY POPULL RRENA DO;MOS ME LENI PA PUN MUAAAAAAAAAAAAAAA :kiss:

gatula

Primus registratum

OK ,,,I'll move my asssss por ti mos eja mbrapa mua se tani qe hoqe dhe fashot je bere i rezikshem,,, :lol: :lol: ,,,,e shkreta ajo qe do ta paguaj,,,,,,,,,,hahahahahahahahaha,,,,,,,,

RAUL

Primus registratum

edhe murgeshen e pata mongut tani.. :lol: :kiss:
hajde dhe ti hajde se i duhesh popullit ne keto dite te veshtira. /pf/images/graemlins/tongue.gif tani si detyre do te ngarkoj te kujdesesh per kalamojt se me sa di un juve murgeshave nuk ju lejohet sexy(me nder tejet :lol: )ok neqofse ke noj problem me nje nga te rriturit une jom ketu per cdo gje. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] OK ,,,I'll move my asssss por ti mos eja mbrapa mua se tani qe hoqe dhe fashot je bere i rezikshem,,, ,,,,e shkreta ajo qe do ta paguaj,,,,,,,,,,hahahahahahahahaha,,,,,,,, [/qb]
:lol: lumi ajo thuaj.. :lol: se mbas dy javesh jom plot energji... :lol: vetem mos me hajde neser ne pune me mini se do te me acarosh nga nervat. :lol: :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] mirdita /pf/images/graemlins/laugh.gif opo kjo Parasja dhe 82shko i njejti person jane se jam ca si mbrap [/qb]
une tera jam naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif si te duash ti me thirr nuk ka problem :kiss:
Raul ti them ke veshi se cilat pacjent du une por nje her tjeter se sot nuk kam kohe te merrem me ta se kam pune /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] edhe murgeshen e pata mongut tani.. :lol: :kiss:
hajde dhe ti hajde se i duhesh popullit ne keto dite te veshtira. /pf/images/graemlins/tongue.gif tani si detyre do te ngarkoj te kujdesesh per kalamojt se me sa di un juve murgeshave nuk ju lejohet sexy(me nder tejet :lol: )ok neqofse ke noj problem me nje nga te rriturit une jom ketu per cdo gje. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]

Guest

O RAULO A PASHE QE FILLOVA ME U BO E REZIKSHME PER FORUMIN DHE VENDOSA ME E NDRU EMRIN NGA :lol: EH CUN TI ROFSH PER DETYREN E RE /pf/images/graemlins/laugh.gifO MUNDOHEM TA KRYEJ ME SA ME SHUME FANTAZI DHE DASHURI :wub: PER PUNEN KUPTOHET SIDOMOS PER SHEFIN....RAUL :tipsy:

RAUL

Primus registratum

TREGOI SHEFIT IHER CILIN/EN KE TREMBUR KETU?SE JU FUS SHEFI NOJ ILAC GJUMI QE I BUDALLEPSI FARE. /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :lol:
:kiss:

leonora

Primus registratum

ka maru shefi me gjith spital ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

[qb] TREGOI SHEFIT IHER CILIN/EN KE TREMBUR KETU?SE JU FUS SHEFI NOJ ILAC GJUMI QE I BUDALLEPSI FARE. /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :lol:
:kiss: [/qb]
SHEFO /pf/images/graemlins/frown.gif KETO GJONA S TREGOHEN KESHTU NE SHESH DIL I CIK TE VENI :kiss: ATY KE ZYRA TA TREGOJ POR MBYLLE CELULARIN PERPARA :tipsy:

RAUL

Primus registratum

fantazia,pse moj kjo parajsa te ben numra ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif tani ja tregoj qeifin un asaj krye roses se na ben si e fort. :lol: :smash: :smash: :kiss:

leonora

Primus registratum

[qb] fantazia,pse moj kjo parajsa te ben numra ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif tani ja tregoj qeifin un asaj krye roses se na ben si e fort. :lol: :kiss: [/qb]
hahahhahah po ti a del zot motres apo dyjas mor :smash:
mir se prit se po shkoj e ha i her atehr po vi e te tregoj kush ashte ma e forte /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

hey doktorresha sot kur po ngjitja shkallet e spitalit me therriste njoni,,doktorr,doktorr(urdhero i thash)kisha nje muhabet ty,..pa he cfar ke? kam dy dite qe jom martuar,por per fat te keq une nuk kom kryer mardhenje sexsuale(po pse i thash?)sepse shoku doktorr, menjeher e nderpreva dhe i thash me thirr zoti doktorr,ok vazhdo tani. lol sepse sa her kur i afrohem ajo vetem ulerin cicirion si kanarina ne kafaz,,te lutem doktorr me ndihmo,ai me futi nje shuk me para ne xhep te xhaketes..,,thash me vete te boj sevap se gjynof i shkreti. /pf/images/graemlins/laugh.gif
i lash takim per sot ne drek nga ora 12:30. /pf/images/graemlins/wink.gif

aty nga ora 12:15 vjen nusja e atij vetem pa burrin,e futa ne zyre dhe i thash si eshte problemi jot moj moter?(gjith kultur une /pf/images/graemlins/wink.gif ) sepse burri juaj ishte shume i shqetesuar /pf/images/graemlins/frown.gif ,ajo me tha doktorr?urdhero i thash, vetem kur me dha edhe ajo nje shuk me para,,po keta per cfar jon? e di si eshte puna doktorr une nuk jom virgjin por boja sikur isha sepse te gjith familja pritshin tek dera per me pa shamin me gjak,...tani doktorr ti me ke ne dore,ti ma fut ti ma nxjerr...prej situate desh me thon ajo..te lutem doktorr....po cfar te boj un i ziu i thash? thuaj burrit se e bera operim, tani nuk do ket dhimbje mo.. /pf/images/graemlins/wink.gif lol mire moj mire se kaq ja them une /pf/images/graemlins/wink.gif

pastaj fillova te mendoj me vete cfar hallesh ka bota mor jahu..po pse vetem un do ti zgjidh,,, /pf/images/graemlins/wink.gif hajt mo thash prap bona sevap.. /pf/images/graemlins/tongue.gif lol

Guest

O RAULO E DI CFARE ROLI PO LUAN TJETER PERVEC DOKTORATES /pf/images/graemlins/wink.gif .....SIKUR ME QEN DHE DITAR FEMRASH O BURR I DHEUT :shrug: PO TE BESOJME TE FSHEHTAT E ZEMRES,PO FUTI NJI KYC,UNE,TI DHE ALB FORUMI :lol: ASNJERI TJETER :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] fantazia,pse moj kjo parajsa te ben numra ty? tani ja tregoj qeifin un asaj krye roses se na ben si e fort. [/qb]
hahahhahah po ti a del zot motres apo dyjas mor :smash:
mir se prit se po shkoj e ha i her atehr po vi e te tregoj kush ashte ma e forte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
qa do hash te honger ujku? /pf/images/graemlins/laugh.gif pse moj ne sy te dynjos do tna nxjerresh zerin e zi ti. :smash: ste vje turp do shkoj te ha ....... :lol: :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] doktor rauli vdiqa nga dhemballa :cry: [/qb]
cila dhemball te dhemb mo rrushi i doktorrit?sbesoj qe te jete ajo qe e mbusha para se te shkosh per pushime. /pf/images/graemlins/wink.gif tani qe te pushoj shpejt e shpej futi nje got raki ose nje cik shurr pastaj hajde ta kontrolloj. /pf/images/graemlins/smile.gif :lol: :kiss:

kto doktorreshat tjera ku jon.. :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] O RAULO E DI CFARE ROLI PO LUAN TJETER PERVEC DOKTORATES /pf/images/graemlins/wink.gif .....SIKUR ME QEN DHE DITAR FEMRASH O BURR I DHEUT .. PO TE BESOJME TE FSHEHTAT E ZEMRES,PO FUTI NJI KYC,UNE,TI DHE ALB FORUMI lol ASNJERI TJETER :kiss: [/qb]
hahahahahaha me besojn moj me besojne keto te varfrat..sidomos ate posht zemres....kerdhizen desha me then.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: kishe ndonje shqetsim ti apo noj ditar? /pf/images/graemlins/wink.gif jo per noj gjo por ndoshta te ndihmoj.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: