SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

susana

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

THANK U :kiss: :kiss:
ME MEND NE KOKE SE PA MEND S'KEMI NGA MBYTEMI /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: :wave:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] suksese rrushi ne mesime dhe make me proud se jam qen i mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/qb]
:lol: lexoje lexoje ca ke shkru, edhe un jam proud of you /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe hapi syt mir her tjera se ngelme tu u zgerdhi /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

te gjith doktorrat e kane shkrimin e dores shume te keq.. :tipsy: :devil:

doktoresha

Primus registratum

jo te gjithe ama /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Ore do me japi njeri aspirin mu se vdiqa nga koka????

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anadoktoresha:
[qb] jo te gjithe ama /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une thash doktoret dhe jo doktorreshat se per ju e di une qe ju nuk mund te shkruani fare se nuk keni stilograf. /pf/images/graemlins/laugh.gif ... por keni shishe boje ku futet stilografi qe perdorim ne doktorret per te shkruar.. :lol: :lol:

xhoni merre aspirinen por pije me i got uje. :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

ca ujti mer lal.aspirina pihet me birre /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

du dhe une nje aspirine se marova nga kryt..
nese vazhdoj shum une kshu duhet te bej nje vizite te doktori se nuk ka mundesi te me hapet kryt per dit mu kshu..

RAUL

Primus registratum

te iku burri prandaj ke dhimbje koke yllo... nuk ke ne voj per aspirin,ke nevoj per xhonin.. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

TUNGJATJETA NJEREZ!

Me lejoni te prezentohem njehere:

Une jam doktoresha e re ketu dhe me derguan nga Ministria e Shendetesise te shoh se si vejne punet ketu!

Do me keni edhe mua ketu per nje kohe te shkurter...., te gjate desha me thane andaj kujdes, sidomos me pacientet, ata duhet te vehen ne rradhe te pare gjithmone, madje edhe nga vehtja jone u kuptuam?!

Mos te harojme betimin e HIPOKRATIT, edhe ne duhet ta zbatojme ate ne praktike! :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga anadoktoresha:
[qb] jo te gjithe ama /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une thash doktoret dhe jo doktorreshat se per ju e di une qe ju nuk mund te shkruani fare se nuk keni stilograf. /pf/images/graemlins/laugh.gif ... por keni shishe boje ku futet stilografi qe perdorim ne doktorret per te shkruar.. :lol: :lol:

xhoni merre aspirinen por pije me i got uje. :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une kam profesion doktoreshen....sekretaren apo bojezhytesen i bejne ca qe kane tjeter prof /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] TUNGJATJETA NJEREZ!

Me lejoni te prezentohem njehere:

Une jam doktoresha e re ketu dhe me derguan nga Ministria e Shendetesise te shoh se si vejne punet ketu!

Do me keni edhe mua ketu per nje kohe te shkurter...., te gjate desha me thane andaj kujdes, sidomos me pacientet, ata duhet te vehen ne rradhe te pare gjithmone, madje edhe nga vehtja jone u kuptuam?!

Mos te harojme betimin e HIPOKRATIT, edhe ne duhet ta zbatojme ate ne praktike! :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shqiptare nuk kemi nevoj per doktorresh se kam boll,ti si te duash fillo punen e pastruses sepse aty ka nevoj partia.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :tipsy:

kurse anadoktorresha mund te vashdosh punen menjeher sepse qenke brisk nga goja,hajde pak nga zyra ta bojm mend se cilin pavion te vazhdosh,tek 1 apo 2.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :lol:

leonora

Primus registratum

[qb] te iku burri prandaj ke dhimbje koke yllo... nuk ke ne voj per aspirin,ke nevoj per xhonin.. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
shif ky, ec thuaj pastaj qe te do vllai te miren :smash:
po xhoni dje iku mor kur pata me u merzit per te /pf/images/graemlins/blush.gif bilese tani mos me pushon se nuk kam kush te me bej terr , verr tek veshi :devil:

leonora

Primus registratum

ana me Shqiptaren me ngadal me ju te dyja menjeher doktoresh :smash: jepni aty nje her pastruse pastaj shohim e bej /pf/images/graemlins/laugh.gif pa mar pak eksperjenc ju ne kte fush nga do shkoni :devil:
pastaj ktu po behemi me shum doktoresha e doktor se sa pacjent :lol: :lol:

doktoresha

Primus registratum

une e shkreta thjesht bera nje sqarim te profesionit / profesioneve....
sa per ate qe nuk keni paciente me duhet tju pergezoj si staf spitalor...kjo eshte nje arritje e madhe e juaja. /pf/images/graemlins/tongue.gif ..keni parandaluar te semuren njerezit....parimi numer nje eshte te parandalosh ...te kurosh eshte pasoje e nje parandalimi jo efikas....
pune...duhet me iu fut tani?...ah me iku pune jeta mua...lol

RAUL

Primus registratum

anna do fillosh punen ti apo do vazhdosh me leksione? hajde fillo punet tani dhe mos me acaro nga nervat. :tipsy: shko e vizito ate plaken qe shurron noten iher se ajo eshte ankuar si shume.. :lol: :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] ana me Shqiptaren me ngadal me ju te dyja menjeher doktoresh :smash: jepni aty nje her pastruse pastaj shohim e bej /pf/images/graemlins/laugh.gif pa mar pak eksperjenc ju ne kte fush nga do shkoni :devil:
pastaj ktu po behemi me shum doktoresha e doktor se sa pacjent [/qb]
moter kesaj annes ja dhash vendin e punes se ja hoqa njollen.. :lol: prandaj mos u merzit se ajo shqiptarja do boj pastrimet e spitalit.... :smash:

kjo ana do ket turnin e paradites neser. /pf/images/graemlins/tongue.gif kurse kjo pastrusja du vij qe ne mengjes se ka me pastruar zyren... :lol: :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
shqiptare nuk kemi nevoj per doktorresh se kam boll,ti si te duash fillo punen e pastruses sepse aty ka nevoj partia.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :tipsy: [/qb]
RAUL, une kam ardhe ketu pikerisht nga MINISTRIA E SHENDETESISE, kshuqe me nje fjale une vetem kam pranuar urdherat e partise dhe erdha ketu!

Mua me thane te bej nje inspekcion, keshtu qe kini kujdes nga une!

Une po verrej ketu qe nuk shkojne punet ne rregull!!! VERREJTJE NR.1.

E dyta, une e shoh qe pastruese keni ne cdo dhome reparti, cfare ju duhet tjeter?!

E treta, pacienten ne dhomen Nr.5 e keni lene pa infuzion, ajo me tha se do ankohet per moskujdesin qe keni ndaj saj!

Punet nuk qenkan mire aspak ketu!!!

Nderkaq 82-shkos i them se nuk ka ketu nepotizem, te lutem, ajo konsiderohet pastaj si "korrupcion", keshtuqe edhe pse RAUL-in e ke vella, mua s'me intereson, une per cdo parregullsi e informoj Ministrine!!! :thumbsup: :kiss:

Me te mira nga une doktoresha nga Ministria,
Shqiptarja
Young-nurse-smiling.jpg

Princesha

Primus registratum

[qb] shko e vizito ate plaken qe shurron noten iher se ajo eshte ankuar si shume.. :lol: :kiss: [/qb]
mos ke fjet ti ne shtrat te saj mor, edhe ja le fajin asaj te shkretes /pf/images/graemlins/laugh.gif