Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....
apo si ka ai ca mustaqe qe mi perdredh para pasqyres per cdo mengjes, biles keto kohet e fundit ka vazhduar ti lyej me vaj qe ti ndryqojn me shume... :lol:
ah po se desh harrova ate dokuratin do ta boj prej celiku qe ti ngelin dhembet aty se ky torollaku im ka dhe naze e don pa dhemb qe mos ti demtoj ndonje linj:devil: :lol: :lol:
:lol: :lol: jo per at pun te garantoj se gjyshit tim nuk i nbahet goja se ne jemi si fis qe te marrim gjak nen sjetull..me fal ne vetull. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fiona:
[qb] eh si te kaliti partia, si te kaliti.duhet dekorate floriri. i ka dhembet e forta gjyshja ime. i provon dekoratat sic provonim qemotit monedhat e floririt, i fut nje te kafshuar me ato dy dhembet e qenit, dhe po u shtrembrua aha e zbulon qe eshte fallco na se harrova , porosia e fundit eshte te di keto vargje permendesh dhe ti recitoi me pasion te madh.
XHAXHI ENVER, O XHAXHI ENVER
E KE GOJEN ME SHEQER
ME SHEQER EDHE SERMA
LUM SHQIPRIA QE TE KA!!
se mos i mbahet goja kur ti recitoi se e piu e zeza :devil: [/qb]
apo si ka ai ca mustaqe qe mi perdredh para pasqyres per cdo mengjes, biles keto kohet e fundit ka vazhduar ti lyej me vaj qe ti ndryqojn me shume... :lol:
ah po se desh harrova ate dokuratin do ta boj prej celiku qe ti ngelin dhembet aty se ky torollaku im ka dhe naze e don pa dhemb qe mos ti demtoj ndonje linj:devil: :lol: :lol: