SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

susana

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

ajjjjj me duket se eshte semur indianO-xhons!(t'ja shkruaj emrin mire ne kartele se me vuri bomben ketu ne spital :wink: ) anyways, receta eshte kjo:
merr ca gjethe mellage, me qumesht dallandyshe, trazoi mire. dhe ti pish heret ne mengjes pa dhjere qente /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: (bej shaka :wink: )

leonora

Primus registratum

Fiona na i shif pak kta pacjent nga Franca se kan nevoj per mjekim :smash: :smash:

Guest

Fionaaaaaaa te ishte deri puna per deri neser ne mengjes per ilaçet ishte mire por!!!!!
Problemi eshte se ketu ne France QENTE dhje.in ne dreke :lol: :lol: prandaj me bo derman se asaj tjetres nuk i zej bese /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

auuuuu po pse s'thua ti qe ky qenka rast urgjent, s'pret puna per kete. per momentin po i japim icik nga ai ilaci i Raulit. na :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: mos i thuaj gje shefit se behet xheloz ai, me mbaroi ilaci thote. pastaj meqenese ti qenke ne france, shko ne paris. ngjitu ne maje te asaj kulles EIFEL qe keni aty. dhe hidhu poshte pa parashute duke bertitur fort HIQMA TULLACLLEKUN. nuk e ke idene sa mire do ndihesh me pas. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Le te vdes me mire se sa tja shtrije :kiss: :kiss: hasmit.

Guest

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[QB] :lol: :lol: :lol: :lol: Kujdes se u shkrive une jam ne hall ti e hap gojen per....... :smash: ilaçin e Raulit.

susana

Primus registratum

82shko :kiss: :kiss: e di vete ti. sa here te filloj te bej gerr-verr ai, jepi dozen. :wink:
indianO, urrte ti se te :smash: :smash: :smash: :smash: kullen Eifel shiko ti.

leonora

Primus registratum

po mir nuk e kisha me ty, pse kcen ti??
te kam len ne dor te doktoresh fiones dhe ajo te gjen derman ty :smash: :smash: :smash: :smash:

Guest

Edhe kjo Fiona nuk qenka e sjellshme do ti them shef Raulit qe ta heqi nga infermierja dhe ta çoi pastruese Ha.esh :lol: :lol: :lol:

susana

Primus registratum

epo te ka faj ky??? ik more tek kulla te thashe :smash: :smash:

Guest

U pa puna duhet me dale prej spitali se kur je semure nuk ta varin as vejzat :lol: Po shkoj tek Lokali te pije ndonje gote.

RAUL

Primus registratum

fiona pse mi trajton pacientet kaq keq. :smash: :smash:
paralajmerimi i par dhe i fundit morre vesh, :tipsy: :kiss:

susana

Primus registratum

ajjjj shefi. ti ke ndonje kulle atje ne Londer qe te hidhesh si Indiano - xhons. :devil:

RAUL

Primus registratum

po kom boobboobsat e te dashures. :lol: :lol:
po kom se nuk po me gjen gjo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

:lol: gf jote i ka terren te ulet fushor ato. i duam majat ick me te larta ne. :devil:

RAUL

Primus registratum

jo jo ne kto qe i kan fushore as qe mundohem te ngjitem, /pf/images/graemlins/wink.gif une vetem shikoj kto maloret qe i kan perpjet.. :lol: :lol:

susana

Primus registratum

:lol: kujdes me ato qe i kane malore se po re qe aty zorr se shpeton,thyen qafen :devil:

leonora

Primus registratum

Sante jam pa terezi prandaj do me zevendesoj Fiona mua /pf/images/graemlins/wink.gif po pati kush nevoj per mua ti thone asaje /pf/images/graemlins/tongue.gif