SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Raul i kemi ndar gjerat une kam gjinin femerore ti ke gjinin mashkullore /pf/images/graemlins/tongue.gif

ilva

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] zeqo,mos mi merr klijentat. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ilva c'far ke xhani i doktorrit?
pse don qe te kthehesh edhe njeher e vogel.? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Raul pse na ngatarro temat ti ? Kam probleme sentimentale kush mi zgjidhka 1 2000 leksh te mire e i kafe.

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Raul i kemi ndar gjerat une kam gjinin femerore ti ke gjinin mashkullore /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mos ja fut kot tani se meshkujt i ka fiona.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

ilva une per 2000lek,as mos te te shkoj mendja hiq.une nuk te prek me dore jo me te te bej viziten. /pf/images/graemlins/tongue.gif shto pazarin se te cova tek ai doktorr zeqo si nuk ja ka haberin per diagnoza.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

o njerez marova nga koka ka derman kun /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

pi nje ibuprophen, advil, ose tylenol. ne keteja keto kemi nuk e di ca perdorni aty per dhimbje koke? :idea:

RAUL

Primus registratum

:thumbsup: :thumbsup: tani me duket qenka qetesuar doktorresha. :lol: :lol: :kiss:

shtriga

Primus registratum

nje paracetamol per 82-shko.
mos u zini per pacientet ju se ata zgjedhin vet doktorin dhe zyren qe do futen /pf/images/graemlins/wink.gif
jam me dezhurn une sot /pf/images/graemlins/smile.gif :book:

leonora

Primus registratum

rrofshi qe te dyja sa doktoresha te mira qe jeni :wub: m,bi kok i rrini pacjenteve gjithmone :kiss: :kiss:
fiona ne ktej per koke perdorim moment dhe aspirina qe mua nuk me bejn efekt i mart dreqi i marrt :mad:
por piva nja dy nga ato qe me rrekomanduat ju dhe ja futa gjum... sot pak me mir jam /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

82shko gezohem qe te paska kaluar pa gjilpera.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

shtriga pse moj dezhurnit ti sot? /pf/images/graemlins/tongue.gif behu gati se mbas pune do te te marr te coj ne restorant te ham pizza sepse je lodhur shume... /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

fiona sa bukur dukesh kur qesh moj dreqe eeee.. :kiss:

zeqo. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

shtriga

Primus registratum

MIREMENGJESI.
VIZITAT FILLOJN PER 5 MINUTA SA TE MBAROJ KAFEN.

RAUL FLM PER DARKEN QE ME BERE KALOVA SHKELQYSHEM.
82-SHKO KUJDES VETEN SE MEZI TE KEMI.

LAJMERIM:DERI NESER DO PRANOJ VIZITA SE PASTAJ DO IKI ME LEJE.REGULLONI PUNET E FUNDIT JU LUTEM.
:kiss: :kiss: :kiss:

ilva

Primus registratum

Une jam psikologe dhe po bej stazh, kam nevoje per pacient me probleme shume.N.q.s ti ben pjese ne kete kategori mos hezito te me pyesesh.
Tel ++242587, Studio++243598.

helibak mucogllava

Primus registratum

ilvia me doli njera qe me thoshte llafe turpi deshte ashtu ajo sex ne telefon /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

fiona,shtriga amanet spitalin,ma ruani si syte e ballit,dhe beni sherbim ketij populli se eshte i mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

susana

Primus registratum

sikur s'po shoh njeri ketu une :eek: ca iku ai virusi qe ju kishte zene :rolleyes:

leonora

Primus registratum

aman ore si na lat vetem iku doktor Lauli, doktoresh shtriga....se mos na ikesh dhe ti fiona se hyyyyyy /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:
une marova nga shpina se jam djeg te djelen ne pishine aman me ra cope si te ja bej