SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] He se po te pergjigjem sot se merem ika se kisha gjum.. une mir ja kalova, bera pak plazhe dhe u nxina pak /pf/images/graemlins/laugh.gif Sot nisa punen perseri /pf/images/graemlins/frown.gif
hajt se shihemi me vone
pashim [/qb]
u bone si bith kusie.. :lol: :lol:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] me pushuan shyqyr, se per desh me iku kaptina nga vendi. aman mos na kujto ate shtatorin se na kujtohet shkolla, provimet. :cry: [/qb]
ke pas dhimbje koke sepse ka koh qe nuk te kom puthur. :kiss: :kiss:

susana

Primus registratum

erdhe ti? :eek: kesaj i thone kujto qenin e bej gati shkopin. :kiss: :wave:

RAUL

Primus registratum

c'far bohet knej nga spitali,si te kan shkuar punet? :kiss:

susana

Primus registratum

shtyhemi, po ti si ja kalove nga shqipria?hmmm po presim ne, ca na ke sjelle ndonje gje te mire qe andeja :idea:

RAUL

Primus registratum

amon se ne shqiperi nuk shtyhet,mos te ishte dasma e motres une nuk do kisha shkuar fare, atje nuk ka muhabet tjeter pervec politikes...

u merzita pak diten e dasmes sepse ishte dasma e pare ne familjen time,por me pak dhimbje kaloj.
per te sjell,solla nje shishe raki dhe nje shishe konjak,dhe rrobat vesh. /pf/images/graemlins/smile.gif

hape ate te mesazheve private se nuk bohet nomi /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

te trashgohet motra. se shpejti me nje bebe te bukur :wub: besoj se u c'malle njecik /pf/images/graemlins/wink.gif more i paudhe. po s'te dal tere diten ne AF une, edhe PM do :kiss: bej shaka se do ta hap, do pime ate rakine qe ke sjell :wave:

RAUL

Primus registratum

THANKS FIONA :kiss:
HEJ NA BOJ NOJ MEZE TE MIRE SE RAKIN E KOM KLAS FARE.. tbome vet /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] He se po te pergjigjem sot se merem ika se kisha gjum.. une mir ja kalova, bera pak plazhe dhe u nxina pak Sot nisa punen perseri
hajt se shihemi me vone
pashim [/qb]
u bone si bith kusie.. [/qb]
paske ardhe ti mo :smash: jam ber si zuzake jo si ...... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja kalove mir ne shqiperi, po darsma si shkoji??? te te trashigohet motra e me sa me shum femi qe te te therrasin xhaxhi RAUL /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:
kenke merzit me duket pak per motren /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

faleminderit yllo dhe sa me shpejt ne dasmen tende..epo kom me kercyer ne ate dasmen tende qe ta morin vesh se c'far shoku paske. nome kom me len.. :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif
per te merzitur u merzita pak, qa ti bosh jeta i ka keto gjona...
dhe ne te asaj fiones gjithashtu kom me kercyer, nuk me kalon mua ajo kaq leht,apo nuk mbaj ysem une ore.. :kiss:

susana

Primus registratum

hello people! si ju kam sot njehere? ketej sikur s'po shoh njeri /pf/images/graemlins/frown.gif shefo, te kam thene lere ate te shkrete birre se nuk te ben mire. me paske ndryshuar dhe firmen pa le :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

amon moj doktorresh edhe ket birr qe me ka ngel afer don me ma hequr. :cry:

kete jave nuk kom me te paguar sepse nuk ke pasur asnje klijent,morre vesh. :smash: :smash:

susana

Primus registratum

opo keshtu si e kane filluar keta do na lene pa pune ne :smash: :smash: :smash:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] faleminderit yllo dhe sa me shpejt ne dasmen tende..epo kom me kercyer ne ate dasmen tende qe ta morin vesh se c'far shoku paske. nome kom me len.. :kiss:
per te merzitur u merzita pak, qa ti bosh jeta i ka keto gjona...
dhe ne te asaj fiones gjithashtu kom me kercyer, nuk me kalon mua ajo kaq leht,apo nuk mbaj ysem une ore.. [/qb]
hahahhahahahha kur te kercesh ne darsemen time tiiiii eheeeeeee u ba nami ate dite :kiss: Fiona si thu ti do lej name ky ne darsmat tona po beji nej derman si doktoresh qe je deri ateher :goofy:

susana

Primus registratum

eh, ky ka nje emundje te ralle , qe duhet shqyrtutar mire. po per momentin une po i bej nje qetesus. na mos me levis se ky qetsusi nuk te dhemb fare :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

po cfar thash une i shkreti qe me sulmuat ne kete far menyre. une thash kercefsha ne dasma tuaja edhe kete e merrni per ofendim. :smash:

mire tani po ju them ngelshi shtatezena para marteses... :lol: :lol: :lol:

susana

Primus registratum

:lol: :lol: epo te ka faj Lulka eeeeeeee? :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

leonora

Primus registratum

Raul nuk thame gje ne mo :kiss: per te miren tane po mendojme :rolleyes: se nga qe do kercesh shume thame mos do psosh nej pasoje /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

e pash une pash qe per mua e kishit qe te mos psoja ndonje thyrje kembe, /pf/images/graemlins/wink.gif prandaj filloj ajo lulka me qetsuesat qe te me mbante ne form.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

alinos

Forumium maestatis

me duhet nje klorofenikol /pf/images/graemlins/laugh.gif