SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

shtriga

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

mbi tavolin ke ca kokra agumentin per bronkitin .dhe aceclonac per nervat /pf/images/graemlins/tongue.gif

tushi

Valoris scriptorum

prej fikut shtriga prej ather se kam marr ma vedin jam ba me fiksime(me hek teshat)N'vend te hapave po ja fusim shampanj si thu s'po e merr vesht kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Tushi ,hajde te vej kupa une ,qe te heq bronkitin ... :tipsy: po te vish pasi te mbarosh shishen se nuk lejohet te pish pas mjekimit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

tushi jam me sherbim une si bej keto.ik te moira pieni shampanjen dhe pastaj te te mjekoj ajo /pf/images/graemlins/wink.gif si do dalesh nga zyra ime mere djathtas dera e dyte ke moiren.ajde marsh :tipsy:

tushi

Valoris scriptorum

shtriga po pse nuk vjen Moira te zyra jote bshke po flasim per fminin kurse ajo po m'sheron bronkitin.He si thu :shrug:

shtriga

Primus registratum

te thash ne zyren time ndalohet alkoli.mundohem te te sheroj fiksimet, mos u te behesh dhe alkolik ketu.

helibak mucogllava

Primus registratum

82-shkodrane ti vien ketu sepse jam une /pf/images/graemlins/tongue.gif
ja e shef qe duhem une gjeta ilacin e 82-sjkodranes /pf/images/graemlins/tongue.gif
Motra moj po ti ke inat pse te mar klientat une femrat po mar me ti mbaj meshkujte /pf/images/graemlins/tongue.gif

tushi

Valoris scriptorum

Pse Zeqo shriga asht motra jote pupupu po pse s'thu qe kekam korit me ty krejt.Shtriga me fal moj tash do te vi me tabare me shall kokore e me çizme peshkataresh.Sorry /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] si moj 82shko nuk vuan nga asi gjee,he tregoj doktorrit ku e ke hallin,mos ke turp sepse cdo gje qe thua do jet brenda zyres time. /pf/images/graemlins/wink.gif

me duket se ty te pelqen spitali im sepse kemi gjylperat e medha,per mashalla.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: [/qb]
se nga vuaj une ta them tek zyra une jo ktu ne shesh :goofy: por per gjylperat nuk me ke mua jo se kam freig nga ato /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] 82-shkodrane ti vien ketu sepse jam une
ja e shef qe duhem une gjeta ilacin e 82-sjkodranes
Motra moj po ti ke inat pse te mar klientat une femrat po mar me ti mbaj meshkujte [/qb]
zeqo kan then kush nuk lovdron veten ju djegte shpija jarebil /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:
ja ku i kam une d.RAULIN dhe d.shtrigen ku ti mar me te mire per c'do nevoje i kam ata :devil: :devil: :goofy: :goofy: :goofy:

RAUL

Primus registratum

he se e kam doren e leht kur bej gjilperat. /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk ke me e ndjer fare. /pf/images/graemlins/tongue.gif
:lol:

leonora

Primus registratum

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ja se jam me marre dhe mi ban doktoresha po pata nevoje /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] po per mua ka ndonje derman ktej se marova koke /pf/images/graemlins/frown.gif nga zeqo kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
82-shkodrane e shef qe vet ke kerkuar derman nga mua /pf/images/graemlins/tongue.gif

ilva

Primus registratum

Ore shoke e dini qe tek spitali psiqiatrik nji shoku jone kishte hedh zjarrin , po shyqyr asnji s'kishte vdek.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Ore shoke e dini qe tek spitali psiqiatrik nji shoku jone kishte hedh zjarrin , po shyqyr asnji s'kishte vdek. [/qb]
ça shokesh paske dhe ti ilva /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

[qb]
[qb] po per mua ka ndonje derman ktej se marova koke /pf/images/graemlins/frown.gif nga zeqo kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
82-shkodrane e shef qe vet ke kerkuar derman nga mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
c'far dermani nga ty ore trap :mad: nga ty e kam inatin une e prit ti kur te kerkoj derman nga ty dhe emri me eshte harruar /pf/images/graemlins/tongue.gif

shtriga

Primus registratum

gjesi.per 5 minuta filloj vizitat.ju lutem zini radhen.
tushi mos ki frik nga zequa nuk te vret /pf/images/graemlins/wink.gif
82-shko cfare te duash ti flori nga une dhe rauli do e kesh e biseduam ne mbledhje dje dhe vendosem qe ti do kesh cfare kurimi te duash me lejen ton /pf/images/graemlins/wink.gif
raul erdhi furnizimi i ri me ilacet e fundit dhe me gjelperat e medhaja.kalo nga zyra te maresh faturat. /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: :kiss: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb]
82-shkodrane e shef qe vet ke kerkuar derman nga mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
c'far dermani nga ty ore trap :mad: nga ty e kam inatin une e prit ti kur te kerkoj derman nga ty dhe emri me eshte harruar /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e shef sa semur je..ke fol kot me kot tamam si trapushe /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] gjesi.per 5 minuta filloj vizitat.ju lutem zini radhen.
tushi mos ki frik nga zequa nuk te vret /pf/images/graemlins/wink.gif
82-shko cfare te duash ti flori nga une dhe rauli do e kesh e biseduam ne mbledhje dje dhe vendosem qe ti do kesh cfare kurimi te duash me lejen ton /pf/images/graemlins/wink.gif
raul erdhi furnizimi i ri me ilacet e fundit dhe me gjelperat e medhaja.kalo nga zyra te maresh faturat.
:kiss: [/qb]
flm naq :kiss: po ate doktorin e keni hhhhhhhhhhyyyyyyyyy :eek: :wub:
shtriga ke nej derma per vllajin tat zeqon se keni shum delikat dhe don kurim specjal /pf/images/graemlins/tongue.gif