se nga vuaj une ta them tek zyra une jo ktu ne shesh :goofy: por per gjylperat nuk me ke mua jo se kam freig nga ato /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] si moj 82shko nuk vuan nga asi gjee,he tregoj doktorrit ku e ke hallin,mos ke turp sepse cdo gje qe thua do jet brenda zyres time. /pf/images/graemlins/wink.gif
me duket se ty te pelqen spitali im sepse kemi gjylperat e medha,per mashalla.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: [/qb]
zeqo kan then kush nuk lovdron veten ju djegte shpija jarebil /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] 82-shkodrane ti vien ketu sepse jam une
ja e shef qe duhem une gjeta ilacin e 82-sjkodranes
Motra moj po ti ke inat pse te mar klientat une femrat po mar me ti mbaj meshkujte [/qb]
82-shkodrane e shef qe vet ke kerkuar derman nga mua /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] po per mua ka ndonje derman ktej se marova koke /pf/images/graemlins/frown.gif nga zeqo kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ça shokesh paske dhe ti ilva /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ilva:
[qb] Ore shoke e dini qe tek spitali psiqiatrik nji shoku jone kishte hedh zjarrin , po shyqyr asnji s'kishte vdek. [/qb]
c'far dermani nga ty ore trapFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]82-shkodrane e shef qe vet ke kerkuar derman nga mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] po per mua ka ndonje derman ktej se marova koke /pf/images/graemlins/frown.gif nga zeqo kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e shef sa semur je..ke fol kot me kot tamam si trapushe /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb]c'far dermani nga ty ore trapFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]82-shkodrane e shef qe vet ke kerkuar derman nga mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] po per mua ka ndonje derman ktej se marova koke /pf/images/graemlins/frown.gif nga zeqo kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]nga ty e kam inatin une e prit ti kur te kerkoj derman nga ty dhe emri me eshte harruar /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
flm naq :kiss: po ate doktorin e keni hhhhhhhhhhyyyyyyyyyFillimisht postuar nga shtriga:
[qb] gjesi.per 5 minuta filloj vizitat.ju lutem zini radhen.
tushi mos ki frik nga zequa nuk te vret /pf/images/graemlins/wink.gif
82-shko cfare te duash ti flori nga une dhe rauli do e kesh e biseduam ne mbledhje dje dhe vendosem qe ti do kesh cfare kurimi te duash me lejen ton /pf/images/graemlins/wink.gif
raul erdhi furnizimi i ri me ilacet e fundit dhe me gjelperat e medhaja.kalo nga zyra te maresh faturat.
:kiss: [/qb]