SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

fiona one isha tu i bo analizat asaj rozeles....,apo u bere xheloze eeee. :kiss:

peshko rrogen e ke tamom si rrog mesuesi. /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela po une doktorr jom, une te njoh vetem nga qarja qe te kan ardhur ataaa. :kiss:

rosela

Primus registratum

ua :smash: :smash: :smash: na merri edhe jane pak biles :smash: :smash: :smash: !!!

RAUL

Primus registratum

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: qetesohu tani se do behesh me mire ilaqet pij dy her ne dyte mbas buke.....ndalo rreptesisht sexin se do ngelesh shtazen. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

rosela

Primus registratum

aman ç'doktor...sa per ty ehu mbaruam ne...mire qe nuk kemi gje te rezikshme thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...sa per keshillen do ta kem parasysh :kiss: :kiss: !!!

p.s. ore nuk me the doli gje tjeter nga analizat???

RAUL

Primus registratum

analizat te dolen shume mire,vetem mos flej me te dashurin sepse do kesh dhimbje te forta dhe don qe gjith krevatin ta kesh ne vete. te dashurin lene te flej ne dysheme se nuk e gjen gjo per 7 dite. /pf/images/graemlins/wink.gif
hajde ketu ne cdo problem qe te kesh,sepse une, fiona dhe peshkatari jemi gati. :kiss:

dhe sa per doktorr jemi klas fare,jemi 100her me te mire se ato doktorret e demokracis,dhe mos i shaj se po te fusin nje gjilper, si te con per lesh. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

kjo fiona ku eshte mor aman?
ajo e din se pushimi eshte vetem gjysme ore. :smash: :smash:

susana

Primus registratum

YES,SHEFO!ketu rrotull jam /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ndalo rreptesisht embelsirat,pastaj hajde e tako peshkun per nje grafij me te gjer. sepse une po shkoj ne sallen e operacionit.

uhm ..me shijo idea..se me pelqejne shume gamberetet se s'di di shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tash varet ca peshku o /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Dolcezza i han troftat ti? vetem haj avash se mos del ndonje kock e madhe. /pf/images/graemlins/wink.gif

fiona hajde te te :kiss: se nuk te kom pare tere diten...e di se je lodhur shume sot /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

thanks! /pf/images/graemlins/wink.gif lum si ne per shefin qe kemi. :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Dolcezza i han troftat ti? vetem haj avash se mos del ndonje kock e madhe.

Punoj kameriere/guzhinjere llokum e jap me hanger buk mbi 50 -100 veta gati cdo nate....

Po ti si mjek i mire qe je ..na e pastron mire se s'mendoj se don me na bo me vujt tan kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Apo gabohem :confused: :angel:

susana

Primus registratum

MIREMENGJES SPITALI :wave: SI ME JENI GDHIRE SOT????????
/pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

o fiona ne mire po themi /pf/images/graemlins/laugh.gif po doktorin ku e kemi qe nuk eshte dukur sot se po e kerkonin dy paciente!!!

susana

Primus registratum

SHEFIN E MADH,RAULIN SIKUR KETEJ RROTULL E PASHE.KURSE PESHKU KU I DIHET SE KU ESHTE FUTUR. /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

ka vdekur njeri sot ketu?

hajde rradhaaaaa se skom kohe shume sot, se kom me shku me bo do vizita private......lek me shume atje :wink:

dolcezza,une jom doktor i mire shume,deri me tani asnje nuk me ka vdekur ne duar /pf/images/graemlins/wink.gif sa per te pastruar kemi peshkatarin i bo klas fare. /pf/images/graemlins/tongue.gif
hajde te beft mire peshkatari(peshku desha me then) /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

rozela si ndihesh sot? i ke pir ilaqet si pas kshillave te mia. /pf/images/graemlins/wink.gif

fiona ke pas ndonje problem sot? une e solla funizimin,te duhet gje tani apo je mir. :kiss:

susana

Primus registratum

JA KESAJ I THONE KUJTO QENIN DHE BEJ GATI SHKOPIN! GOODMORNING SHEFO :wave: cik si me nerva me duket sot,c'ti kete ndodhur eee :rolleyes:

rosela

Primus registratum

po une mire jam gjithmone...nuk kam qene ndonjehere keq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ata keshillat e tua i ndoqa une po ai personi qe duhej te flinte ne dysheme per shtate dite sikur po me kerkon te nderroj doktor /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!