SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

susana

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

hote edhe ti ketu????????? RAUL,po te ben konkurence peshku, he c'pret leviz duart!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

ku je moj fiona se me bone merak,une thash se mos te rrembeu ndonjeri nga te srmuret. :smash: :lol:
sa per peshkun e kom doctorrin me te mire..po e shikon si e trajton hoten. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ho me paskan ron semunjet kshu a si? Jo se s'osht tu u anku njeri mo pranej po them /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, una po dal i her se duli ne dilli dhe si thot poplli ku hy dilli nuk hy daktorri.

Hajt pra noten e mire e bofshi! Po shkoj te nxihem ne dill per nja nji ore deri sa te fillojn lajmet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Edhe spital qenka hap ktu, edhe kjo na mungote ne fakt.

Po perveshi mangt edhe po filloj se un du me u ba infermiere(sa profesion fisnik /pf/images/graemlins/smile.gif ) me u marr direkt me pacientin (me u ba njesh si me than /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Kush ishte shtru ktu? T'ja fillojm nga posht lart, me rradhen po tham.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

o mir qe mu shtua edhe nje infermjere,ke ekspirienc ti rozalina apo don te te stazhinoj perpara? /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

ore RAUL po qe kur je specializuar ne fushen e stazhionimeve ti qe s'ditkam gje une eeeeeee????
/pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

LR-je qeke engledis zotrote me lajme sot eeee
un kisha bo n'program me pa portokalline po harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif
me sa duket vuaj edhe nga skleroza..

oburra doktor!! me shero :tipsy:

RAUL

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif e po kom doktorreshen e mir une, prandaj jom stazhinuar. /pf/images/graemlins/wink.gif

kur u zgjodhe doktorresh ti,ne ate kohe u .....une

iliriano

Primus registratum

:eek: kjo tema paska thyer rekordin e postimeve,ketu ne af me sa po shifet gjysma jane te infektuar :lol:
Rahul tu hap pune e madhe,dili zot /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosela

Primus registratum

ça behet ketu ore???po spitali kur qenka hape??? :confused:
nejse shpresoj te kaloj sa me rradhe ketej... /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

ROSELA,pse te vish sa me rralle ketej.hajde sa here te duash se kemi nje doktore ne qe po s'te futi njehere ne reanimacion s'te le te ikesh kollai. :wave:

assassino26

Primus registratum

Erdha une goca.Kush eshte smure,te vije se e sheroj une.Vetem me semundje seksuale nuk merrem.Nga ajo ane ju dua te shendosha :wub:

RAUL

Primus registratum

c'far eshte bo sot ketu? kush nuk e ka vizituar roselen mo eeee, apo doni tu pushoj nga puna. /pf/images/graemlins/tongue.gif

peshko hajde shkojm nga klubi te pijm birra /pf/images/graemlins/wink.gif

ti fiona shiko se mos na semuret rosela.. :smash:
sepse i kishin ardhur ataaaa..... /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

RAULO ku me ishe futur deri tani eeeeeeee :smash: pastaj gocat i kalojme nga pavioni i PESHKUT(qe me duket se eshte arratisur ne drejtim te paditur) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Une s'jam arratis,knej verdalle jam.Ti Raulo vetem i smunje te femnave dike...
Megjithse ne rregul je se ajo eshte me e shpeshta.
Ec te birrat se sot do te te qeras une.Me ka nrejt she /pf/images/graemlins/laugh.gif fi rrogen

rosela

Primus registratum

o raul :smash: :smash: :smash: po ti nga i di ato qe the aman???
pastaj nuk kam nevoje te vizitohem une jam mire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu them te pakten!!!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Me pelqejne fort amelsinat e vallai kadal-kadal kom frike se mos do me vi diabeti....

Si mund ta parandaloj /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

Shpejt nje diagnos se s'du me dek ne lule t'rinise /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

ndalo rreptesisht embelsirat,pastaj hajde e tako peshkun per nje grafij me te gjer. sepse une po shkoj ne sallen e operacionit.