Spanje-Itali

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Sulmuesi i Chelseat, Fernando Torres do të ketë rastin të dëshmoj veten para Vicente Del Bosque pas rastit të dhënë, pasi ka një lojtar që pret nëbankën rezervë, Fernando Llorente të Athletico Bilbaos.
Pas mungesës së Puyol në qendër të mbrojtjës, vendin e tij do ta zë Sergio Ramos i cili do të kaloj në qendër ndërsa Alvaro Arbeloa në të djathtën. Del Bosque nuk dëshiron të rrëzikoj për Fabregasin pasi kishte pësuar një lëndim në Copa Del Rey dhe në vend të tij priten të startojnë Juan Mata ose Santi Cazorla.
Italia ka disa probleme me lojtarë, me Domeniko Criscito të suspenduar nga turneu për shkak të skandalit, me Giussepe Rossin të lënduar në ligamente, dhe Andrea Barzaglin të mënjanuar për dy ndeshjet e ardhshme pas lëndimit.
Mbrojtësi i Azzurëve, Giorgio Chiellini pasi nuk luajti në miqësoren me Rusin para disa ditësh ka pohuar se do të jetë i gatshëm për ndeshjen e madhe kundër Spanjës.
Me këto ndryshime Prandelli mund të luaj 4-3-2-1 ose 3-5-2 sipas situatës dhhe rrjedhojës së ndeshjes.
Pritet të shihet a do të fitoj mbrotja e qëlikët e Azzurëve apo mesfusha me në krye Xavin, Iniestën, dhe Xabi Alonson.
Jepni parashikimet tuaja se kush mund te fitoje dhe sa do dali ndeshja.

Al-Punk

Still here
Kam pershtypjen se lajmi me siper reflekton ndeshjen e pare Itali Spanje qe perfundoi 1-1.
Nuk jam i sigurt kush do mungoje e kush do jete aktiv per ndeshjen finale.

joetisti_

Locus omnem
Spanja do te fiiiiiiiitoj :) Me ate Inieste te SUPERkarikuar do te jeni 1sha ;)
Spanja do imitoje Angline e Gjermanine qe u ndien te "shtypura" nga Italia e Madhe. Nuk mendoj se nuk do e ndjeke shembullin e tyre se u ngel qejfi pastaj ;)

The decatur

kam marr vesh se princi i monakos ka hedhur baste me anchelotin se ka per te fituar spanja por shuma nuk eshte bere publike.

mirdita

Papirus rex
Ishalla fiton Italia,ama nuk e di me humb Spanja e kam Iker Casilasin qe mbron per Spanjen dhe e kam portierin tim favorit.
Po ishalla prap fiton Italiaaaa

mirdita

Papirus rex
Po une pse t gjith ju jeni me Italine,une do jem me Spanjen ;)
E po gjithmon ne jet ke kundershtar mos e harro kete.
Ne nuk jemi kundershtar un te kam mike ty,kjo esht shija e njerzve dikush ta pelqej dike me shum dikush me pak,nuk do te thot se dhe pse jemi me ekipe te ndryshme te mos jemi me mike,po ja tu plotesuar deshira tani Spanja ka 2 gola,shpresoj te fitoj me e mira.
Un jam tifoze e Italis sepse ne pik te par Italia ka pranuar Kosoven si shtet ndersa Spanja ende jo,dhe me pelqen shum Italia me fanella keshtu Kuq-Zi e simbolizon flamurin Shqiptar per kete arsyje jam tifoze e Italis.

The decatur

E po gjithmon ne jet ke kundershtar mos e harro kete.
Ne nuk jemi kundershtar un te kam mike ty,kjo esht shija e njerzve dikush ta pelqej dike me shum dikush me pak,nuk do te thot se dhe pse jemi me ekipe te ndryshme te mos jemi me mike,po ja tu plotesuar deshira tani Spanja ka 2 gola,shpresoj te fitoj me e mira.
Un jam tifoze e Italis sepse ne pik te par Italia ka pranuar Kosoven si shtet ndersa Spanja ende jo,dhe me pelqen shum Italia me fanella keshtu Kuq-Zi e simbolizon flamurin Shqiptar per kete arsyje jam tifoze e Italis.
spanja akoma nuk e ka pranuar.

joetisti_

Locus omnem
Po une pse t gjith ju jeni me Italine,une do jem me Spanjen ;)
Italia mund Angline dhe Gjermanine si Mbretereshe e Madhe. Spanja fiton me Portugaline me breke neper kembe e megjithate mund Italine.
Mire ti u bere me Spanjen dhe Spanja fitoi por, Italia dhe spektakel ne gjithe kampionatin dhe ia vlen te brohorasesh: Forzaaaaaaaaa Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
Gjithsesi urime per fitoren Sonia qe ne kete ndeshje vertet e meritoi. Italia u duk e lodhur dhe nuk e beri lojen e saj qe te gjithe prisnin. Mbase sepse kishte me pak dite pushim se Spanja, ndoshta sepse i eci dhe ters ne disa raste por ne realitet Spanja luajti me mire dhe e meritoi fitoren e kesaj ndeshjeje. :)