Spanje-Itali

Sonia007

Papirus rex
sonia nuk di se ca behet ne kete bote.
ajo skupton fare.,
ca thua moj?a i ke syte ne vend?
finalja e eurpianin 2012 ishte itali-spanje por me e verteta ose me e bukura ishte spanje-portugali 2 skuadrat te forta ne europianin 2012 sepse kshu e pash ne BBC NEWS dhe GERMAN TELESPORT.
Patjeter,nese ti ndihesh mire duke menduar ashtu...

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Patjeter,nese ti ndihesh mire duke menduar ashtu...
o sonia,ndeshja spanja-portugali kishte shkallen me te larte te njerezeve qe e shikonin live ne internet dhe kompanite e basteve kishin vene koficent me te madh per portugaline qe te fitonte por fitoi spanja ketu...Pastaj kompanite e basteve i ra vlera nga 23 perqind per shkak te fitores se spanjes.
Une nuk e di nese ti e ke pare ndeshjen spanje-portugali por ndeshja spanje-portugali ishte ndeshje me e bukur se spanje-itali.
Nejse secili ka mendimin e tij.

Sonia007

Papirus rex
o sonia,ndeshja spanja-portugali kishte shkallen me te larte te njerezeve qe e shikonin live ne internet dhe kompanite e basteve kishin vene koficent me te madh per portugaline qe te fitonte por fitoi spanja ketu...Pastaj kompanite e basteve i ra vlera nga 23 perqind per shkak te fitores se spanjes.
Une nuk e di nese ti e ke pare ndeshjen spanje-portugali por ndeshja spanje-portugali ishte ndeshje me e bukur se spanje-itali.
Nejse secili ka mendimin e tij.
Hahahahaahhaha PORTUGALIA kishte koeficent me te madh!!!!Seriozisht e ke pa nje zot a je ne terezi cfare je duke thene?Sigurisht qe kishte koeficent me te madh,sepse nese nuk e di sa me i vogel te jete koeficenti aq me shume ka mundesi skuadra per te fituar,dhe aq me pak leke jep kompania e basteve!

The decatur

Hahahahaahhaha PORTUGALIA kishte koeficent me te madh!!!!Seriozisht e ke pa nje zot a je ne terezi cfare je duke thene?Sigurisht qe kishte koeficent me te madh,sepse nese nuk e di sa me i vogel te jete koeficenti aq me shume ka mundesi skuadra per te fituar,dhe aq me pak leke jep kompania e basteve!
e bera kastile ate punen e koficentit sepse doja me dit nese merr vesh nga futbolli.
po ti hedh baste moj sonia.
shko luaj eurolloto se i ke punet ne terezi ti.
Po mire me thuaj ndonje futbollist spanjoll ti?

Sonia007

Papirus rex
e bera kastile ate punen e koficentit sepse doja me dit nese merr vesh nga futbolli.
po ti hedh baste moj sonia.
shko luaj eurolloto se i ke punet ne terezi ti.
Po mire me thuaj ndonje futbollist spanjoll ti?
Po pra po e bere te me provokoje(sa pa pune je o zi) ti mua dmth hahah :D Baste hedh daja me ndihmen time,po rralle ehuhaa ;)
Sa t dush po keto te dy i plq shumeee Kasijas edhe Torres se jan sh t mir,po spo e marr vesh pse nuk i eci me Celsin ky Torresi.Ishalla e fiton Kasiajas Topin e Arte,mos ta fitoje ai Messi!
Kurse me Hollande,Van Persi fantastik qe mos na shkon te Juve :( dhe jo te Interiii dhe Shnajderi ime qe mos m iken nga Interi :( :( :(
Do me :?

joetisti_

Locus omnem
Po pra po e bere te me provokoje(sa pa pune je o zi) ti mua dmth hahah :D Baste hedh daja me ndihmen time,po rralle ehuhaa ;)
Sa t dush po keto te dy i plq shumeee Kasijas edhe Torres se jan sh t mir,po spo e marr vesh pse nuk i eci me Celsin ky Torresi.Ishalla e fiton Kasiajas Topin e Arte,mos ta fitoje ai Messi!
Kurse me Hollande,Van Persi fantastik qe mos na shkon te Juve :( dhe jo te Interiii dhe Shnajderi ime qe mos m iken nga Interi :( :( :(
Interi po ben reduktime ne shpenzime dhe gjithe lojtaret e mire po largohen.
Baste Sonia mos hidh asnjehere as per shaka(keshille nga nje mik qe te do te miren). Bastexhiu me i mire(apo bixhozxhiu qe eshte e njejta gje) me i mire eshte ai qe as ka fituar e as ka humbur, pra qe te jesh me i miri mjafton mos te luash kurre :) Por s'ka me te mire bastexhi sepse te gjithe humbasin dhe ata qe fitojne jane ata qe me hile organizojne keto lojra.
Ketu mund te futet pak ajo qe thuhet per koeficentin. Ne rastin e spanje-portugali, po ta kishte koeficentin portugalia me te larte, do te thote se ishte ajo fituesja pretendente, sepse nje kompani bastesh s'do te tregonte se cila skuader fiton(pra t'i bente gropen vetes), por gjithsesi hilja nuk eshte vetem kjo.
Futbolli eshte shnderruar ne nje biznes te vertete dhe une s'kam dhe s'do te kem ndonje interes per futboll e per futbolliste. Nje evropian apo boteror me mjafton thjesht per te me shkaktuar emocione te kendshme. Dhe qe te mos harroj... Forzaaaaaaaaaaa Italiaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

The decatur

une jam i papune????
hahahahahahahaha...kjo shprehja jote nuk me shkon fare sepse kam fillu pune dhe me rroge te shkelqyer.
Me thuaj pak ai daja jote i hedh bastet me fitu 2 mij lek apo 3 mij lek.
kete europian kam hedhur 12 baste dhe vetem 10 fitova kurse 2 i humba por jo ne eurolloto.
shko pi nje red-bull dhe gjallerohu me shume.
Hej a e di ti se ai trajnjeri i ri i interit i kishte thene shnajderit se nuk je i paprekshem.
tek gazeta panorama sport elexova.
Po dua me.Po mire po nga skuadrat shqiptare ti nuk dike asgje?
Je shqiptare dhe nuk dike skuadrat e atdheut tend.
Sillu pak me mire.

mirdita

Papirus rex
Kasilas do e merr topin e arte un besoj per kete,qe kur kam qen e vogel gjithmon ka qen favoritit im portieri Kasilas.Esht shum i bukur I like you Iker Casillas ♥

joetisti_

Locus omnem
une jam i papune????
hahahahahahahaha...kjo shprehja jote nuk me shkon fare sepse kam fillu pune dhe me rroge te shkelqyer.
kete europian kam hedhur 12 baste dhe vetem 10 fitova kurse 2 i humba por jo ne eurolloto.
Hej a e di ti se ai trajnjeri i ri i interit i kishte thene shnajderit se nuk je i paprekshem.
Sillu pak me mire.
Po s'ia vlen te dish per futbolliste sepse Shqiperia s'ka futboll. Por ama ka sporte te tjera qe eshte mire. Psh. ne peshngritje eshte mire. Ishalla marim ndonje medalje te arte ne Angli :)

The decatur

Po s'ia vlen te dish per futbolliste sepse Shqiperia s'ka futboll. Por ama ka sporte te tjera qe eshte mire. Psh. ne peshngritje eshte mire. Ishalla marim ndonje medalje te arte ne Angli :)
26 futbolliste nga mosha 12 deri ne 17 kane ikur kete vit jasht shtetit dhe 12 prej tyre luajne ne itali.

Sonia007

Papirus rex
une jam i papune????
Sillu pak me mire.
Edhe?

Sonia007

Papirus rex
une jam i papune????
Sillu pak me mire.
1)Edhe mbetesh prape i papune
2)Kurioziteti i teprt eshte njorance
3)Me mir Red Rock ;) Provoje eshte suuper
4)News flash nese e ke pare te Sky Sport(kerko ne net) doli Strama dhe tha se fjalia ishte marre jasht kontektsitti dhe se 10 jone eshte i paprekshem dhe se Shnajder <3 e kishte marr ne tel i tensionuar ;)
5)Si nuk di,Goooo Tirana qe me ka 56 milion leke borxhe por qe fitoi 2-0 :))))))))

Sonia007

Papirus rex
Interi po ben reduktime ne shpenzime dhe gjithe lojtaret e mire po largohen.
Baste Sonia mos hidh asnjehere as per shaka(keshille nga nje mik qe te do te miren). Bastexhiu me i mire(apo bixhozxhiu qe eshte e njejta gje) me i mire eshte ai qe as ka fituar e as ka humbur, pra qe te jesh me i miri mjafton mos te luash kurre :) Por s'ka me te mire bastexhi sepse te gjithe humbasin dhe ata qe fitojne jane ata qe me hile organizojne keto lojra.
Ketu mund te futet pak ajo qe thuhet per koeficentin. Ne rastin e spanje-portugali, po ta kishte koeficentin portugalia me te larte, do te thote se ishte ajo fituesja pretendente, sepse nje kompani bastesh s'do te tregonte se cila skuader fiton(pra t'i bente gropen vetes), por gjithsesi hilja nuk eshte vetem kjo.
Futbolli eshte shnderruar ne nje biznes te vertete dhe une s'kam dhe s'do te kem ndonje interes per futboll e per futbolliste. Nje evropian apo boteror me mjafton thjesht per te me shkaktuar emocione te kendshme. Dhe qe te mos harroj... Forzaaaaaaaaaaa Italiaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Duhet te kuptosh dicka mua m plq bastet dhe sjam e fiksuar pas tyre,sepse jane per qejf dhe hyn ne pune fati dhe llogjika,nje kombo interesante keshtu qe pse jo?

The decatur

1)Edhe mbetesh prape i papune
2)Kurioziteti i teprt eshte njorance
3)Me mir Red Rock ;) Provoje eshte suuper
4)News flash nese e ke pare te Sky Sport(kerko ne net) doli Strama dhe tha se fjalia ishte marre jasht kontektsitti dhe se 10 jone eshte i paprekshem dhe se Shnajder <3 e kishte marr ne tel i tensionuar ;)
5)Si nuk di,Goooo Tirana qe me ka 56 milion leke borxhe por qe fitoi 2-0 :))))))))
Cfare eshte red rock?Nese eshte si tip red bull,nuk e pi sepse red bullin nuk e pi.
Une shikoj gazetat ne gjuhen shqipe dhe televizionet e huaja.
Shiko pak se ajo skuadra ishte nje skuader e mbarum por vetem tiranen dike ti?
Ti nuk di asgje...Per mua je vetem nje klloune...Pse moj ''go tirana'' eshte sporti shqiptar???
Hahahahaha

joetisti_

Locus omnem
Duhet te kuptosh dicka mua m plq bastet dhe sjam e fiksuar pas tyre,sepse jane per qejf dhe hyn ne pune fati dhe llogjika,nje kombo interesante keshtu qe pse jo?
Ne nje loje pa hile, hyn ne pune fati dhe logjika. Ke folur ne teme per njohuri te tuat mbi sportin, por a s'ke degjuar per skandalet e shitjeve te ndeshjeve qe kane te bejne direkt me hedhjet e basteve?? Keto qe degjojme nuk jane sporadike dhe as nje ne njeqind, por keshtu funksionon "loja". Ndeshjet luhen ne baze te rezultateve te basteve te hedhura. Nese shumica e basteve eshte fitore per skuadren x, atehere fiton(dihet si fiton) skuadra y. Kete eshte mire qe gjithesekush ta marre vesh pa kosto. Pra imagjino dike qe e marr vesh mashtrimin mbasi ka humbur gjithcka?!
Dhe, askush s'ka qene i fiksuar per dicka para se te behej i fiksuar :) Kije kete frike shoqja ime sepse nuk tregon dobesi por zgjuarsi te rafinuar.

Se cfare tjeter doja te thoja por s'po me kujtohet... aha po: Forzaaaaaaaaa Italiaaaaaaaaaaaaaaaa :p

joetisti_

Locus omnem
26 futbolliste nga mosha 12 deri ne 17 kane ikur kete vit jasht shtetit dhe 12 prej tyre luajne ne itali.
E di qe jashte shume futbolliste shqiptar kane qene te shkelqyer dhe shume te vleresuar, ama flas per futbollin brenda shqiperise qe nuk te vjen ta ndjekesh se eshte shume dobet.