sot..................

Seriozi

Primus registratum
Re: sot..................

Keta te dy :smash: spo lene teme pa i shfaq dashurine njeri-tjetrit,a thu po ja bejne gizili disave.

Seriozi

Primus registratum

Edhe une i admiroj /pf/images/graemlins/laugh.gif por sikur nuk ka lezet keshtu sheshit,e ku pa tek sektori i dallaverexheshave,pu,pu,pu ...,le te gjejne ndonji ferrë e te fshifen.Tani ferra nuk ka AF-ja po ja le te shkojne e te fshihen andej nga temat "paisjet elektronike" se aty nuk i shqetson dhe shef njeri.

edda

Primus registratum

po ju ç'keni.. lerini more te rinjte rehat..oh, kto :smash:

mistreco, ku je mor yll :kiss:

Seriozi

Primus registratum

Mos dil nga tema Edda,dhe ku e gjet me me puth pa le ketu ne publik.
:kiss:

edda

Primus registratum

ktu lejohet Mistreco /pf/images/graemlins/laugh.gif
po une jam transparente more djale...çar kam i ndaj me popullin /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per temen:
Sot...po pres te filloje bora. Do Zoti fillon nga darka. Netet me bore i kaloj ne dritare duke soditur bardhesine qe mbulon objektet dhe ngjyren e kuqe qe merr qielli. :wub:

Diddy19

Su@mi

Ketu tek ne bora s'duket asgjekundi ne horizont:eshte nje kohe gjithe mjegull e shi te imet qe ta shpif....Te ndjell gjume :sleep: :sleep:

ermaliurnick

Primus registratum

sot vetem shi...shyqyr qe erdhi vjeshta eshte stina ime e preferuar..me jep shume frymzim...sot gjithe naten do shkruaj vargje.. /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *poeti*:
[qb] sot vetem shi...shyqyr qe erdhi vjeshta eshte stina ime e preferuar..me jep shume frymzim...sot gjithe naten do shkruaj vargje.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
bravo poeti :thumbsup: mua vjeshta me ben pesimiste por ja qe nuk kam c`te bej :shrug:

dolce_vita

Primus registratum

sot..po bej gjasme sikur po kerkoj dicka ne internet, dmth. dicka qe me duhet ne mesim /pf/images/graemlins/laugh.gif