o zeqo po te ftoj ty dhe dolcen nqs do ...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] me ke do dalesh me[/qb]
me gjith qef :thumbsup: :wave:Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]o zeqo po te ftoj ty dhe dolcen nqs do ...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] me ke do dalesh me[/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
jo mi jo po vim ne kembe neeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb] ok pastaj behuni gati e se do vij tiu marr me porchen time une sot... :tipsy: [/qb]
sa i keq ti..une nder do te beja jo per gje... :goofy:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]jo mi jo po vim ne kembe neeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb] ok pastaj behuni gati e se do vij tiu marr me porchen time une sot... :tipsy: [/qb]
ku kam besim tek ty un /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
epo mire si te duash une smarr njeri me zorrFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] opo te flm shm nuk e du ame pelqen vetmia me dolcen_vita :kiss: [/qb]
mire cdo njeri ka mendimin e vet apo jo zeqooooooFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] sja vlen mi se te mar me par[/qb]
pse me nje dit muhabet do me kuptosh ti mua meeeeeeeeeee :tipsy:Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]mire cdo njeri ka mendimin e vet apo jo zeqooooooFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] sja vlen mi se te mar me par[/qb]
po se kuptova mire se cdoje te thoshe me ate te fundit [/qb]