-Zana-
e...Thjeshte
Gji
Gjithmone duhet te jesh strong ne jete .
Ka raste edhe qe dobesohemi... Eshte normale , njerez jemi .
Flm per inkurajimin, Gjithsesi .
Gji
Gjithmone duhet te jesh strong ne jete .
Pershendetje te gjitheve me falni qe po shkruaj ketu por e kam nje pyetje : Une jam Mithati nga Kosova jam antare i ri ne kete forum edhe po me qet se mund te shkruaj ne chat por nuk po hapet a di dikush nga ju te me tregoj se si te veproj per te shkruar ne chat me dike . Ju falenderoj .
Po une qe kam nje tel nokia 3310 mund te hy ne forum?Prsh dhe mire se ke ardhur ne forum , Mithati. Nese shkruan nga telefoni, chati nuk punon .. Duhet te instalosh nje program apostafat qe te punoje nga tel ... Kurse nga PC-ja eshte ok .
Nga ku e ke prb ti ? Pc-ja Apo tel ? .. Jam e sigurte qe adminat, te shpjegojne me qarte ... Thashe me k'te rast edhe te te Prsh , Meqe je Anetar i ri![]()
Po une qe kam nje tel nokia 3310 mund te hy ne forum?![]()
po ka ja 13 apo 15 vjet qe e kam morNese ke int ne tel, nuk e shikoj prb se c'fare marke tel perdor.. gjithsesi k'to tel e vjeter, nuk jam e sigurte nese jane krijuar per int, nuk e kam provuar.
Lexo ne kte temePershendetje te gjitheve me falni qe po shkruaj ketu por e kam nje pyetje : Une jam Mithati nga Kosova jam antare i ri ne kete forum edhe po me qet se mund te shkruaj ne chat por nuk po hapet a di dikush nga ju te me tregoj se si te veproj per te shkruar ne chat me dike . Ju falenderoj .