Mire, po pergatitem per stervitje...
joetisti_ Locus omnem 16 Jun 2015 #1,444 si pas nje gare me kuaj. i kenaqur dhe per tu lodhur u lodh kali.
Almaa'95 Papirus rex 17 Jun 2015 #1,445 E acaruar nga shume mesazhe qe vijne ne Chat dhe sdi nese duhet t'ua shpjegoj me molle qe NUK i lexoj dot...Zot i madh!
E acaruar nga shume mesazhe qe vijne ne Chat dhe sdi nese duhet t'ua shpjegoj me molle qe NUK i lexoj dot...Zot i madh!
joetisti_ Locus omnem 17 Jun 2015 #1,447 si koha sot, pas shiut doli nje diell qe sikur ka turp te buzeqeshe...
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Jun 2015 #1,457 joetisti_ said: sikur me ka kapur dashuria rob. Click to expand... Hahahaha u dorëzove!
B Balahk Locus omnem 18 Jun 2015 #1,458 joetisti_ said: sikur me ka kapur dashuria rob. Click to expand... Une te dija per te fort?
joetisti_ Locus omnem 18 Jun 2015 #1,459 ardiizazak said: Une te dija per te fort? Click to expand... eh, ashtu mendoja edhe une, por kjo dashuria qenka e tmerrshme. Te ben t'i puthesh b*then
ardiizazak said: Une te dija per te fort? Click to expand... eh, ashtu mendoja edhe une, por kjo dashuria qenka e tmerrshme. Te ben t'i puthesh b*then