Sot kom pa nje albforums...

capuni

Primus registratum
Re: Sot kom pa nje albforums...

o mozaik i qelqte ..kush je ti se s'e kom iden fare! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

U shpreha keq me duket..

Doja te thoja qe te keqijat e jetes ne toke, kane fund, keshtu qe e keqja ka fund. Per ate jeten pertej, nuk them dot gje... Ndoshta ajo eshte nje e keqe qe s'ka fund...
U duk sikur qujta jeten nje te keqe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o mozaik i qelqte ..kush je ti se s'e kom iden fare! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Pranaj ke frike me me dhone xhevap ti mer?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

gjerat kane vleren qe iu jep. Mjaft u more me te keqijat e jetes, ku eshte ajo cupa qe i shkelqenin syte kur e kam takuar??? /pf/images/graemlins/kiss.gif

mozaiku

Primus registratum

Upppssss... the nje fraze shume familjare per mua, si padashje... /pf/images/graemlins/smile.gif
Ndoshta po rritet me vonese.... /pf/images/graemlins/shrug.gif
Kam nderru edhe nr e syzeve ne fakt... but it's ok... /pf/images/graemlins/laugh.gif
When, the next cappuccino and sandwich?! /pf/images/graemlins/smile.gif

antip

Primus registratum

mos ma kujto, por une zakonisht i kthej kurrizin deri ne 8 e 30... /pf/images/graemlins/laugh.gif

une mire, ja me paska pare Lubardhi dhe s'e kam kuptuar. Thua te kem qene e paraqitshme ne ato momente??? /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Ke qen shume e paraqitshme se kishe dale per jetë note... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

anytime you want dear, anytime you want /pf/images/graemlins/smile.gif
cupa ben mire te mos rritet ne pesimizem, por ne gjona te tjera qe s'eshte as i her keq te rritesh /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

mos ma kujto, por une zakonisht i kthej kurrizin deri ne 8 e 30... /pf/images/graemlins/laugh.gif

une mire, ja me paska pare Lubardhi dhe s'e kam kuptuar. Thua te kem qene e paraqitshme ne ato momente??? /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Ke qen shume e paraqitshme se kishe dale per jetë note... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

s'me pelqen ky lloj humori!

antip

Primus registratum

Po mo, po mo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Se di a me jep te drejte Alinosi te tregoj me shume... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S'po bej humor te kam pa me verte... /pf/images/graemlins/cooli.gif

alinos

Forumium maestatis

duke qene se e para paska qene e njeanshme (vetem ti me paske pare mua), besoj se s'eshte aspak e hijshme te shkruash per te ne AF!!!

mozaiku

Primus registratum

Mire pra, ja lejme ne dore asaj te na thote ngjyren e cantes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

duke qene se e para paska qene e njeanshme (vetem ti me paske pare mua), besoj se s'eshte aspak e hijshme te shkruash per te ne AF!!!

[/ QUOTE ]

Absolutisht jo! Ndaj dhe nuk vazhdova kur me kerkoi Mozaiku... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

mozaiku

Primus registratum

Ej eje ej.. mozaiku po tallte me ate Po mo, po mo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

o mozaik, kam 2 ore qe pres pergjigje! /pf/images/graemlins/smash.gif

alinos

Forumium maestatis

merr ndonje gje per te ngrene nderkohe... /pf/images/graemlins/tipsy.gif

mozaiku

Primus registratum

Capuno , per ty u mundova keto 20 minutat e fundit, se pashe qe ishe ne merak... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cer pergjigje te jap une ty?! Me duket se s'njifena... /pf/images/graemlins/laugh.gif, gjithnje nese ti je capuni e s'je ndonje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif