Sot kom pa nje albforums...

capuni

Primus registratum
Re: Sot kom pa nje albforums...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
to be happy like most people, I suppose...

[/ QUOTE ]

what lola wants ...lola gets ..lalala

/pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

so give in, give in, give in... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

sa heret qenke zgjuar /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

capuni

Primus registratum

klas puntore ne goce ...bjen zilja n'oren 6 e gjys e s'do me dit eshte heret apo jo.

ti mir?

alinos

Forumium maestatis

mos ma kujto, por une zakonisht i kthej kurrizin deri ne 8 e 30... /pf/images/graemlins/laugh.gif

une mire, ja me paska pare Lubardhi dhe s'e kam kuptuar. Thua te kem qene e paraqitshme ne ato momente??? /pf/images/graemlins/shrug.gif

capuni

Primus registratum

varet ca ondrre ka qen ...ishalla jo nai tip horror. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

une thash se do thoje se ti gjithesesi e paraqitshme je, po aha s'ia arrita /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

capuni

Primus registratum

ahaha ...s'jua boj qefin ju se ju hypen vetja n'qef pastaj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ju? aman leri formalizmat, m'u drejto me "ti" /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ti mendon se eshte e mundur te me hypi vetja ne qejf me shume se c'me ka hyp??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Ne fakt thuhet " e mira s'ka fund", keshtu qe e keqja me doemos duhet te kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Ne fakt thuhet " e mira s'ka fund", keshtu qe e keqja me doemos duhet te kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

se ku e kisha nigju ma perpara kete shprehjen! Ne fakt e mira dhe e keqja duke qene antagoniste nenkupton se nese njera s'ka fund, edhe tjetra s'ka... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

alinos

Forumium maestatis

thash ju ..n'pergjithsi femrat.

..jo jo ke t'drejt.

[/ QUOTE ]

cuno ti vec gabim u pergjigjke sot!
Ti duhet te kishe than:
-ty te ka hyp vetja n'qef? Mazallah! Ti je sa e mire, sa modeste, sa e pashoqe! E mrekullueshme, me nje fjale!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. /pf/images/graemlins/lol.gif

capuni

Primus registratum

linoso ...mos m'bjer n'qaf sot se jam me 1 ore gjum ..se kam pas diten e dezhurnit mrom. ..si s'ma thek fare per financ mu mer jaho ..kom 3 net zgjut e i llaf s'kuptoj nga ato qe lexoj.

mozaiku

Primus registratum

Kur s'e kupton capuno, ke vetem 1 zgjidhje... mesoje permendsh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ndoshta duhet te lexosh pak diten se nata eshte bere per gjera te tjera, thote nje plake e zgjute qe kam per mam /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pastaj kshu nga perjashta ti si tip i zgjuar me ngjan /pf/images/graemlins/tipsy.gif

capuni

Primus registratum

ahaha ..nje plake e zgjuar tjeter qe njof une thote rendesi ka qe tenxherja duket e paster, s'ka rendesi se ca zien nga mrena.

(..I'm not shooting myself in the foot, am I?)

mozaiku

Primus registratum

Shikoni se mbase keto dy plakat jane kusherira.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Linoso, po u menojsha per te keqen. Them se ka fund, te pakten nese flasim per jeten ne toke.

alinos

Forumium maestatis

edhe sikur, po e vleresojme pozitive ne vazhden e perpjekjeve per te bere pershtypje te mire /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Shikoni se mbase keto dy plakat jane kusherira.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Linoso, po u menojsha per te keqen. Them se ka fund, te pakten nese flasim per jeten ne toke.

[/ QUOTE ]

jo jo se kena pyt /pf/images/graemlins/lol.gif
po menojsha dhe une per te keqen! Jeta nuk eshte e keqe. Jeta eshte vlera jone me e madhe, dhe per rrjedhoje nuk mund te jete e keqe, ose me sakte ne nuk duhet ta jetojme keq. Ndoshta ka ardhur koha te jemi me pro-aktive dhe te mos presim qe te miren te na e sjellin te tjeret, por te zgjasim doren dhe ta marrim vete. Ndoshta e mira s'ka fund, por UNE DUA KETE X TE MIRE dhe do ta MARR! /pf/images/graemlins/smile.gif