Sot kom pa nje albforums...

pppppaa

Primus registratum
Re: Sot kom pa nje albforums...

Deri n'fun s'maj gjo men... Di qe ose te birra e 3-te kemi pas ngron 13 qofte, ose te birra e 13-te kemi pas honger 3 qofte.... Me osht bo icik lomsh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

ahahah capun dallondyshja ..u dhiva fare! ..qoftet ishin hallall!

..osht pullum mer daj!

ana karenina

Primus registratum

Po pastaj, c'ndodhi pastaj? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

..hic pritem t'vishe edhe ti t'hashe qofte ..po e pam qe s'u duke ene u shperndam!

ana karenina

Primus registratum

Paskemi qene te gjithe duke prit se dhe une prita e prita te me thoshit hajde, e pashe qe s'me thate dhe pastaj fjeta /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

meqe ra llafi: ...qe sot e tutje takimet zyrtare me albforumsat do i boj vetem me nai qebabtore ku ka qofte t'mira.

ana karenina

Primus registratum

meqe ra llafi... tani qe po e mendoja... dhe po i numeroja... njihkam 26 albforumista /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo jo, kjo shifra nuk perfshin nickun e tyre te dyte apo te trete, dhe as nje pjese relativisht te konsiderueshme qe i kam pare ne fotografi, dhe as nje pjese po aq te konsiderueshme qe e njoh po s'e kam pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti ke pas fat se edhe je biresuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une s'i kam numeru asiher pasi jam tip cilesor e nuk i jap rendesi mases /pf/images/graemlins/laugh.gif plsu masa i prish pune ne vleresim ca e cave qe ia vlen te permendesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

...hm, me vjen keq qe s'po ia ha ate buken me salce akoma capun dallendyshes po do boj durim, cen durimodhja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Dhe jo vetem... une kam gjetur edhe kusherinj e kusherira /pf/images/graemlins/laugh.gif Per pak edhe u martova, paja akoma ne senduk ke shpia e Absit eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ngaterresa te llojit "cilesi versus sasi" me mire mos i bejme publikisht... ndodh edhe qe ngaterrohet shapi me sheqerin ne keto ceshtje... /pf/images/graemlins/devil.gif

capuni

Primus registratum

capun pullumi mi ...jo dallendyshja!! ..o pullum se m'vdiqet!!

mi sillni te dy kokat tashi nga fundjava e dates 9, meqe po e bje ene shirja me burrin e vet. ..buke e salce e zemer ka sa t'dush ktu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Nuk i gjete kusho /pf/images/graemlins/laugh.gif, te zune deren /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Gjembkeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, aj faund majself souuuu komfi ke cilsia /pf/images/graemlins/laugh.gif. S'ke c'i thu, un dhe modestia gjithnjo shok banke kina qen /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Po qoftet ku hahen iher, se kte s'e mura vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

antip

Primus registratum

O plako ajo duket si sorre po thuj shyqyr qe e bojne dallendyshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Un them ta lejm per "turtull"... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po kur e kemi pa para ca kohesh quhet?
Po kur e kemi pa n'onderr quhet?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Lubo veçse ty te shoh ne ondrra /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Quhet?