ne fakt e shkrujta nje pergjigje qepare dhe Af u bllokua /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif
Ok... ishe ti ..por puna eshte se une nuk te shikoja...(normal nuk te kam pa ndonjehere) /pf/images/graemlins/laugh.gif...dhe ti doje me me tregu arat dhe po me shtyje te merrja nje rruge te gabuar... /pf/images/graemlins/grin.gif Uff shyqyr qe me doli gjumi /pf/images/graemlins/grin.gif
Cape, largohu nga qiejt e rrezikshem te lutem, he xhan /pf/images/graemlins/smile.gif
Lubo, ti ruaj lekuren tende, se keq i ke punet /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
meqe ra llafi: ...qe sot e tutje takimet zyrtare me albforumsat do i boj vetem me nai qebabtore ku ka qofte t'mira.
[/ QUOTE ]
prap anej ka presidenca, po qe, se e kemi dhe afer me punen /pf/images/graemlins/winkwink.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o shire, akoma s'ke mor vesh ti qe eshte hap sezoni gjuetis? ..fillon nga 23 Gushti e myll me 28 Nentor.
[/ QUOTE ]
Kjo izteteta te jepka pershtypjen e Bing-Bang-ut /pf/images/graemlins/laugh.gif
E pse permen litarin ke shpia t'mytmit ti? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Une s'vij dot ne Paris
/pf/images/graemlins/cry.gif ecni ketu po deshet qafira /pf/images/graemlins/cry.gif
Son ty s'ta quj se m'paske hyp perciper ne mu m'ka marr malli pers urratet e juj /pf/images/graemlins/cry.gif kur t'ju shof sigurisht qe s'do vij t'shkruj ketu si capuni KUMRIA /pf/images/graemlins/lol.gif qe kushedi ca ka pa /pf/images/graemlins/tipsy.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.