Sonila Mece & Adi Krasta

perdorues

Primus registratum
Re: Sonila Meco & Adi Krasta

Mos me ngaterro me gazetare mua. Po qe per idhuj kam te tjere une. Safon dhe Churchill.

H

harap

Guest

Ti mund te cuditesh po Tyrbeja e tij ishte shume e çuditshme.Nje si tip rrumbullaku me çati nga te gjitha anet i hapur po kishte nje dere te mbyllur me kyç.
Kshu dukej zbavitese po domethenia ishte : Njerezit jane te hapur po zemren e kane te mbyllur

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tani e pashe kete forum. Sonila? Melis eshte shume me e mire nga c'e gjykon ti. Shume me e mire nga c'e mendojne shumica ketu. Adi? Pa te ngjashem. Komplimente per shijet. Une po shtoj dhe dy ne liste, Mimoza Ahmeti dhe Edvin Hatibi. Me te katert e kisha bere nje orgji. hahhahahhahahahahhahah

[/ QUOTE ]

Quhet ERvin H. dhe jo Edvin H.
Se dyti...keta te dy, qe do te shtosh ne liste i perkasin krijimtarise letrare
(nderkohe qe dy te paret i perkasin thjesht gazetarise dhe botes se spektaklit).

I bie si te krahasosh Papagajte me Kanarinat. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Te krijohet pershtypja, qe qenka vene ne levizje fisi i S. Mecos per reklamim.

perdorues

Primus registratum

Fantazia une kam marre persiper te shkruaj ku te me teket. As ma ndjen per Sonilen e kompani. ka punen e vet ajo edhe krasta edhe e(d)rvin hatibi edhe ahmeti edhe gjithe robt e kesaj bote. Ti jepi se une s'kem ndermend me vazhdu biseda fare dhe fisi. Dhe sma do mendja ti kete luajtur fiqiri Soniles te beje reklame ne Albforum po edhe po ta kete bere s'ndryshon gje ne opinionin tim. Tung edhe s'flas mo se me hengret, vetem te paragjykoni. Tani jam ke kuzhina kush do te me shaje prape.

H

harap

Guest

Fantazia konkluzionet e tua jane mbreselenese.Se di pse me ben te mendoj keshtu.Harrove te thuash edhe komshijte se une aty hyj.Te lutem mos me harro.
Ke te drejte ne gjykimin qe ben se kush e njef Sonilen aman.Nje here ne dite nga 1 ore del ne TV kombetar ...
Kjo tha qe eshte fanze e atyre dy personave .Apo eshte tema e letesise.habitem me ty qe te pelqen letersia e ske pike embelsie /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Thote qe i pelqen keta dy persona, por me siguri s´ka lexuar asnje Varg prej tyre.

Nderkohe qe ne presim te lexojme ndonje pershtypje apo informacion te sakte, nga dikush qe eshte me prane aktualitetit ne Shqiperi, degjojme per fanse te "Yllit" Meco.

Ke te drejte, shtohen dhe komshiet ne liste apo ato qe i kane mbajt ndonjehere mikrofonin, nderkohe qe ajo ka qene duke rregulluar getat qe i kishin rene poshte, apo pastruset qe i fshijne zyren etj etj

Pfff... Hajt mo, mire eshte ajo firma jote
"Mbaj mendjen tende"

H

harap

Guest

Normal qe mendjen time sepse eshte koke me vlera.Shpehere e degjon edhe kreu i shtetit ...

Ti shpreh pelqimin ose jo te personit ne fjale po kjo nuk na ben ne te ndryshojme ide ose mendim.
Thjesht eshte person i pelqyer nga ana ime.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Me falni a mund t'ju bej nje pyetje zoti hetues....Harapi /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Nuk e kam idene kush eshte Sonila Meco
Me sa lexova me siper jep lajmet c'est ça?
Me ndriçoni pak me dritat tuaja ju lutem
mos na lini kshu pa dit asigjo

Guest

"Mbaj mendjen tende" e konktretizova per veten time!

P.s Dahlia, pak me pare ke dhe nje foto te saj. Thjesht nje gazatere disi e pregatitur, por qe per mendimin tim kurre Sexy dhe Yll apo per te rreshtuar fansa pa fund.

@d@

Primus registratum

Harap, degjoni teten se di ca flet /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj cne ti koke shteti?
Mi ke lexuar poezit mua ? /pf/images/graemlins/lol.gif Sa bukur dhe me ndjen shkruaj? Po gjykimet qe kam filllu te bej kohet e fundit nga piskollogjia, i ke lexu? Mos me kthe pergjigje pa i lexu!
Une edhe pse zotroj trurin e milingones, perseri perpiqem me mish e me shpirt te behem personazh, pse jo t'ja kaloje edhe kesaj Soniles qe te pelqen aq shume ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hahhahahah. Une asja firmes tende do shtoja dhe dicka, keta ta them here tjeter se duhet te mendohem ihere /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

OK thanks fantazia
e lezeçme Sonila
por se kuptoj perse duhet me shkrujt 9 faqe per bukurine a zgjuarsine e Soniles
A i hyn njeriut ne pune a eshte e bukur apo a shemtuar

H

harap

Guest

eshte spikerja me e mire shqiptare.Te rrime drejte e te flasim drejt

Violet une i jam keshilla kokave te shtetit /pf/images/graemlins/wink.gif

Ika tani se vij perseri me vone mos u merzisni pa mua.

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

por se kuptoj perse duhet me shkrujt 9 faqe per bukurine a zgjuarsine e Soniles

A i hyn njeriut ne pune a eshte e bukur apo a shemtuar

[/ QUOTE ]

Dahli, faqet pa fund qe shkruhen ne Forum si hyjne ne pune as dreqit (nder to perfshihen dhe keto 9 faqe)

Kam parasysh temat "Ushqimi i Preferuar" apo c´te hahet ty dhe mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

@d@

Primus registratum

te thash mos mu pergjigj pa me lexuar poezite /pf/images/graemlins/lol.gif
Vteme per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
syri
veshi
hunda
benin muhabet
ne katin e trete
i tha hunda, syrit
pa mu ti sjeton dot
u hodh veshi i tha syrit
e degjove ca u bo
hunda u shfry
nga nervat
u perplas mbas murit
harapi iku
une u preka
ndnjene me poezi
e shpreha
jam shume e bukur
kush me ka inat
le te plasi
Une jam poete
Harap po te pelqeu do te bej dhe nje tjeter me vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Te pakten tek ushqimi i preferuar
se ku gjejme ndonje recete e seç marrim ca njohuri guzhine e....te ngreni
Ika ika
Ciao Sonila

@d@

Primus registratum

Harap, mkthe pergjigje mos ma le frymezimin pezull /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Je talent i vertet.I shkreti harap kujt ti ktheje pergjigje pare e me pare.

@d@

Primus registratum

kshu mthot dhe burri kur kthehet nga puna e ares n'dark /pf/images/graemlins/lol.gif

Ske faj Harap me ate kulo sexy qe ke ti prit ku te kapen prej leshi femrat e af-se /pf/images/graemlins/laugh.gif