Sonila Mece & Adi Krasta

Juela

Primus registratum
Re: Sonila Meco dhe te tjere

Po ti qenke me hap reviste mi Melis me tere keto njerez qe te paskan pergezuar per forumin. Po mire si kujton ti se une infot qe di per Sonilen i jap keshtu pa lek e?

Juela

Primus registratum

skam dhene gje info une zogu...te eshte duk ty, une info nga revista klan i kam marre te gjitha

H

harap

Guest

Parukjere kjo po me kerkon info rreth soniles se ku ka shtepine /pf/images/graemlins/smile.gif Ka hall te mesoj timen me duket /pf/images/graemlins/smile.gif

Juela

Primus registratum

po shpine cja do ...mos eshte ndonje "stalker" nga ato qe ndjekin nga mbrapa vipa ne bote...ato te frikshmet fare...si ne filma...qe lyejne floket si idhulli i tyre, veshin rroba si idhulli i tyre, gjuajne te dashurin e idhullit...ne filma i kam pare po vallaj si dihet...

H

harap

Guest

me fute friken......... /pf/images/graemlins/confused.gif

mirseardhja

Primus registratum

Kujdes ju te dy. une edhe sikur te dua as me karrike nuk e arrij sonilen e as me mend e kokes. harapi thote e pashe s'e pashe sonilen. me duket si i dashuri soniles ky. e paskam frike tani

H

harap

Guest

avash ti se jam i dashuri i tjeterkujt.mos ngaterro kot adresa e mos prish çifte te lumtura.po me indinjon thelle

MLK

Primus registratum

Ju lutem shume mos prishni temen e Soniles, se ajo eshte shume e mire e ju keni iant, prandaj dhe beni keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif Te keni turp qe nuk e respektoni, aq me te per qe eshte dhe e gjate e meriton respekt /pf/images/graemlins/laugh.gif

bisexual

Primus registratum
Re: Sonila Meco & Adi Krasta

PER GJITHE FANSAT E SONILES SOT KA NJE INTERVISTE ME TE PER THASHETHEMET TEK GAZETA STANDART. FANTASTIKE. PERGJIGJE TE ZGJUARA. MELIS SI TE PASKA SHPETUAR KY DETAJ APO TI NUK LEXON GAZETA SHIKON TV GJITHE DITEN! /pf/images/graemlins/cooli.gif

bisexual

Primus registratum

MUND TE THEM PA FRIKE SE NUK KA SHUME INTERVISTA TE MIRA NE GAZETA. SONILA ME SIGURI E KA LEXUAR FORUMIN SE QE TAMAM NE TEME. UNE NUK LUMTUROHEM LEHTE. CKA PER TU LUMTURUAR KETU. DHASHE NJE LAJM DHE NJE KOMENT MBI INTERVISTEN.

Juela

Primus registratum

Lum si Sonila per ju qe ju ka...melis dhe bozone...megjithese bozone jam dakord me ate shprehjen tende qe ke vene ne fund per sherimin...interesting...i bej analogjine me ndarjet...anyways...po gazeten standart ne emigrantet ku ta gjejme...

mirseardhja

Primus registratum

/pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gifceshte kjo gazeta standart bozone? /pf/images/graemlins/rockband.gif nuk lexoj shume gazeta por as nuk shof shume tv prandaj mos u habit qe sdi gje. parukiere nuk e mora vesh pse lum sonila qe na ka? /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
MUND TE THEM PA FRIKE SE NUK KA SHUME INTERVISTA TE MIRA NE GAZETA. SONILA ME SIGURI E KA LEXUAR FORUMIN SE QE TAMAM NE TEME. UNE NUK LUMTUROHEM LEHTE. CKA PER TU LUMTURUAR KETU. DHASHE NJE LAJM DHE NJE KOMENT MBI INTERVISTEN.

[/ QUOTE ]

As Sonila sdo ishte gezuar kaq shume sa ty.Duhet te kesh lidhje te ngushte me te.

H

harap

Guest

parukiere ta dergoj me poste atje ne Usa ku je.

perdorues

Primus registratum

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tani e pashe kete forum. Sonila? Melis eshte shume me e mire nga c'e gjykon ti. Shume me e mire nga c'e mendojne shumica ketu. Adi? Pa te ngjashem. Komplimente per shijet. Une po shtoj dhe dy ne liste, Mimoza Ahmeti dhe Edvin Hatibi. Me te katert e kisha bere nje orgji. hahhahahhahahahahhahah

H

harap

Guest

Si flet kjo thua se nuk e shofim perdite edhe live biles.

Po keto dy qe shtove ku e marrin buken??

H

harap

Guest

kjo ishte pyetje per te gjeagjezat.
Une thashe per Sonilen.