Sondazh : Cili aktor-e ju pelqen ?

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Sondazh : Cili aktor-e ju pelqen ?

Fillimisht postuar nga illyricus:
[qb] Une votova për t'madhen Sindi Kraford. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol

Lere se per icik qesh duke votu dhe une per të, por vura re i kishe harxhu ti gjithe votat !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Vura Marlon Brando, por Hopkins, Redford, De Niro, Pacino, Nickolson, Loren, Belushi, Taylor dhe Cage jane gjithashtu shume te mire!!!

Per "hot" Kiefer Sutherland :wub: dhe Johnny Depp (edhe pse ket e kam marr inat se asht trap!!!)

Pitt dhe Slater in some movies too! :goofy:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] Per "hot" Kiefer Sutherland :wub: dhe Johnny Depp (edhe pse ket e kam marr inat se asht trap!!!)[/qb]
Aktoreve me note te perthyme ne sjellje mos i jep vota hic linoso /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

:wave:

Po kerkoja Xhevdet Ferrin ne liste por nuk e trovatova /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

alinos

Forumium maestatis

Izy
nai kushuri ky Xhevua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kici,
shyqyr qe na piqen vetem menimet se asht ne vap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Une votova Al Pacinon qe dje /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.s:LInose me Johnny Dep ca kishe??? :smash:

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nefertiti:
[qb] Une votova Al Pacinon qe dje /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.s:LInose me Johnny Dep ca kishe??? :smash: [/qb]
Qeke kthy na pushimet ti moj dreq ... po se mo baheni te gjalle si ti si tapa ...
thuj me more nonji dite ne tel se la nam...
P.S: Sa per temen une e kam hedh voten time qysh dje po nuk e tregoj se vota asht sekrete... /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nefertiti:
[qb]
P.s:LInose me Johnny Dep ca kishe??? :smash: [/qb]
Eme

pse nuk i ve nje etikete gjerave te tua me mbishkrimin /pf/images/graemlins/laugh.gifO NOT TOUCH!!!

se helbete, ngaterrohemi ne comuni mortali e i fusim duret aty ku s'duhet :rolleyes: :devil:

Le_Routard

Forumium maestatis

Po ty sikur ta ka pas pelqy Parashqevi Simaku re...

Le_Routard

Forumium maestatis

Jo qe nuk ka qen aktore e kom pas dite po edhe ty pranej te pelqente se thoshe 'ahh sikur te ma luj dhe mu i her ate pjesen'

Alesio

Primus registratum

Lamtumire, luftetari i nates
Vdes ne moshen 81 vjecare "i forti" Carls Bronson. Semundja e Alzaimer qe i hoqi jo vetem fuqine, por edhe vullnetin per te jetuar. Jeta e aktorit, puna ne miniere dhe suksesi ne boten e kinemase si "Hakmarresi i nates". Agonia dhe castes e fundit te divit te Hollivudit

Zi ne boten e kinemase. Vdiq i keqi i Hollivudit, Carls Bronson. Aktori ishte 81 vjec dhe vuante nga semundja e Alzaimer: ne rinine e tij ka punuar si minator ne Pensilvani para se te afirmohej si nje nder te keqijte me popullore te kinemase amerikane. I njohur mbi te gjitha per serite e filmave si "Hakmarresi i nates", ka nderruar jete ne Cedars-Sinai Medical Center ne Los Anxheles, ku ishte shtruar. Carls Bronson vdiq zyrtarisht per shkak te nje komplikimi ne mushkeri. Por, prej kohesh dihej qe ai vuante nga semundja e Alzaimer. Pak dite me pare ishin perhapur zerat, se aktori kishte dale nga spitali dhe ishte akomoduar ne shtepine e tij, ku dhe kishte shprehur deshiren per te vdekur. Por ne fakt ai vdiq ne Cedars-Sinai Medical Center, ku sipas zedhenesit te tij, Bronson ka kaluar javet e fundit te jetes. Prej dy vjetesh Bronson po luftonte betejen me te forte te jetes se tij, ate kunder Alzaimer. "Semundja eshte nje tmerr. Bashkeshorti im ka kerkuar te vdese ne shtratin e tij dhe une kam dashur t'ia plotesoj kete deshire te fundit", kishte thene Kim Bronson ne nje interviste, ne momentin e kthimit ne shtepi te Carls. Por polmoniti, beri qe aktori te shtrohej serish ne spital. Ai, aktori i "Shate te mrekulleshmit" dhe i serise se famshme "Hakmarreis i nates", nuk mbante mend me emrin e tij, as kush ishte. Nje prej frazave te tij me te famshme ne ekran ishte: "I ngjaj nje guroreje, te sapo hedhur ne ere me dinamit". Por shkembi, nga i cili perbehej Bronson nuk mund te bente asgje kundra semundjes, qe shkaterron qelizat e trurit dhe qe e kishte privuar, jo vetem nga forca, por edhe nga vullneti per te luftuar.

Nje emer i marre nga "kangjellat"

Bronson kishte lindur ne Ehrenfeld, Pensilvani, nga nje familje e madhe me emigrante lituaneze, 15 femije gjithsej. Emri i tij nuk ishte Bronson: ne te vertete ai quhej Carls Buchinsky. Nisi te punonte ne miniere se bashku me vellezerit e tij, per te ndihmuar familjen dhe per te ecur perpara. Fale disa bursave studimi, arriti te futej ne nje grup aktoresh fillestare. Niste keshtu karriera e Carls Bronson, nje emer i marre nga kangjellat e shumta qe ndanin studiot e Paramount Pictures, Bronson gate, ne veri te Broson Avenue.

Etja e "hakmarresit"

Ishte Europa ajo, qe i dha nje shtyse karrieres se tij, me nje seri filmash te zinj dhe eestern, mes te cileve "Ishte nje here Perendimi" i Serxho Leone. Ne vitet shtatedhejte, Bronson luan filma si "Heroi i rruges", i ambjentuar ne Nju Orleans e krizave te medha. Apo "Hakmarresi i nates". Filmi, i cili me shume se kushdo tjeter identifikoi dhe lancoi imazhin e personazhit te ndershem, qe kthehet ne nje vullkan dhune, per shkak te pushtetit absolut te publikut. Ne karrieren e tij numerohen me shume se 100 filma. Role te fortesh dhe dhe filma aksioni, keshtu e donte Hollivudi: "Heret a vone thoshte aktori- do te bej nje film, ku te mund te qendroj prane oxhakut, duke pire nje koktei". Por, momenti per nje rol te qete, i ndonje komedie, i nje filmi pa nje te shtene arme, nuk erdhi kurre. E ndalen, fillimisht komplikimet e nje semundje te tmerrshme, e cila ishte fatale edhe per mitiken Rita Hayworth dhe qe po shuan ish aktorin, guvernatorin e Kalifornise dhe presidentin e SHBA, Ronald Regan.

'Korrieri'

jula

Primus registratum

U ndjeva shume e revoltuar, pse s'eshte Sean Penn aty? :mad:
Gjithsesi, u ngushellova me A.Hopkins. :wub:

*Kot e beni sondazhin, fituesi dihej paraprakisht. Mua Pacino me ka pelqyer dikur jashte mase, por sa here i shoh nje film te ri e gjej te riperseritur dhe jo shume origjinal. Mahhh, ndoshta gabohem.

Erison700

Forumium maestatis

po ky nuk qeka ne liste :eek: :eek: :eek:

ss-jackson-08-large.jpg

pepper.jpg

1626042.jpg

Alesio

Primus registratum

Sikur te futen te gjithe aktoret e HOLLYWOOD-IT ne kete sondazh s'do te mjaftonte as i gjithe AlbForumi.
Prandaj kam zgjedhur ata qe mu kujtuan dhe qe besoj se jane nder me te medhenjt.
Sa per COLLIN-in dje u be aktor dhe sot e kam njohur une apo SEAN qe nuk mu kujtua sepse kurre s'me ka pelqyer dhe per mendimin tim eshte ZERO.
Sikur te ishte per JOSH HARTNET atehere do te kishit te drejte sepse eshte i riu me me prespektive.

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Alesio:
[qb] Sikur te futen te gjithe aktoret e HOLLYWOOD-IT ne kete sondazh s'do te mjaftonte as i gjithe AlbForumi.
Prandaj kam zgjedhur ata qe mu kujtuan dhe qe besoj se jane nder me te medhenjt.
Sa per COLLIN-in dje u be aktor dhe sot e kam njohur une apo SEAN qe nuk mu kujtua sepse kurre s'me ka pelqyer dhe per mendimin tim eshte ZERO.
[/qb]
Une e kuptova qe ishe kritik arti qe kur pashe ne liste aktoren e maaadhe C.Crawford. Mua dhe Sean na i theve ndjenjat! :cry:
Pa te keq e kam, sondazhi eshte yti, po penalltine e ke mbi traverse! :lol:

Guest

Sean Sucks /pf/images/graemlins/wink.gif

Alesio

Primus registratum

JULA
Nuk besoj se ke b... te tallesh me ndonjerin ketej rrotull.
Edhe nese kam vene nje TOP MODELE per aktore nuk eshte ndonje gje shume komike sepse cdonjeri mund te ngaterrohet.
Nuk e kam idene se si e kam vene por besoj se ka qene me aktore te tjere dhe e kam 'COPY & PASTE'.
Gjithsesi nuk me RRUHET shume se nuk u turperova aspak me ty.
Ti e paske kuptuar se jam kritik letrar eeee
Une besoj se eshte me e drejte te shkosh te q.... se te merresh me gjera te kota.
ME RESPEKT !!! une.

bebivogel

Forumium maestatis

Alesio ... mjaft volle vrer ketu ... se ska qejf te lexoje njeri jargat e tua ... e mua me cudite me modelen qe e ke vene aktore... ( me sa di une i kam pare nje film asaj KOTI..) ... pastaj kur postoni tema ... nuk i hodhe nje sy mire e mire listes se aktoreve?... shpresoj te mos na hidhesh ne fyt ... se perndryshe do bej gati gushoren /pf/images/graemlins/wink.gif .. Take Care...
Votoj per Johnny Depp :thumbsup:
PS:ema dont :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif