po formojme ekipin perpara!pastaj ti,je femer?????Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Do me pranoni mua te los kete nga kjo ndeshja qe do luhet se shpejtim ???????>>>> :wink: [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]po formojme ekipin perpara!pastaj ti,je femer????? [/qb]Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Do me pranoni mua te los kete nga kjo ndeshja qe do luhet se shpejtim ???????>>>> :wink: [/qb]
mire mo!!!vetem mos na i ben zbor flobos e un4 ajo!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Ok, une po qendroj tifos, dhe po dergoj ate Amerikanken time, Ok, :thumbsup: [/qb]
shohim!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Fallen...:
[qb] une nuk di me lujt futboll,femer nuk jom,ama per fizioterapist jom njish! /pf/images/graemlins/wink.gif
po patet nevoje... /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
co ajo fjale mi angelFillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]mire mo!!!vetem mos na i ben zbor flobos e un4 ajo!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Ok, une po qendroj tifos, dhe po dergoj ate Amerikanken time, Ok, :thumbsup: [/qb]
nga ky vendi i firmes time???????hallall qe e pranon! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ate qe kishe perpara kesaj eeemossss amon se sa kom ardh nga ai ven :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire mo hajde!!!Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] O angel a te vi une si arbiter e?te qethem dhe qeros si collina. [/qb]
po behet nami po behet!!!Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] GJER KU INI,CA PO BEHET, AJD MIRUPAFSHIM . :wink: :kiss: [/qb]
a je mire ka ment e krese???iku djali vate!Fillimisht postuar nga bOy i VoGEl:
[qb] Hap hap DJ,yp yp xhi xhi uooooo llokumse... :thumbsup: :wave: [/qb]
5Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb]Sa miza kalojne ne Stadium kur Luan Brazili? [/qb]Fillimisht postuar nga bOy i VoGEl:
[qb] [/qb]
jo!!!Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]5Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb]Sa miza kalojne ne Stadium kur Luan Brazili? [/qb]Fillimisht postuar nga bOy i VoGEl:
[qb] [/qb][/qb]