Skuadra AF Femra(AFFC)

beshbossi

Primus registratum
Re: Skuadra AF Femra(AFFC)

Degjoni ketu juve(ti flobo me shume)nuk eshte si ato skuadrat e cunave ku zihen te tere per nje grime gje.Jemi femra e jemi 1!tani new do luaje ku te doje nese I pelqen dhe portiere!Sigurisht qe rein do luaje sulmuese me nr 7.Te pelqen e?Dhe dua te ve ne pah se ai flobo mizerja deri tani s’me ka bere ndonje nder,edhe nese e ka bere e une s’e di,mos ta permendi se,qe ta dini ju ai punon ne lavanderi(fa il buccato ragazze!!!!!)por ka leje t ehyje ne dhomen e ndonjeres qe do vete,jo me detyrim.Ok?ky urdher hyn ne fuqi subito,right here right now!

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] Degjoni ketu juve(ti flobo me shume)nuk eshte si ato skuadrat e cunave ku zihen te tere per nje grime gje.Jemi femra e jemi 1!tani new do luaje ku te doje nese I pelqen dhe portiere!Sigurisht qe rein do luaje sulmuese me nr 7.Te pelqen e?Dhe dua te ve ne pah se ai flobo mizerja deri tani s’me ka bere ndonje nder,edhe nese e ka bere e une s’e di,mos ta permendi se,qe ta dini ju ai punon ne lavanderi(fa il buccato ragazze!!!!!)por ka leje t ehyje ne dhomen e ndonjeres qe do vete,jo me detyrim.Ok?ky urdher hyn ne fuqi subito,right here right now! [/qb]
Si nuk perton... :confused:

Florus

Forumium maestatis

Angel me shave eee /pf/images/graemlins/frown.gif ik se s'te kam me xhan :smash: mos i besoni angel-it se une nuk bej ashu punesh :mad: po te dhomat e lojtareve hyj me gjith qejf :devil: per pune pune kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Angel me shave eee /pf/images/graemlins/frown.gif ik se s'te kam me xhan :smash: mos i besoni angel-it se une nuk bej ashu punesh :mad: po te dhomat e lojtareve hyj me gjith qejf :devil: per pune pune kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
se kisha lexuar akoma postimin tend!meqe s'do te punosh ashtu epo mire bej buttafuorin(a ke fizik per at epune se?)dhe shofer per ekipin se une jam shofere vete!

Florus

Forumium maestatis

Si nuk paskam fizik una :eek: pyet Rein po deshe :tipsy:
Rein une buccaton nuk e bej sikur ta di se s'vij me te festa e te merkures :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

beshbossi

Primus registratum

[qb] Si nuk paskam fizik una :eek: pyet Rein po deshe :tipsy:
Rein une buccaton nuk e bej sikur ta di se s'vij me te festa e te merkures :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
more ju te dy do rrini urte e mos me permendni festa!pastaj mi thuaj pak permasat trupore flobo!

bolonjezja

Primus registratum

o angel e ke parasysh Van dammin????zere se ke pare Flobon..... :kiss:
p.s:Van Dammin kur ishte 10 vjec eeeee!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Florus

Forumium maestatis

:lol: Rein po ta kishe lene me fjaline e pare mire ishte :thumbsup: me ate te dyten e prishe muhabetin /pf/images/graemlins/tongue.gif
permasat trupore :rolleyes: ne ca kuptimi...mjafton vetem gjatesia dhe gjeresia apo :idea:

beshbossi

Primus registratum

[qb] :lol: Rein po ta kishe lene me fjaline e pare mire ishte :thumbsup: me ate te dyten e prishe muhabetin /pf/images/graemlins/tongue.gif
permasat trupore :rolleyes: ne ca kuptimi...mjafton vetem gjatesia dhe gjeresia apo :idea: [/qb]
gjatesi e peshe!se te tjerat i llog vete!

Florus

Forumium maestatis

1.75 per 69 kg ...ty Angel nuk pretendoj te te markoj "a donna" ne zone /pf/images/graemlins/laugh.gif ne ajer do jesh mire fare /pf/images/graemlins/wink.gif
Pa me thuaj tani si i llogarit permasat e tjera se me bere kurjoz :devil: :rolleyes:

bolonjezja

Primus registratum

[qb] 1.75 per 69 kg ...ty Angel nuk pretendoj te te markoj "a donna" ne zone ne ajer do jesh mire fare
Pa me thuaj tani si i llogarit permasat e tjera se me bere kurjoz :devil: :rolleyes: [/qb]
1,75*69kg?????????????? :eek: :eek: :lol: :lol: :lol: :lol:

bolonjezja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Hic uk ka asgje te shkruar! /pf/images/graemlins/laugh.gif : [/qb]
kur ta thote dhe bashketifozi yt,pra..... :shrug:

bolonjezja

Primus registratum

ju dhe me njeri tjetrin nuk merreni vesh...po te pakten mos flitni para nesh... :sleep: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

ke te drejte ti Rein qe perfiton se nuk them gje dot une per skuadren time...ne fakt s'kamm ca them deri sa te rrafim juven :rockband:

bolonjezja

Primus registratum

lahu sot e rr... mot i thone kesaj fjale... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

beshbossi

Primus registratum

[qb] 1.75 per 69 kg ...ty Angel nuk pretendoj te te markoj "a donna" ne zone /pf/images/graemlins/laugh.gif ne ajer do jesh mire fare /pf/images/graemlins/wink.gif
Pa me thuaj tani si i llogarit permasat e tjera se me bere kurjoz :devil: :rolleyes: [/qb]
1.75??? :lol: :lol: ke te drejte kur thua se ne ajer jam me mire!Jam 4cm me shume se ti keshtuqe........te iku dem markimi!!!tani ti je normal si pamje se me 69 kg nje cun me gjat tende nuk duhet te jete shume mbi peshe(une jam 60)se futbollista mbipeshe kam pare vetem...kurre!