Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Rambla

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

djeshem po nuk kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif ( :angel: )

mua personalisht nuk me ka ndodhur kurre qe nje çun te deshironte te ishte vetem shok i imi , magari :rolleyes: do kishte qene interesante , por nuk jam skeptike, varet

Rambla

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Midis burrit e gruas mund te kete dashuri, adhurim, armiqesi, pasion...miqesi? Kurre!

o.w.
:cry:

Besoj se i kam pervuar te gjitha emocionet perveç te pares dhe se fundit...ke shkifo /pf/images/graemlins/tongue.gif , però credo di essere ancora in tempo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Shoket e mi me te mire kane qene gjithmone meshkuj. Femrat kane qene pakez xheloze ndaj meje, ne pergjithesi, nuk e di pse kshu kot.

Besoj se mund te kete shoqeri te paster seksesh pa patur gje sexuale brenda, bile eshte me e forte si shoqeri se nuk ka rivalitet.
Jam dakort, qe nje shoqeri te paster duhet ta mbash fort e ta ruash si syte e ballit se po humbi eshte zor ta gjesh.

Rambla

Primus registratum

persa i perket fjalise se pare vals me ka ndodhur e njejta gje. as une nuk di ta shpjegoj.

Vals

Primus registratum

UNe jam rritur me kusherinj cuna kur isha e vogel, dhe ka lagja i kisha te gjithe cuna. Keshtu qe s'kam luajtur me goca shume. Me duket se merrem vesh me mire me cunat si pasoje.
Mendoj qe shoqeria e vertete eshte gje e bukur dhe e rralle qe duhet marre pa i kushtuar shume rendesi se nga kush gjini vjen.

copenhagen

Primus registratum

Shoqeria,eshte nje tragjedi me e madhe se dashuria,ajo eshte e perjetshme.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Vjollca aka Manushaqja

Primus registratum

Midis mashkullit dhe femres mund te kete shoqeri te persosur dhe s'pajtohem me te gjithe ata qe thone se nuk mund te ekzistoje shoqeria midis mashkullit e femres. Une kam nje shok te ngushte dhe jemi shoke qe 13 vjet. Me rendesi eshte qe ne mund te llogarisim ne njeri-tjetrin ne cfaredo kohe per cfaredo problemi...

Beni shume miqesi sepse ato jane pjesa me e bukur e jetes, pa marre parasysh gjinine... /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

disa fjale nga nje gjuhe e huaj nuk mund te perkthehen "fjale per fjale" (me falni per lojen e fjaleve :shrug: ). p.sh. "contare su qualcuno" ne italisht,(ose "count" ne angli) nuk mund ta perkthesh ne shqip "llogarisim" sepse s'ka kuptim ne shqip, nuk perdoret.

shih shih u bera dhe une eksperte e gjuhes shqipe /pf/images/graemlins/laugh.gif , kjo e imja ne fakt ishte me shume si diçka qe une kam konfermuar duke jetuar jashte (mgjth mjafton te besh edhe nje gjuhe te huaj ta kuptosh).

Juventini.

Primus registratum

elfeta shkruajti
''Deri dje do te thja po por me ndodhi qe shoku i ngushte me propozoi dhe tani jemi te lidhur.Vetem me ate jam ndjere vetvetja dhe nuk mund ta imagjinoja ta humbja''.

Me ne fund!

mostro

Putraku

Nje femer dhe nje mashkull mund te jene shok edhe pse nuk jane te lidhur bashke,vetem se keta te dy kalojne shume kohe bashke pasi jane shoke te ngushte.NDjenjat si dhe terheqja seksuale midis mashkullit jane shume te forta.A do dine heronjte tane ti rezistojne?Nqs keto nevoja apo qejfe si mund ti quajm keta te dy do ti kryejne me persona te huaj atehere nocioni i shoqrise se ngushte sikur zbehet disi...
nqs ja fus kot mos ma vini re se sme ka dal akoma pija e djeshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juventini.

Primus registratum

Mund te jene shoke te ngushte por deri ne nje pike....se pastaj vaj halli i ndienjave qe perzihen ''pa meshire''!!!

Florus

Forumium maestatis

Cituar nga Mocja:
Sigurisht qe po, por kujdes kur jane te dy te dehur

E kom kalu ne ket prove :devil: me veshtiresi po hajt mo /pf/images/graemlins/tongue.gif tani po qe jemi shok te vertete :angel:

Rambla & Vals, mos u boni kaq interesante ne ju mo :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Pa diskutim. Një djalë dhe një vajzë mund të jenë shokë të ngushtë por shanset janë që herët apo vonë do bien në dashuri me njëri-tjetrin (përjashto kur ai është sumçe)!

Jona bz

Primus registratum

Po ekziston
madje mund te jet edhe me e madhe
po ndonjeher perfundon edhe ne dashuri

kinky lad

Primus registratum

Kur thua qe je shok me nje femer,rren veten;thjesht nuk do te thuash te verteten qe ke qef ta . . . /pf/images/graemlins/laugh.gif (Excuse my language)

Mund te behesh shok mbasi qe e ke pas dashnore,atehere po jam dakord qe nuk ke fantazi seksuale per ket shoqe hipotetike!

picasso

Forumium maestatis

po! pa dyshim,po!

Ditjoni_Pz

Primus registratum

Pershendetje Piccaso. Une theme se eshte e veshtire te jene dy shoke, po pa u dashuruar n mese veti...kjo eshte shume e natyrshme, nese juve do te ju shfaqej njenja pe te pasur nje shoqe te mire (dhe e beni), qk do te ju pelqeje me te gjitha te mirat dhe keqiat, dhe nese do te ndeje shume me te, nje qike dashui do te lind, jo nje dashuri shokeore si me pare por nje dashuri qe kerkon perafrimin me te me zemer, me shpirt, me buze dhe me trup seksual. Per te ta bere me te qarte kete, kujto ose mesoje kete metaforë: KUfiri i shoqerise ne dashui mund te kapercehet rasteisht pa e kuptuar fare. E kj o p e kuptuar fare, do te thote se kontrollimi i ndjenjave ne disa raste edhe ne shoqeri eshte e veshtire te ruhen, apo edhe te shprehen, por ehe te mbrohen...Ço gje eshte e mundshme...mos je dashurur ne nje shoqe tenden. Tung Ditjoni_Pz

Shqiptarja

Primus registratum

Varet njeriu se si e merr nga kendveshtrimi i vet!

Nuk behet fjale ne kete teme se "a mund te lind dashuria ne mes dy shokesh (mashkull-femer) apo jo?"por a mund te jene shoke te ngushte ne ems veti nje mashkull dhe femer!

Nese njeriiun me te cilin e fillon shoqerine e sheh qe ne fillim si nje te dashur atehere sigurisht qe ka gjasa edhe te lind dashuria, por besoj se, nese qe ne fillim e regjistrojme ne koke personin si shok/shoqe, edhe ashtu duhet te mbetet, urdherat jane te mire per koken ndonjehere sepse te frenojne per te bere ndonje gabim...ndoshta!
Eh, ndokush do pyeste se pse thashe "gabim", pasi nuk ia vlen ti shpallish dashuri cdo femre/mashkulli qe do ta kishim shoqe/shok!!!!

Simpati dhe dashuria jane gjera qe mbase duken te peraferta me njera tjetren por sigurisht qe kane dallim, mos te them edhe ate dallim te madh!!!!

Me te mira,
Shqiptarja

P.S Nje mashkull dhe femer MUND te mbeten shoke pa u dashuruar fare!!!

soni2

Primus registratum

knej thone gje (un homme drague sans se rendre compte )

si ta them ne pranine e nje femre nje mashkull nuk ndihet indiferent perjashto rastet e lidhjes familjare

ekziston mundesia qe nje femer dhe nje mashkull mund te jene shok te ngushte pa u lidhur
kush ja arrin eshte mire kush nuk ja arrin ndoshta ka nje ndjenje me te forte se ajo e shoqerise qe mund te jete dashuri por kam njojtur dhe njoh shoke dhe shoqe qe flejne bashke (ups) nuk eshte mire :goofy: :devil: :lol:

soni2

Primus registratum

Me te mira,
Shqiptarja

P.S Nje mashkull dhe femer MUND te mbeten shoke pa u dashuruar fare!!! [/QB][/QUOTE]

t kesh me e dite çka :lol: ka thane Shote Galica
??????????