Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

hmmmmmmmmmmmmmmmm qe te kesh shoke te ngushte edhe ka mundesi , por eshte e shpeshte qe keto shoqeri perfundojne ne dashuri , njof njerez qe kane qene shoke per gati 5 vjet pastaj jane lidh e jan nda mbas 2 muajsh e nuk flasin me fare me njeri tjetrin . A nuk eshte gjynah te prishesh nje shoqeri te tille ? :confused:

Florus

Forumium maestatis
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] njof njerez qe kane qene shoke per gati 5 vjet pastaj jane lidh e jan nda mbas 2 muajsh e nuk flasin me fare me njeri tjetrin . A nuk eshte gjynah te prishesh nje shoqeri te tille ? :confused: [/qb]
eshte shume gjynaf me te vertete /pf/images/graemlins/frown.gif atehere zgjedhja me e mire eshte qe 2 njerez te rrine miq edhe pse te 2 mund te pelqehen pa e ditur :rolleyes: pastaj nuk e kuptoj kete rastin qe solle ti...si ka mundesi qe 5 vjet shoqeri te hidhen ne ere per 2 muaj :confused: a nuk do ishte me mire qe ata te dy te mbeteshin miq te mire si me pare :shrug:

reni

Primus registratum

Jashtë teme

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

Fillimisht postuar nga horizonti:
[qb] Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)? Si mendoni a mund te jene kaq te sinqerte sic mund te ishin 2 shoqe ose dy shok. :wave: [/qb]
Kur ishim ne shkolle po,se na benin detyrat per tani jo se te marin per fushe koperative,nejse mendimi im eshte "po" dhe miqesia e nje femre eshte me e forte se ajo qe ke me nje shoke nuk e di pse kete e dine ato!

leonora

Primus registratum

Une shikoje shoqerine time dhe menoj se po.
Dhe pa pike interesi bile ja u siguoj.
Pastaj nuk perjashtohet qe dhe kunderta munde te ndodhe, por ajo do te thote se nuk kishte shoqeri ne mes. :kiss:

samanta

Primus registratum

Ai qe s'ka pasur shoqeri vete kujton se ajo nuk ekziston :shrug: :angel:

fabiola

Primus registratum

nese nje femer nuk e terheq seksualisht mashkullin,atehere njefare lidhjeje miqesore mund te krijohet.perkundrazi,mendimi i pare i mashkullit do te ishte qe te kishte lidhje me te. nese nje mashkull thote te kunderten,atehere genjen veten.ai thjesht justifikon paaftesine e tij per tia shprehur ne menyren e duhur instiktin e tij natyral;mund te thuhet qe sublimon libidon,thjesht nga njefare shprese e pandergjegjshme se,kushedi,nje dite imazhi qe ka ne men per "shoqen" e tij do behet realitet.

midis nje mashkulli dhe nje femre mund te kete simpati,antipati,urrejtje,dashuri(whatever this means),pasion,deshire,por kurre miqesi,miqesi e paster,e dlire.flas nga eksperienca ime,kuptohet!

Marsi

Primus registratum

E mundur esht, por jo gjithmone.

Guest

Mundet te jene por eshte shumr e veshtire

pastaj varet nga natyra e njeriut qe do te thote

me nje djalu te urte eshte e pa

oneo

Forumium praecox

dhe ai djale i urte mos kujton se nuk fantazon?
thjesht nuk ka ate kurajon qe t'ia thoje..

nejse e kuptuat pergjigjen time besoj....

Belinea

Primus registratum

dy njerez(femer, mashkull) mund te jene shok te ngusht!" /pf/images/graemlins/wink.gif
Po dy ish te dashuruar smund te behen kurr shoke jo me te ngusht qe jo e jo ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

e di qe e dini po pse jua thash nuk ju vrava :tipsy:

Guest

PSYCHE

E kisha fjalen qe nje djali te urte nuk i zihet besé, besoj qe me kuptove.....

mialtin

Primus registratum

Per te pasur nje shoqeri ndermjet nje mashkulli dhe nje femre nuk eshte gjithmone e domosdoshme qe te jesh i dashuruar pas njeri-tjetrit. Shoqeri e paster s do te nenkuptoje dashuri dhe lidhje. Une flas nga eksperienca qe kam dhe do vazhdoj qe te kem. Une kam nje shoqe shume te ngushte qe te dy qajme hallet e njeri-tjetrit mes nesh. Biles ka gjera qe shoqja ime s ia thote dot as motres se vet por m i thote mua te parit. Gjithashtu ka raste qe une konsultoj gjera me te qe s i konsultoj dot me te dashuren time. Kuptohet qe te dashuren duhet ta kesh shoqen me te ngushte por ndonjehere ka disa gjera qe mund ta prekin direkt ate dhe mendoj qe eshte me e udhes qe te bisedosh me shoqen/shokun e ngushte perpara. Pra, qenia shoke te ngushte midis nej vajze dhe nje djali eziston qe c ke me te dhe s ka dyshim fare. Kuptohet eshte me pak ne mase se shoke te ngushte te lidhur por gjithesesi ekziston, psh eshte me e veshtire qe te shkosh psh ne shtepine e te dashures sesa shoqes se ngushte. Kjo kuptohet varet dhe nga emancipimi i familjeve por ne me te shumten e rasteve qe kam degjuar dhe nga vete eksperienca vetjake kjo eshte e vertete.

blabla

Primus registratum

Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?
Ne boten e elizes...tonen--kurre!

Alanis

Primus registratum

Po patjeter, vecse duhet duhet qe njeri te jete mashkull dhe tjetra femer.

elfeta

Primus registratum

Deri dje do te thja po por me ndodhi qe shoku i ngushte me propozoi dhe tani jemi te lidhur.Vetem me ate jam ndjere vetvetja dhe nuk mund ta imagjinoja ta humbja.

genti1

Primus registratum

miqesia mund te kthehet ne dashuri dhe
dashuria nuk mund te kthehet ne miqesi
(kjo i permbledh te tera besoj) :wub:

crazy

Primus registratum

edhe po,edhe jo,varet sa shok te ngushte e ke

inanissa

Primus registratum

NICE KA THENE:FEMRA NUK ESHTE E AFTE PER SHOQERINE,AJO NJEH VETEM DASHURINE.....
POR NGA ANA TJETER BALZAK KA POHUAR SE FEMRA ESHTE NJE BURRE INFERIOR ;SI PASOJE NESE FEMRA S'ESHTE E AFTE PER SHOQERI,S'ESHTE AS BURRI!!!...
.......
MENDOJ SE EGZISTON SHOQERIA MIDIS NJE DJALI DHE NJE VAJZE.....KUFIRI MIDIS SHOQERISE DHE DASHURISE ESHTE I PADUKSHEM POR:
EGZISTON!!!........(JU UROJ TA DALLONI!).......

CIAO A TUTTIIIIIII!......