Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

tirana

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

per menimin tim mund te jen shok te ngusht pa e thartu trunin fare. Boll te dijne se ç'fare kerkojne nga shoqnia e ç'fare nga dashnia.
Ai rasti mesiperm i Kiti the Bestit, ka ndodhur sepse ne ate moment te jetes se vet, ai robi ka qene konfuz dhe ka kujtu qe dashnia osht mirkuptim apo e shkume dakort.. (s'dihet si e kap robin ere). Ja qe nuk osht as njona as tjera, por te dyja bashke me nji qerre emocionesh te tjera qe po nuk i nive sefte veshtire se i ni mas kater vjetesh shoqni.
Ca s'bo vaki, po personalisht nese nje goce e kam shoqe te afert prej vitesh, veshtire se ma bo zemra BUM BUM.. ... dhe po s'ma boni BUM BUM nuk e quj vallaj...

cukolja

Primus registratum
Re: Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

per menimin tim mund te jen shok te ngusht pa e thartu trunin fare. Boll te dijne se ç'fare kerkojne nga shoqnia e ç'fare nga dashnia.
Ai rasti mesiperm i Kiti the Bestit, ka ndodhur sepse ne ate moment te jetes se vet, ai robi ka qene konfuz dhe ka kujtu qe dashnia osht mirkuptim apo e shkume dakort.. (s'dihet si e kap robin ere). Ja qe nuk osht as njona as tjera, por te dyja bashke me nji qerre emocionesh te tjera qe po nuk i nive sefte veshtire se i ni mas kater vjetesh shoqni.
Ca s'bo vaki, po personalisht nese nje goce e kam shoqe te afert prej vitesh, veshtire se ma bo zemra BUM BUM.. ... dhe po s'ma boni BUM BUM nuk e quj vallaj...

i dashur majmuni hirko mu pergjigj pak

1)KU DIN DHIA CFARE ESHTE TAGJIA
2)KU DIN MAJMUNI HIRKO :goofy: CESHTE DASHURIA APO SHOQERIA :smash:

:kiss: :kiss: :kiss:

zog

Primus registratum

hirko te dija me kosmopolit. ajo qe une vej re ne shoqerite moderne e te emancipuara eshte qe; shoqnija e dashunija jane dy gjendje PA KUFI te preme, si me thene oksigjeni e gazi karbonik qe ndodhen ne ajer.

ne nje grup shokesh psh, te gjithe individet e kane provu seksualisht njeri-tjetrin, lidhjet e tyre nga dashurija ne miqesi e anasjelltas jane kalime pa antagonizma te theksuara, ngaqe njerezit perendimore jane pragmatike dhe e marrin jeten si tu vije per mbare. sot jena shoke e pythna ne faqe, neser bohena te dasht e puthna ne buze e pasneser kthehena ne miq e puthna prap ne faqe.

mendoj qe ket gjendje e sjell MUNGESA E SHPRESES, si dhe kriza e identitetit qe vihet re ne perendim.

sikur "kiti the best" te mos shpresonte nje rob me te mire, patjeter ajo s'do e refuzonte ate shokun e ngushte te saj.
mendoj qe shoqnija eshte: PAMUNDESIA PER TE SHKUAR ME LARG. pra nje barriere.

zog

Primus registratum

gjithashtu dhe diçka, kam pershtypjen se ngaterrohen ndarjet e SHOQERISE; MIQESISE; dhe DASHURISE.

shoqerija eshte shpesh shume e kufizuar ne emocione. i themi shok (camarade fr.) nje shoku pune, shkolle, etj.
miqesia eshte shoqeri me e afert (pra ajo qe behet fjale ketu), me me shume emocione.
ndersa dashuria eshte nje gjendje 100% emocionale.

Eldushe_Lepurushe

Primus registratum

Mendoj se po..... Midis nje femre dhe nje mashkulli pervec nje lidhjeje dashurore existon dhe nje lidhje shoqerore e cila ska te beje aspak me dashurine

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]

i dashur majmuni hirko mu pergjigj pak

1)KU DIN DHIA CFARE ESHTE TAGJIA
2)KU DIN MAJMUNI HIRKO :goofy: CESHTE DASHURIA APO SHOQERIA :smash:

:kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ciles pyetje ti pergjigjem?
Dhia mase se di ça osht tagjia po robi e di se ça kerkon ka robi.
Kam dyshime te forta qe ai shoku jot mas 4 vjetesh shoqni te ngushte ju ka shkri shpirti kur te ka pa ne sy. Ose ndoshta te ka pas qejf po meqe ka pas nji tjeter nuk ta ka thon.

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]...ne nje grup shokesh psh, te gjithe individet e kane provu seksualisht njeri-tjetrin, lidhjet e tyre nga dashurija ne miqesi e anasjelltas jane kalime pa antagonizma te theksuara, ........

.....sot jena shoke e pythna ne faqe, neser bohena te dasht e puthna ne buze e pasneser kthehena ne miq e puthna prap ne faqe.

mendoj qe shoqnija eshte: PAMUNDESIA PER TE SHKUAR ME LARG. pra nje barriere. [/qb]
Nga titulli i temes mu duk sikur flitej per shok/shoqe te ngushte...
Nese robi nuk ka nji te tille, sigurisht qe nuk mund te njoh diferencen.

Pamundesia per te shkuar me larg... Hahh.. pse shoqja behet shoqe masi ke realizuar qe nuk mund ta kesh gjo tjeter??? Mos te flasim sikur e kina me çeles te dashurumen apo te shoqerumen me dike. Nuk varet dhe aq prej nesh Zogo.

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Lako s´te ka qelluar ndonjehere bre te mos e kesh vene re dike? Ne kuptimin mos me e pelqy qe sekonden e pare? Te jete si dahoni. Qe e fillon se e pi Rrugaci ne e meson dalngadale. E shijon dalngadale. Dhe ne fund i bie me te e thua: Oj temen. Po une jam duhanxhi o t´u mbyllte! Un e pikam se me pelqeka jo se du t´kem car t´maj ke buza ose se e pi ne Rrugaci.

Ka gjona e gjona lakoooooo. Pranej o i komplikum robi ene o veshtir me vu gardhin gjithmon ke vendi i duhur po qe se duhet vu gjithmon gardh. Ja kshu. Ra nje cike vapa andej evlat? [/qb]
Qe te mos vesh re sekondin e pare apo te dytin ben vaki se robi nuk rri ne kerkim te dashnis 24 ore rrjesht per gjith javen. Po mas vitesh shoqni dhe per me teper te ngushte, vallaj nuk me ka bo vaki, dhe e kom te provume.

tirana

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Mir e Taqo mir po pytjes qe behet tek titulli i temes un i pergjigjem PO, eshte e mundur..

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Uopo e mundur eshte te duash e Rrugacin per ate pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ke fillu me i hudh drite ca dyshimeve te vjetra qe kisha mbi ju te dy.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

sic e kam thene edhe me siper, shoqeria shoqeri, dashuria dashuri....une per vete kam eksperienca shume te mira shoqerore me meshkuj, i kam pasur i kam dhe do ti kem shok gjate gjithe jetes time....s'me ka shkuar asnjhere me mendje asgje me teper se dashurise shoqerore per ta, gjithashtu edhe ata kundrejt meje.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Mir e Taqo mir po pytjes qe behet tek titulli i temes un i pergjigjem PO, eshte e mundur.. [/qb]
çdo gje eshte e mundur tek njerezit, bile dhe KANIBALIZMI, pra te ushqehen me njeri-tjetrin. perkundrazi mendoj ne nje lidhje MASHKULL - FEMER shoqerija (qe mbron ti) eshte gjeja me pak natyrale. imagjino sikur te ishe ti robi pare Adami dhe ta shihje Even si shoqe te ngushte. do kish vdek bota me kohe. hehe!

ti Hirko i ngaterron gjerat, edhe tema ktu, ben fjale per shoqeri "INTIME" me duket, ndryshe eshte idiotllik te diskutosh per shoqe pune e klase qe te lidh veç nje miredita mirembrema e asgje tjeter.
ne nje shoqeri njerezore ka plot raste kombinimesh, ka pede, lesbike, manjiake, pedofile, etj. varet nga marredheniet e kushtet specifike.

qe ti qisim koken muhabetit duhet shembujt ti QEROJME sa me shume te jete e mundur, siç veprojne shkencetaret per te arritur ne perfundime te sakta shkencore.

te mendojme VETEM nje çift ne nje ishull te vetmuar. kush eshte forca qe i terheq keta. dashuria apo shoqeria.
per vete mendoj se vetem kur dashurija (lidhja BURRE_GRRUA) behet e pamundur, krijohet shoqeria.
kjo do te thote qe dy beqare i terheq vetem dashuria intime. te tjerat jane keqkuptime moralizuese.

cukolja

Primus registratum

zog imagjino ti je adami ka dhe shume te tjere gjithashtu ka dhe shume eva si mendon a do i kishe ti te tera dashnore? jo

nje ose dy do ti kishe dashnore te tjerat i bie qe ti kesh SHOQE
se po ti kishe te gjitha te dashura adamet e tjere do ta kishin ngrene mishin

me vjen keq per ty qe nuk ke pasur shok te seksit te kundert atehere do ta kishe kuptuar a eshte kundra natyres apo jo:smash:

zog

Primus registratum

oj kiti pse i keqkupton gjerat, megjithese mu me duket thjeshte muhabeti. ja ta zeme ne te dy, une drejt teje fillimisht do te terhiqem seksualisht, po ne qofte se kjo terheqje per çfaredo aresye nuk realizohet (s'te pelqej, s'me pelqen, s'kam guxim, s'ke guxim, e plot te tjera) atehere "lidhja jone" do te shnderrohet ne shoqni, a kupton.

po te mos qe kjo terheqje qe na DOMINON, grate ose burrat nuk do te beheshin xheloze e ti shihnin me shume rezerve shoqerite e grave dhe burrave te tyre qofte me shoket e punes. apo mamit tat s'i behet vone per shoqet e babit.

Kordelja

Valoris scriptorum

... a mundet shoqerisht te kryejme nje kontakt seksual, ta zeme si nevojen e nje nate te vetme. psh goca ka qef te fleje me nje mashkull, kete deshire, obsesion te saj e pamundur ta anashkaloje, si nevojen per nje aspirine kur na dhemb koka psh. ajo duke pas prane veç shokun e ngushte (bile qe mund te jete i martuar) ja kerkon ketij, e ky ja permbush ket kerkese fare shoqnisht. te nesermen ata mbeten gjithnje shoke. a ndodh kjo ndonjehere?
ne qofte se po, per mendimin tim eshte shoqeri "e perkryer" ngaqe kjo e fashit kurioziten dhe nje lloj boshlleku qe le pas ajo shoqeria e "thjeshte".
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ahahahahaaaaaaaaaaa kam qesh me lot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me fal Zog, ky eshte nje iluzion qe ju aq shume e kini denuar ne nje teme tjeter por une kam nje pyetje:

Ate kerkesen per t'a kapercy ate hapin qe eshte aq imagjinar sa c'do jete i kyreri te nesermen kur kjo shoqeri do jete shnderru ne 'perfekte" ( /pf/images/graemlins/laugh.gif ),KSUH E BEN?! Apo sipas nevojave...m'u kujtua pa dashje ao barsaleta me ate tipin qe pyeste nese behej ashtu nese ashtu /pf/images/graemlins/tongue.gif , zog ne qeniet njerezore shythemi drejt "mekatit" ke parasysh Mollen e Ndalueme dhe c'eshte me e keqja s'dime te ndalemi kurre para nje "mekati" tjeter.

cukolja

Primus registratum

... a mundet shoqerisht te kryejme nje kontakt seksual, ta zeme si nevojen e nje nate te vetme. psh goca ka qef te fleje me nje mashkull, kete deshire, obsesion te saj e pamundur ta anashkaloje, si nevojen per nje aspirine kur na dhemb koka psh. ajo duke pas prane veç shokun e ngushte (bile qe mund te jete i martuar) ja kerkon ketij, e ky ja permbush ket kerkese fare shoqnisht. te nesermen ata mbeten gjithnje shoke. a ndodh kjo ndonjehere?
ne qofte se po, per mendimin tim eshte shoqeri "e perkryer" ngaqe kjo e fashit kurioziten dhe nje lloj boshlleku qe le pas ajo shoqeria e "thjeshte

pas kesaj qe thua qenka e udhes te therrasim "kurva e ndershme" pasi ti shkon me te tjeret e nuk mer leke gjynof po te mershe leke bo bojshe edhe qejf do boheshe edhe me shume lek :goofy:

cukolja

Primus registratum

[QB] oj kiti pse i keqkupton gjerat, megjithese mu me duket thjeshte muhabeti. ja ta zeme ne te dy, une drejt teje fillimisht do te terhiqem seksualisht, po ne qofte se kjo terheqje per çfaredo aresye nuk realizohet (s'te pelqej, s'me pelqen, s'kam guxim, s'ke guxim, e plot te tjera) atehere "lidhja jone" do te shnderrohet ne shoqni, a kupton.

gjithsesi ne do ishim shoke pa qene te lidhur :goofy:

zog

Primus registratum

kiti the best, nje pyetje te drejtperdrejt per ty.

perpara teje del zoti me bastun, e te drejtohet me kto fjale; goc e dashur te kam caktuar nje mashkull siç ti e perfytyron.
eshte i vetmi rast per ty, s'ka me tjeter, prandaj zgjidh e merr ndermjet DASHURISE apo SHOQERISE.

cil do zgjidhje ti?

bebivogel

Forumium maestatis

eheheh si del zogu ... zog flet mbi eksperiencat e veta me duket ... ndryshe s'kishte pse te ngulte kembe ... :wink:
Sa per temen ... patjeter qe mundet te kene shoqeri ... dashnia do lindi ... ne mos njera pale ... tjetra patjeter... sic thote sailor mendja gje e madhe /pf/images/graemlins/tongue.gif ... hajde tani bejme sa me shume shok e shoqe ... se mos na dali per hajer /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

bubi

Primus registratum

un i za shokt vec n terr /pf/images/graemlins/laugh.gif