Sipas jush nje femer dhe mashkull mund te jene shok te ngushte(pa qene te lidhur)?

MrCool

Oldschool
E kam patur nje shoqe te ngushte ne gjimnaz.. Por te ngushte fare ama. Por, edhe pse ishim "shoke" te pandare, une mbaroja per ate. Ishte nje derr femre qe te linte pa fryme kur e kishe prane. Pas nje kohe, se c'plasi nje shkendije dhe u lidhem, por ky ishte edhe shkaku i prishjes se shoqerise sone. Sepse "lidhja" nuk zgjati me shume se disa jave, dhe kjo e shkaterroi nje shoqeri te forte e cila zgjati me vite.

Shkurt muhabeti, nuk besoj ne shoqeri te sinqerte mes nje femre dhe nje mashkulli. Sa do qe te permbahesh, njeri nga te dy do kete simpati apo ndjenja per tjetrin. Keshtu qe, shoqeria ose behet "upgrade" ne dashuri ose prishet fare.

joetisti_

Locus omnem
ekzistojne te gjitha rastet, pa perjashtim. Ekziston edhe rasti kur mbetet mike edhe duke patur seks. Ne s'na e heq dot askush nga subkoshienca ate qe na mesuan me dhune se "seksi eshte armik". Prandaj edhe s'do te ambientohemi dot kurre me realitetin normal qe ndodh kudo. Por nje mike, zemra s'e ngaterron asnjehere sado ndjenja te tjera te shtohen.

Artin

Papirus rex
Në sistemin e sotem, ku njerezit jane bere uniseks, thuhet se është e mundur, por e vërteta është se s'mund te kete shoqeri mes gjinive të ndryshme. Lind ndjenjë mes tyre. Te tille shoqeri siç ke me një shok të ngushtë, nuk mund ta kesh me nje shoqe.

Last edited:

Johana

Forumium praecox
Do te isha ne gjendje te kisha shoqeri te ngushte me nje mashkull vetem po te ishte gay. Megjithate, keshillat qe ata japin ne lidhje me stilin e veshjes se femres eshte bernut. (per te ardhur keq). Duket hashiqare nje femer dhe nje mashkull qe vishen dhe stilizohen nga nje gay.

Parukeria ku rregulloja floket ne Tirane ishte e pronesuar nga nje cift burre e grua. Ishte unisex. Nje nga parukerite me te mira qe kam pare deri me sot. Rradha ishte e gjate. Femrat gjithnje kreheshin nga burri i cili ishte teper mashkullor dhe me tatuazhe kurse meshkujt nga e shoqja e tij. Nje mashkull i vertete di si te stilizoje nje femer te vertete dhe e kunderta.

JC

Meshkujt gay nuk mbajne tatuazhe.

Last edited:

Jorina_

Forumium praecox
Ci keni kto aman se na cmendet!
Keni par shume Filma me Friends with Benefits dhe pastaj kujtoni se jeta eshte Hollywood?!
Me sa meshkuj punoj ne dite, pi Café, hajm dreka e darka etj dhe sipas jush duet te gjith kto te duan ndonje gje prej meje apo une prej ktyre?
Ju ka ik truri pz
Normalisht se ka shoqeri mes mashkullit dhe femres se nuk i kontrollon te gjith .....por truri!!

Mendoj sa me i izoluar te jesh aq me shume do kishe ra ne dashuri me nje shok/shoqe!
A nese ke shume shoqeri me njerz te ndryshem as qe te bin kto budalliqe ne mend!!

Shoku/Shoqia o per mua si nje mik/mike e familjes imagjinoni ca budallik keni shkruar me siper!!!!

Aimilius

Forumium maestatis
Ci keni kto aman se na cmendet!
Keni par shume Filma me Friends with Benefits dhe pastaj kujtoni se jeta eshte Hollywood?!
Fiks pra. Friends with benefits nuk ekziston (nuk funksionon) se po u fut benefiti ne mes nuk je me friend.

Me sa meshkuj punoj ne dite, pi Café, hajm dreka e darka etj dhe sipas jush duet te gjith kto te duan ndonje gje prej meje apo une prej ktyre?
koleg pune, shoke, apo miq patjeter qe ekzistojne, askush nuk e mohon kete
por kur flasim per shok te ngushte ndryshon puna.
Qe nje femer nuk do gje eshte e pranueshme por duhet dhe ata te mos duan gje prej saj.

Mendoj sa me i izoluar te jesh aq me shume do kishe ra ne dashuri me nje shok/shoqe!
A nese ke shume shoqeri me njerz te ndryshem as qe te bin kto budalliqe ne mend!!
kjo qendron. sa me i izoluar te jesh aq me shume mund te kesh probleme te ketij lloji.
megjithate ka ndryshime mentaliteti femer/mashkull dhe eshte normale qe te lindin deshira
apo ndjenja kur je me dite vazhdimisht (shok i ngushte)

joetisti_

Locus omnem
Pse te mos jene. Eshte, eshte e mundur. S'do te duhet te ishte e mundur, por sado te perpiqet mashkulli (shoku i ngushte) femra s'do vet :p

olofssonlarstony

Forumium praecox
Përshëndetje Z. dhe znj
Numri im (whatsaap) : +46705117485
Ju lutem, më lejoni këtë publikim në grupin tuaj për të ndarë dhe zgjeruar shërbimet tona mbështetëse.
Ky mesazh ka për qëllim individët, bizneset e varfra, bujqësore ose bizneset e tjera dhe të gjithë ata që kanë nevojë për një hua të veçantë për të rindërtuar jetën e tyre.
Keni nevojë për kredi me para midis individëve që variojnë nga 20000 € në 5.800.000 € me një normë interesi shumë të ulët prej 3% në vit midis individëve
Për të përballuar vështirësitë financiare të ditës për të dalë më në fund nga ngërçi që provokojnë Bankat dhe institutet financiare, me refuzimin e aplikacioneve tuaja për kredi ose norma shumë të larta.
Unë jam një individ i ekspertëve financiarë suedezë që janë në gjendje t'ju bëjnë një hua në shumën që ju nevojitet dhe me kushte që do ta bëjnë jetën tuaj më të lehtë dhe do t'ju lejojnë të realizoni projektin tuaj.
Këtu janë fushat në të cilat unë mund t'ju ndihmoj:
* Kredi Financiare
* Kredi hipotekore
* Hua për investime
* Auto kredi
* Borxhi i konsolidimit
* Linja e kredisë
* Hipotekë e dytë
* Shlyerja e kredisë
* Hua personale
Ju jeni mbërthyer, ndaluar dhe nuk keni favor të bankave ose më mirë keni një projekt dhe keni nevojë për financim të kontaktoni me mua tani në 0705117485 ose më lini mesazhin tuaj
Adresa ime e emailit: per.larsen.capital@gmail.com