SI VDIQ LADY DIANA....?!!

lil-butterfly

Primus registratum
Re: SI VDIQ LADY DIANA....?!!

diana do ishte nena mbretereshe pasi Prince Will automatikisht behet mbret i UK (meqe Charls u hoq e drejta e fronit pas ndarjes me Dianan). asnje familje mbreterore nuk do donte qe nena mbretereshe te ishte e martuar me dike tjeter dhe te mbante kete titull...

nuk eshte pranuar kurre publikisht qe vdekja e saj nuk erdhi per shkak te nje aksidenti por ishte vrasje per shume arsye qe nuk behen publike. jane shkruar shume libra per te... shkruhen akoma... e do vazhdojne te shkruhen. at the end of the day, gazetaret per kete paguhen!
 
Top