Si ndiheni sot??????

pipiricka

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] keq re ndihem une :mad:
ou paska ardh malli ri ketej u duhet ardh me shpesh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse mo ndihesh keq ti ,varja ashtu siv bejme ne ,nje llaf goje eshte po nejse,po ti mire qe shikon qe ka ardhur malli i ri(sic thua ti)na thuaj te pakten mireseerdhet!po hajt ska gje se nuk merzitemi se te kemi xhan dhe pastaj ke qene dhe i merzitur s'ke faj,mire se te gjetem njehere, :wave:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] po mir po themi dhe pse kam 100 telashe ne koke :rolleyes: :rolleyes: [/qb]
hajde se do i zgjidhim edhe telashet tuaja. :kiss: rendesi ka qe jemi familje e madhe dhe e gezuar.. :kiss:

une mire jam vetem se na mbyti ftohti knej ka anglia..

susana

Primus registratum

mire s'qahemi :thumbsup:
mbulohu mire naten ti se mos mer ndonje grip dhe hajd te merremi me ty :smash: :kiss: :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] po mir po themi dhe pse kam 100 telashe ne koke :rolleyes: :rolleyes: [/qb]
hajde se do i zgjidhim edhe telashet tuaja. :kiss: rendesi ka qe jemi familje e madhe dhe e gezuar.. :kiss:

une mire jam vetem se na mbyti ftohti knej ka anglia.. [/qb]
vllacko flm per meshtetjen je shum i mire por vishu trashe se mos ftohesh si une pastaj e nuk kemi hesap te rrim mrapa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
Sot ndjehem mir /pf/images/graemlins/smile.gif sepse eshte e djeleeeeeeeeeeeee :goofy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] me dhemb koka vdiqa [/qb]
Une di 1 metode shume efikase...
Gjej ndonje cep muri ne shtepi ose me mire cepin e systes se krevatit ate pjesen metalike te forte qe formon ken90 grade me ate pjesen tjeter po te forte metalike edhe godit aty me sa fuqi te kesh kercin e gjurit.
Dhimbja do jete aq e forte sa do e harrosh dhimbjen e kokes.ME te degjuar e kam,provoje se me kane thene qe funksionon /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

po e provove ti per mua dhe pastaj me thuaj rizultatin ok /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb]
[qb] keq re ndihem une :mad:
ou paska ardh malli ri ketej u duhet ardh me shpesh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse mo ndihesh keq ti ,varja ashtu siv bejme ne ,nje llaf goje eshte po nejse,po ti mire qe shikon qe ka ardhur malli i ri(sic thua ti)na thuaj te pakten mireseerdhet!po hajt ska gje se nuk merzitemi se te kemi xhan dhe pastaj ke qene dhe i merzitur s'ke faj,mire se te gjetem njehere, :wave: [/qb]
nuk e bej me ate gabim nuk e shes veten me lir sec jam /pf/images/graemlins/tongue.gif
po bej si idiferent tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

edliranoja

Primus registratum

po pse nuk thoni qe ju ketej qenkeni gjithe "rrafsh per toke" po merrni shembull nga une : edhe sot qe mendova se pata pushim ne shkolle kam marre gjithe diten leksione nga mami po une s'them se jam keq /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb] po pse nuk thoni qe ju ketej qenkeni gjithe "rrafsh per toke" po merrni shembull nga une : edhe sot qe mendova se pata pushim ne shkolle kam marre gjithe diten leksione nga mami po une s'them se jam keq /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
se thoj ti se ke turpe /pf/images/graemlins/tongue.gif
po ti keq je qe kur sme le mua te prek kete lule /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

si nuk u ngop njona me gjume.. /pf/images/graemlins/laugh.gif e kalbi dyshekun fare.. :smash:

un shume mire.. :tipsy:

susana

Primus registratum

une jam great :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
tani sapo hangra turkey&mash patateous. happy thanksgiving amerikonsa :kiss: :kiss: :kiss: :wave:

edliranoja

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb] po pse nuk thoni qe ju ketej qenkeni gjithe "rrafsh per toke" po merrni shembull nga une : edhe sot qe mendova se pata pushim ne shkolle kam marre gjithe diten leksione nga mami po une s'them se jam keq /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
se thoj ti se ke turpe /pf/images/graemlins/tongue.gif
po ti keq je qe kur sme le mua te prek kete lule /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb][/
OHUUU TI ZEQO KERKON SHUME NGA JETA...
PO TI ZEQO KE DEGJUAR PER LULEMOSPREK? I DI RREGULLAT?

helibak mucogllava

Primus registratum

ja si ndihem une :mad: :smash:

scarface_pacino3.jpg