Si ndiheni sot??????

Verizion

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

te kuptoj shume mire , e kisha fjalen per kete periudhe kohe qe je rehat /pf/images/graemlins/smile.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

jo thjeshte e kam kuptuar qe te lodhesh koken per gjera qe sja vlen ateher me mire mos e lodh fare se eshte lodhje e kot /pf/images/graemlins/wink.gif kapish dushe :kiss:

pipiricka

Primus registratum

me dhemb koka,pergjume,e acaruar,
telefonin e fika,nerv te shkaterruar,
jam e lodhur,pak e stresuar,
neper nje ender te shkateruar,
jetoj jeten,gjekundi te shkruar,...
ua ua ua tani do thoni kjo qenka per spital fare,ose me sakte per ndihme profesionale,po sot kam qene e justifikuar,se shpejt jam ngritur,ne mesim shkova,lexova deri tani,pa gjume kam tre dite,nejse kot e thashe se ne fund te fundit s'eshte se i intereson ndonjerit po hajt mo i pergjigjemi temes...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb] me dhemb koka,pergjume,e acaruar,
ua ua ua tani do thoni kjo qenka per spital fare,ose me sakte per ndihme profesionale,po sot kam qene e justifikuar,se shpejt jam ngritur,ne mesim shkova,lexova deri tani,pa gjume kam tre dite,nejse kot e thashe se ne fund te fundit s'eshte se i intereson ndonjerit po hajt mo i pergjigjemi temes... [/qb]
kush te tha mua me intereson qe te jesh mire /pf/images/graemlins/wink.gif

anny

Primus registratum

keq keq keq :cry: :cry: :cry: :cry:
me dhemb koka
nuk kam asnje oreks te vete te lexoj edhe kur mendoj qe kamprovim per nje jave me vjen :cry:
nuk me shtyhet me ketej
dua te vete ne shtepi
dua te vi vera te vete ne sr :cry: :cry:

Kondrapedali

Kondrapedali

Hik ke dyqoni alkoolit ene blej i shishe t'modhe. Hyji vençe ne do e shofsh që s'ke për t'msu gjo po amon s'do e vraç mo menien /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une nashti jom n'qef /pf/images/graemlins/laugh.gif Mbase ngaqe s'kom msime per te msu ne provime per te kalu /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hik ke dyqoni alkoolit ene blej i shishe t'modhe. Hyji vençe ne do e shofsh që s'ke për t'msu gjo po amon s'do e vraç mo menien /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mo jo ashtu se patasj do dua 2dite te marr veten edhe pastaj kur do pi do qaj edhe tani.........lemse fillova te qaj
dua mamen uauauauuauaua :cry:

Kondrapedali

Kondrapedali

Qaj, nxirre atë që të mundon (vetëm kthehu nga ana tjetër /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Mami për fat të keq tani po flen nani :shrug:

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]
Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb] me dhemb koka,pergjume,e acaruar,
ua ua ua tani do thoni kjo qenka per spital fare,ose me sakte per ndihme profesionale,po sot kam qene e justifikuar,se shpejt jam ngritur,ne mesim shkova,lexova deri tani,pa gjume kam tre dite,nejse kot e thashe se ne fund te fundit s'eshte se i intereson ndonjerit po hajt mo i pergjigjemi temes... [/qb]
kush te tha mua me intereson qe te jesh mire /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:wave: ua sa mire,vertet?rrofsh,domethene paska kuptim akoma kjo bote,nejse nejse tani jam vetem pergjumesh.

anny

Primus registratum

[qb] Qaj, nxirre atë që të mundon (vetëm kthehu nga ana tjetër /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Mami për fat të keq tani po flen nani :shrug: [/qb]
u sa i keq DUA MAMEN DUA MAMENNN :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ça thash mi :shrug: . Ku ta gjej un mamin tat tani (hej ç'm'gjet belaja mu tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif )? Po ja sikur ta marrësh në telefon një çikë, sa ti dëgjosh zërin dhe të qetësohesh. Hë të keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

[qb] Po ça thash mi :shrug: . Ku ta gjej un mamin tat tani (hej ç'm'gjet belaja mu tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif )? Po ja sikur ta marrësh në telefon një çikë, sa ti dëgjosh zërin dhe të qetësohesh. Hë të keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po fola une qepare mo une uk jam mil tani dua te vete ne shtepi,uk dua te lexoj,uk dua te bej plovim.uk duaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: