te uleras atje ke ulerimat apo te te dergoj nej PM mer?? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ruud:
[qb] o hotgirl ndonje dite qe ndihesh HOT na thuaj... [/qb]
kushedi sa inot mka mor gjushja jote mu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] me ngjyra me ngjyra.dominon e kuqja dhe e e blu e thelle.apo nuk ulemi te gjithe dhe vejme re....gjyshit qe kur te ka pa ty i ka kalu dhimja e prostates,thote se ndihet si dem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse mo djale blue ti??Fillimisht postuar nga insane:
[qb] blue!!! [/qb]
gjyshja prej teje nuk ja var mo gjyshit....do u ket ba lezo lezo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]kushedi sa inot mka mor gjushja jote mu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/qb]
ste kam pare me online... ke filluar vetem AF?Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]pse mo djale blue ti??Fillimisht postuar nga insane:
[qb] blue!!! [/qb]
hajde te te puc njecike s eu be kohe pa te puc :kiss: :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po vi edhe ne chat po sa here qe vij me shkatarrojn nervat!!Fillimisht postuar nga insane:
[qb]ste kam pare me online... ke filluar vetem AF? [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]pse mo djale blue ti??Fillimisht postuar nga insane:
[qb] blue!!! [/qb]
hajde te te puc njecike s eu be kohe pa te puc :kiss: :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ca kam bo un e shkreta mer amani!! un jam edhe goc e mir /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ma hoqi trunin e kokes fare kjo HotGirl mu, kom per me perfundu polic trfiku me duket.
Po katarron pun nime dhe me grun teme. [/qb]
edhe 100!!! :wave:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Sot jame e hutuar fare....eshte dita fundit qe jam kaq vjec....![]()
Ngushellimi i vetem jane dhuratat... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
dhe do jesh mo mire se neser ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga loren^:
[qb] Sot??? Ndihem sh sh me keq se pardje dhe nje cike fare me mire se dje! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif :idea: :kiss: :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga loren^:
[qb] Sot??? Ndihem sh sh me keq se pardje dhe nje cike fare me mire se dje! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]