Si ndiheni sot??????

hot

Hotgirl
Re: Si ndiheni sot??????

ja mi ti una sjam bjonde po sqeka naj dite kushedi se cfare!!

Sot jam gjithe nerva... :mad: Me ka dale nje pucer ne balle dhe i kam varr turijte nje pellembe...edhe trafiku ishte lemeri ne mengjes,pale po bejne kurs edhe disa tyca police ,qe sa here i shoh..t* q***a rrobt..Keshtu ka me me shkuar sot...edhe makinen e kam zhul ...megjithate shyqyr qe kam ku te qaj hallin.... /pf/images/graemlins/frown.gif

zora

Primus registratum

sot ndjehem......nuk e di fare se si jam sot.sot me duket vetja e shperbere,e shkaterruar. :shrug:

Atua

Primus registratum

Sot ndihen si mos me keq.Kam shume pune per te bere dhe pak kohe ne dispozicion.Me ka kapur nje dhimbje koke dhe nje inat me veten qe po me cmend....A ka ndonjw zemergjere te me jape ndonje keshille se vdiqa nga nervat

Atua

Primus registratum

Sot ndihen si mos me keq.Kam shume pune per te bere dhe pak kohe ne dispozicion.Me ka kapur nje dhimbje koke dhe nje inat me veten qe po me cmend....A ka ndonjw zemergjere te me jape ndonje keshille se vdiqa nga nervat

bebivogel

Forumium maestatis

uhmm si ky shiu qe bie e ska ndermend te largohet ... sikur ka rene ne dashuri me token ... sa kokfort qenka ... po s'paska ilac gjekundi ... :cry:

PS : im smilin im smilin.... mos me nis me mace duke u zgerdhi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

po edhe ky shiu na plasi shpirtin ere!!
i bie qe te jete vere ene prap ftoft bo!!
uffaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif

mostro

Putraku

vallai sa here qe shoh ate sumen tate me hapet koha dhe me behet xham /pf/images/graemlins/laugh.gif