Si ndiheni sot??????

ladouce2005

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

edhe une shume mire, sidomos pasi bera muhabet mire e mire me Bisou /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

c'a ti bej dhe une qe s'kam msn... :confused:
mire ndihem edhe une si ziliqare he... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

LADOUCE EDHE UNE JA SYTE XIXA PO ME BEJNE SA MIRE ESHTE KUR SHFYN AHHHHHHHHHHHH LIROHESH /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

*** Y. F. A. H. ********
AHAHAHAHAHAH :lol: :lol: :lol:

MOIRE ZEMER CKE MI:)
PM BABE /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

kurse une ndihem perdhe.. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif gjith diten kam hecur mes endrres dhe realitetit...nuk e kuptova as vet se si dita hecte aq ngadale dhe une hecja me ate monotoni qe nuk ja gjeja dot rrenjet :confused: :confused:

shtriga

Primus registratum

nuk di se si jam.me ka zen ai pesimizem i qelbur sikur jam ne dimer dhe perjashta ben ftot dhe eshte eresir /pf/images/graemlins/frown.gif si e dehur si pergjumeshur eh as une nuk e di :cry:

helibak mucogllava

Primus registratum

keto ja jap motres time shtriga :kiss: ca ke ti ylli e tregoi lalit tat :kiss:
Ice%20Cream.jpg

shtriga

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif :confused: :cry: ehhhhhhhhhhhhh
flm per embelsirat vellacko

si ndihem sot... :confused: as nuk dua t'a coj nepermend /pf/images/graemlins/frown.gif gjithe diten ne pune deri ne darke vone.. :shrug:

beshbossi

Primus registratum

si mos ma keq!!!!c'a jane more kta robe kaq egoiste sa nuk shohin pertej vetes se tyre!!!Nuk pranojne se te tjeret kane jeten e vet dhe e jetojne si te duan pa i pasur borxh kujt!!!!S'di kur ka me ndryshu kjo Shqipni e mjera Shqipni qe e kane lane pa kry krejt!!!!Nese s'i pelqen ndokujt sjellja e dikujt ta lene more,mos t'rrine me ta.Secili mund te zgjedhe c'don vete!