Si ndiheni sot??????

BISOU

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

MIRE E KE TI VALS POR.. AHH SIKUR TE ISHTE AQ E THJESHTE...
ME VIJNE MENDIMET NE KOKE E NUK I KONTROLLOJ DOT...
POR DUHET TIA VE VIZEN TRISHTIMIT E TE VAZHDOJ SE NUK IA VLEN KESHTU.... /pf/images/graemlins/frown.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Jam i bindur tek ajo qe ndjej, dhe kjo me ben te ndihem mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela

Primus registratum

me mire nuk ka!!!!!
sapo dhashe provimin e fundit qe shkoi shkelqyeshem..... /pf/images/graemlins/smile.gif e tani deri ne shtator s'ka me provime... :rockband: :rockband: :rockband: !!!!!

rosa blu

Primus registratum

bravo rossela!!!! :thumbsup:
une ndihem shume,shume e lodhur!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

NYC_GUY

Primus registratum

Sot me tha truri te shkoja ne palester qe ne pike te mengjesit para se te vija ne pune, c mu desh mua tani po mallkoj veten se po me ze gjumi ne karrige.

Vals

Primus registratum

SI me copa, ma shpifi ky ajri i kondicionuar ne pune, te merdhif shpirtin.

Isabelle

Valoris scriptorum

Edhe juve punoni tek 'frozen food section' /pf/images/graemlins/laugh.gif . Une u be ca kohe qe nuk perjetoj me vere dhe te dalme me menge te shkurtra prej verteti. Ngado qe shkoj me eshte bere instikt qe marre nje triko me vete. Korrik, gusht mua prapeseprape me mpien shpatllat.

Alanis

Primus registratum

Sot nuk ndihem fare. Kush shkon te ajo dreq mbremjeje!! Kam pershtypjen se do behet si te "vende dhe popuj". vfc!

Vals

Primus registratum

Ca frozen food se! My dhembin shpatllat kur mbaroj pune se i mbaj mbledhur gjithe diten. Me eshte bere instinktive. S"ka me funde ose bluza me menge te shkurtra ne pune. Cfare robsh!

BISOU

Primus registratum

TANI SHUME ME MIRE /pf/images/graemlins/laugh.gif PO SHUME SHUME ME MIRE /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

SHUME MIRE.provimet mbaruan me ne fund dhe tani ka vetem plazh. urime Rosela. bravaaaaaaaaaaaaaaaa. congratulations :rockband: :rockband: :rockband:

xhoni

Primus registratum

Me behet qejfi per ty BISOU :thumbsup:
Hajde te te jap nje birre tek bari /pf/images/graemlins/wink.gif