Si ndiheni sot??????

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Si ndiheni sot??????

*i zgjat nje tull Guraxi-t se pallaska mizave qe ka smiley nuk i boka fajde /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ni sua sa ma Pink?----->>>> ehe edhe une te du shume /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

pyetja eshte...kush eshte toranaga???

gurax

Pan ignoramus

pink, ajo perkthehet: "Ca the ti pink?" /pf/images/graemlins/laugh.gif
per pergjigje, pyet toranagan. /pf/images/graemlins/eek.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ka rendesi?

rendesi ka kur une e therras ai vjen..ok? Kapitove ti?

toronaga

Forumium praecox

I biri Sirinages, pra!

Japonishtja eshte gjuhe me e bukur se kinezja, prandaj mesoni japonisht me mire! Aq me teper kur nuk e dini fare (rasti i ketij tipit ketu me siper)

gurax

Pan ignoramus

/pf/images/graemlins/lol.gif Where did you come from where did you go, where did you come from cotton eyed Joe. Weeeeeeee.... lively redneck ritme /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Po ky shptari cfare ka me kinezcen!

Rednecks, jane njesha Gurax! Ne 1996 i kam par ene koncert...karagjoza te medhenj /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Regele..kam pershtypjen se po lodhesh pak...tu t'habille...tu te déshabille... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Toranaga, ste pyta si e ka emrin baba /pf/images/graemlins/laugh.gif se sme intereson /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dahlia, e gjete edhe ti nje skllav te vogel qe te te bindet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej, ky Guraxi do na behet kengetar kur te rritet /pf/images/graemlins/laugh.gif se ngeli tu na kendu poshte e larte ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif

*qet i kokerr domate dhe ja mshon /pf/images/graemlins/laugh.gif uuuuuuuuuuuu....

regele

Forumium maestatis

I veshur jam Dahlia, i veshur jam! Mire e ka Pink, merru me ate skllavin e vogel ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Sipas Dahlias, Toronaga eshte Kondra, por nuk e di pse thote qe eshte i biri i Sirinages! /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e para...nuk i konsideroj meshkujt si skllever...
e dyta...duket qe nuk ke qene ne asnje koncert te Gurax...
e treta...duket qe nuk ke veshe per muzike...
e katerta...une po iki se u bona derr...nga ai i rozti me bishtin perpjete...
e pesta...mos guxoj njeri te me thote nje fjale te keqe...se dola tek "kam deshire te rraf nonjonin"...
e gjashta...bisous a tous...edhe Toranages ne veçanti... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ndoshta eshte Kondra me nja 3-4 grame ne gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif ku i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

O Dahlia, ato 5 pikat e para me ke i kishe? /pf/images/graemlins/smile.gif

3-4 grame cfare? /pf/images/graemlins/smile.gif

gurax

Pan ignoramus

pink, do dhe nje kenge kushtuar teje?
te betohem, /pf/images/graemlins/lol.gif sapo lexova kete postimin dhe po shkruaja pergjigjen ne mendje me erdhi kenga e Pink "you and your hand" /pf/images/graemlins/lol.gif xhan xhan /pf/images/graemlins/kiss.gif
ja ja kalofshi mire nje here per momentin. /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

*behet gati-tu i thot komandante dahlia /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

3-4gramme alkol ose noj gjo tjeter me te forte /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

ps; Monsieur Gurax ...me and my hands are very ...nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

regele

Forumium maestatis

Tema: si ndjehesh sot!

Ndjehesha mire perpara se te hyja ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

toronaga

Forumium praecox

Bij samurjsh! Mos u zini per mua! Toronaga me mire terjiqet se sa te ziheni me njeri tjetrin!

Amanet Dahlia San-in!