Si ndiheni sot??????

Dolores

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

Une ve bast per Dahlen qe do ja bej mishin cope Regeles /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shume persmari me rraf nonjonin...

[/ QUOTE ]

Hajde paraqite forcen iher te une /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Nuk te ha jo, aty afer /pf/images/graemlins/smile.gif Po ti do ma besh mishin copa-copa? /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo vetem mund te perkedhel...por meqe je luan do merrja nje furçe muri... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif per te pastru qimen...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

shume persmari me rraf nonjonin...

[/ QUOTE ]

Hajde paraqite forcen iher te une /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Mos me be te vi deri te kalaja me jargavane e Elbasonit he te keqen...hej zot une du te rraf seriozisht e ju dilni te gjithe kandidate...me honger dru... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif pse s'me beso njeri mu o maaaaaaaaaaaaaa...!!!! /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

S

Scorpion

Guest

Apo ske nje te rrahur ti Dahlia... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

regele

Forumium maestatis

E si do me shkelqeje qimja mua pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif

Je shume seksi kur e nis me agresivitet dhe e mbyll me butesi, ashtu sic ke shpirtin /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif ja kshu...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E si do me shkelqeje qimja mua pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif

Je shume seksi kur e nis me agresivitet dhe e mbyll me butesi, ashtu sic ke shpirtin /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

flm...komplimenti me i bukur gjate dites per sot...per mua... /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS
Pink ka mundesi ti rrish ca faqe larg Regele? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

regele

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif

E dija une qe ke mendje te keqe ti sot /pf/images/graemlins/smile.gif Kot nuk thone, kush te rreh te do /pf/images/graemlins/kiss.gif