Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

peson

Primus registratum
Re: Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

cdo pyetje ka nje pergjgje thuaje te shkreten se na plake :goofy: :book:

S6T6N6

Forumium maestatis

Pse une po perdor diplomaci ne te shprehur; Jo cdo gje thuhet ashtu sic eshte! A do i leme pak vend imagjinates kurioze te tjetrit?

Haag

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Un pervete ndrroj rruge...konfrontimet me meshkujt edhe i boj...ama me femrat sma mban ore ... :angel: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Keta meshkujt hyne te "ex-at"? :confused:

Vete kam marredhenie te mira me kedo ex-in tim. Me njerin sidomos (te parin) dalim shpesh per dreke/darke dhe kemi ngelur miq te afert. Varet nga marredheniet qe ke pasur...une gjithmone i kam mbajtur derisa jam merzitur prej tyre, dhe me pas i kam acaruar keqazi derisa i kam bere ata te me lejne. Jane ndarje me konsensus, mgjse ata nuk e dine kete, dhe mundohen gjithmone te ma bejne qejfin me pas :cool:

i see it as a win-win situation.

S6T6N6

Forumium maestatis

Kjo eshte teper normale... ti leme menjane shakate edhe une ruaj goxha realta me ekset e mija... ne fund te fundit respektoj kohen qe kam kaluar me to... per koicidence sot do shkoj ne nje party me nje exin tim... ishalla sme ben te kaloj andej nga kisha :devil:

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Kjo eshte teper normale... ti leme menjane shakate edhe une ruaj goxha realta me ekset e mija... ne fund te fundit respektoj kohen qe kam kaluar me to... per koicidence sot do shkoj ne nje party me nje exin tim... ishalla sme ben te kaloj andej nga kisha :devil: [/qb]
qeshu rini qeshu bota eshte e jotja :kiss:

S6T6N6

Forumium maestatis

Per ca gjera skam lindur ende, per te tjera jam adoleshent epr te tjera e te tjera 190 vjec...

xixa

Primus registratum

E takoj rralle, por pershendetemi dhe ndalemi per pak qaste te pyesim njeri tjetrin si kalojme, c'te reja ka...e keshtu me rradhe, por asnje feeling i vecante nga ana ime, si te takoja nje te njohur kot.
Nuk e di si ai ndihet by the way!

crazy

Primus registratum

me vjen keq per veten time qe kam pas te beje me njerez te atille,ndoshta per faktin qe sa me shume rritesh kupton dhe te gjitha ato qe ke bere te duken gabime mgjth ne ato momente kane qene normale.

crazy

Primus registratum

sot pashe nje ex-in tim,sinqerisht me vinte me i hedh thonjte ne gryke.ke faccia tosta,me vjen e me pershendet.uuuuuuu ca nervash! :mad: :mad:

crazy

Primus registratum

do e rrah ndonje dite une ate plehren e keqe :mad: :mad:

BISOU

Primus registratum

tani jemi bo shoke , kur takohemi kalojme shume mire :devil:

endrin

Primus registratum

kur takohemi , bojme te dy sikur po qeshim e kshu sikur jemi ne forme edhe sikur mos te jete e vertete !!!

bye

Koli

Primus registratum

Nuk para flas me historira te shkuara sepse shumica e ndarjeve nuk kane qene kaq pozitive, por edhe kur i shoh nuk me ngjallin aq interes sa te shkoj t'i pyes si ja kalojne. Dhe mendoj si ka mundesi qe dikur kemi kaluar aq momente te kendshme dhe tani te duket ajo femer kaq e panjohur dhe e larget?

bimba81

Primus registratum

une evitoj ta takoj se ndihemi keq qe te dy kur takojme njeri tjetrin :wub: ishim te detyruar nga largesia te ndaheshim. :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

crazy

Primus registratum

mos qaj se me mire do behet... /pf/images/graemlins/smile.gif qesh /pf/images/graemlins/smile.gif

tola77

Primus registratum

Nuk ndjej asgje te vecante,eshte thjesht nje person qe dikur e kam njohur.Pas ndarjes une jam larguar nga Shqiperia,kane kaluar shume vjet dhe une jam kthyer shume ralle.

Macja e eger

Primus registratum

Fjala EX eshte e poshter, ka pak vdekje ne te.
Them se gjithmone ngelet dicka tek njeriu nga e kaluara dhe fjala EX plagos dinjitetin e njeriut.
Perse nuk themi: EX-Dashuria??!!
Sepse ajo si ndjenje respektohet me shume se njeriu pa te cilin s´do te kishte ekzistuar kurre...

/pf/images/graemlins/laugh.gif edhe une nuk ndiej asgje ,rrezik te perplasem me makinen para.... :devil: