Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

beshbossi

Primus registratum
Re: Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

do doja ta kapja e ta puthja fort e ti thoja ahhhhh se me kish marre malli e me kish mbete merak!!! :devil: :devil: :lol: :lol:

ladouce2005

Primus registratum

po une qe e pashe pas 5 vjetesh (qe ishim ndare) dhe nderrova rruge?
s'kisha asnje deshire ti flisja. asnje buzeqeshje nuk dua te humb per te, preferoj ti fal nje buzeqeshje nje te panjohuri...
pastaj asnjehere nuk e kam "sqaruar" pse e lashe, dhe hajde duroje kur te kerkoje prape shpjegime. njesoj do mbetet ai dhe pas 100 vjetesh!

Florus

Forumium maestatis

:eek: edhe pas 5 vjetesh ndarje nuk ekziston nje marredhenie sadopak e mire :confused:

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] po une qe e pashe pas 5 vjetesh (qe ishim ndare) dhe nderrova rruge?
s'kisha asnje deshire ti flisja. asnje buzeqeshje nuk dua te humb per te, preferoj ti fal nje buzeqeshje nje te panjohuri...
pastaj asnjehere nuk e kam "sqaruar" pse e lashe, dhe hajde duroje kur te kerkoje prape shpjegime. njesoj do mbetet ai dhe pas 100 vjetesh! [/qb]
me duket sikur e kam shkruar une kete postim vetem jo 5 por nja 3 vjet me pak

sweet eda

Primus registratum

as qe nuk ndjej asgje, e shof si cdo njeri tjeter , ndoshta edhe me perbuzje

Florus

Forumium maestatis

Me sa shoh une te gjitha qenkeni ndare si mos me keq me personin qe donit... :rolleyes: nuk keni provuar as te mbeteni miq te mire :confused:

Belina1986

Primus registratum

Belina te lutem shume mos e kthe temen ne chit-chat, po te pati marre malli per Flobon perdor PM.

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

Dje e takova psh ishin tim te pare per te cilin dikur shkulja leshte e kokes dhe u ndame pas 7-8 muajsh histori sepse lidhja nuk funksiononte me,por do ti qe as nuk ndjeva asgje absolutisht,isha shume e lirshme dhe e shihja me shume respekt,shume mirenjohje per cdo moment te bukur qe kam kaluar me te...sigurisht jemi te dy single se perndrysheeeeee......gjithsesi si shok s'e konsideroja dot pasi u perqafuam ca here me teper sec duhet,me puthte ne faqe pa shkak...mbetet gjithnje nje ish i dashur!

tushi

Valoris scriptorum

Une kisha nje pytje eshte me veshtire te joshesh nje ex te dashuren apo nje shoqe......?

darma

Primus registratum

Nuk di c'te them ne disa raste kemi ngelur shoke te ngushte por ne disa te tjera jo se nuk do ti flisja po ta shikoja por do te isha shume ne siklet dhe pa rene ne sy apo pa ofenduar do te evitoja ti takoja epo c'ti besh keshtu e kane keto pune...... :shrug:

bOy i VoGEl

Primus registratum

Varet se si ndahesh por pqs cdogje ka ndodhure per faje te asaj;sikur te takoheshim ne nje gradacele 80 90 kateshe do ti thosha vetem kaqe,nga dera ske shance pra e vetmja dalje eshte dritarja;dhe pastaj do te qaja aqe shume mbi trupin e saj nder duart e mia sa qe ajo te ringjallej prape :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bOy i VoGEl

Primus registratum

SHoku komisar shoku komisar............... trupi yt i shtrire per toke kulmi yt ende i ngroht, ne duarte emia mbaj trupin tend te per gjakur, dhe nje tufe leshesh biond.Per vajzat PERSHENDETJE. /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

Un pervete ndrroj rruge...konfrontimet me meshkujt edhe i boj...ama me femrat sma mban ore ... :angel: /pf/images/graemlins/frown.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] :confused:

Me zhgenjeve Uni /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Pse? :shrug: ..Femrat i kan thonjte e gjata kordeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps : Ndrro rrug o fjala ..korde... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lara

Primus registratum

Mua fatkeqesisht ose fatmiresisht, gjithmone me ka rastisur te takohem pas ca kohe me ex-at e mi. Ne fillim eshte nje gjendje sikleti dhe s'ke tema bashkebisedimi pasi ne koke te bie si cekan vetem nje skene, ajo e historise se dikurshme dhe ndjenjat qe shoqerojne ate. Vetem nese lidhja eshte prishur per aresye te renda si tradhetim apo sherre te medhaja, mundet qe mos kesh kurre mundesi te ritakosh ex-in me pas. Por ne qoftese lidhja mbaroi per aresye "koti" atehere, dy persona megjithese jo me bashke, jo vetem qe do te kene mundesi te mbajne nje shoqeri te thjeshte, por do kete gjithmone temptim midis te dyve. Ndjenja te forta of "DESIRE" mbulojne si me perde situaten. Dhe ne momente te tilla eshte teper e veshtire te shikosh tjetrin ne sy, sepse te duket sikur syte do te te tradhetojne ndjenjat e brendshme.
Mua me ka rastisur qe te kem pasur edhe maredhenie post- lidhjeje me ex-in vetem per hir te koheve te shkuara. Duhet pranuar qe kane qene eksperienca te bukura.

miri klosit

Primus registratum

per te paren nga ex-et do te ndihesha si alpinisti qe arriti ne majen qe donte te ngjitej me te ne krah por pas kaq kohesh kur kthen koken pas e shikon diku aty tek fusha poshte! po te shoh ne sy pas kaq vitesh ama ndjenja e hakmarries do ja lej vendin thjesht nje ASGJEJE!
Kurse per te tera te tjerat me pas nje ndjenje mirenjohje per te gjitha ato qe ndane me mua,nje faleminderit per mudesine qe me dhane te dhuroj dicka nga ato qe mbart ne vetvete!