Si mendoni

Julia

Primus registratum
Si mendoni

A egziston miqesia e ngushte e nje djali me nje vajze? Djali sigurisht eshte straight jo gay.

H

harap

Guest
Re: Si mendoni

ia meshtes deri ne fund mendimin zonjes ndrikull

alinos

Forumium maestatis

Po ti sikur ke than se me ke shoqe mua :idea:

Papapapapapapapapapapapapapa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

shoqen te kam po mendoj siç mendon zonja ndrikull

TEA

Forumium maestatis

po ekziston /pf/images/graemlins/smile.gif dhe mund te them qe eshte nje miqesi akoma me e paster sesa miqesia midis dy femrave :thumbsup:

ps:mendimi im kuptohet

jula

Primus registratum

Si nuk egziston miqesia heteroseksuale...per cfare jane "cunat e mire, te dashur, simpatike, te gjendur"...duam dhe ne nje shpatull per te qare kur na nxihet jeta nga antipatiket sexy/kur**re qe peshkojme here pas here ... /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea:

Dolores

Primus registratum

Sigurisht qe ekziston.....siguro thyerjen e tensionit seksual midis jush, perpara miqesise....

jula

Primus registratum

Keshtu i thone "tredhjes" tani eee

Seriozisht: Une kam shume shoke dhe tensionin seksual e shfryjme nga valvola te ndryshme. /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Julia:
[qb] A egziston miqesia e ngushte e nje djali me nje vajze? Djali sigurisht eshte straight jo gay. [/qb]
paske dyshime e...
edhe po edhe jo me raste,varet se sa jane te bindur ne ate cfare duan nga njeri-tjetri.
une them po.

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Keshtu i thone "tredhjes" tani eee

Seriozisht: Une kam shume shoke dhe tensionin seksual e shfryjme nga valvola te ndryshme. /pf/images/graemlins/smile.gif
[/qb]
Kisha ne mendjen tensionin seksual qe ekziston midis ne nji femere e nji mashkulli normalisht edhe pse duan te jene shok.......jo ate e te mos te pasurit sex te mjaftushem ne jeten tende.

P.sh. nqs une kam shoqeri me nji mashkull edhe e konsideroj miqesine me te shume me vlere....por ai ka ndenja seksuale ndaj meje, une e sjell kte teme mbi tavoline per diskutim.....ja shpreh mendimin tim qe nuk per te pasur sex me te ndonjehere dhe nqs ai nuk mendon te njejten gje le te shikoj hallin diku tjeter....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Patjer mer...apo c vjen keshtu si i vogel ne moshe ti, te urdheroj kur te kem qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif Sailor ik me bli nji kafe tani opa he xhan :goofy:

abs

nuk e di...

t ju kallzon absi shpejt shkurt se cfare kam degju para dy javesh per shokun e ngushte...

njera (zviceriane kjo) kishte nje shok te ngushte, merreshin vesht per bukuri, ja tregonin te gjitha njeri tjetrit dhe e ndihmonin njeri tjetrin ne cdo rast/situat.

kjo s donte te jetonte ne nje lidhje,
por donte te kishte nje femi, d
he i thote shokut te ngushte;
e di si, e kam menduar gjate, dua te kem nje femi, doja ta beja me ane te mjekut, por u mendova perseri dhe thashe, kushedi nga do ta kete prejardhjen femija...a po ma ben ti? jemi shoke te mire, dhe do mbesim te tille. s dua te kem lidhje tjeter me ty pervec shoqerise se mire.( ato s donin te flinin bashke, ai vetem do ishte dhuruesi)....

kesaj i thone shoqeri, oder /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ja nuku ka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ty ta besoj fjalen
/pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ate shiko ti si te te piqen mendimet me sa me shume femra /pf/images/graemlins/blush.gif