Si mendoni

Dolores

Primus registratum
Re: Si mendoni

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Dole lal. Un vetem kafen po te sjell.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po kafen te kerkova dhe une mer xhan.....se farza luledielli kam plot /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Po ti sikur ke than se me ke shoqe mua :idea:

[/qb]
Ty te ka shoqe te gjere.

Natyrisht se te ngushte me ke zotrote, dhe e ngushta nje e mezi e nxe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Harapo :kiss:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ja nuku ka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ty ta besoj fjalen
/pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

hot

Hotgirl

shokt e ngusht duhet me i gjet te shemtut se me qon najnji i bukur shum rri rri robi ene e hudh najhere naj "sy" /pf/images/graemlins/laugh.gif
masnejna ku tkam pa i themi miqesise /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

bazuka

Primus registratum

Mua me ka ndodhur dhe esh dicka shume e bukur /pf/images/graemlins/smile.gif por nuk zgjat shume per fat te keq /pf/images/graemlins/frown.gif
Megjithate ai do mbetet per here shoku im /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Julia:
[qb] A egziston miqesia e ngushte e nje djali me nje vajze? Djali sigurisht eshte straight jo gay. [/qb]
vetem nese shkalla e terheqjes seksuale ndermjet te dyve eshte 0 (ose negative meqe jemi ne teme /pf/images/graemlins/laugh.gif )

kapedani

Primus registratum

Ja mbahet per shoqe kjo moj aman,ksaj sa te te qeshi pak dhe futi durt mos e zgjat mo.

loaded

Primus registratum

Per mua j:confused:se te pakten mua kshu me ka qelluar.Nje shoqe sado e ngushte te jete s'mund te behet si nje shok.Nje shok i ngushte quhet vella.Shoqeria djale-vajze mund te jete e ngushte deri ne nje moshe te caktuar(pak a shume 21-22 vjeç)pastaj e humb ate ngushtesine vetvetiu.Shoqeria e ngushte midis djemsh eshte shume me jetegjate.

Ilir Bllaca

Primus registratum

Po,ekziston. A ben me pas dhe ndojne relati (seks)me vajzen? Jo, atehere nuk ekziston. /pf/images/graemlins/laugh.gif